- 13 Nisan 2011
- 3.665
- 251
- 173
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlarrrr!!
Aysiri gelinlik hakinda bilginiz varmi??? fiyatlari ve kalitesi??? lutfenn cvp verin biliyorsaniz?? ben turkiye gelinlik moda evleri hakinda pek bisi bilmiyorum, ve turkiyeye geldigimde dogru yere gitmek istiyorum![]()
Aysira gelinlikleri normal elbise gibi düşün kişiye özel değil bedenli tüm modeller..
Bende aysiradan aldım çok memnun kaldım bedenli olduğu için tam kendime uyanı bulmak sıkıntı olmadı..
Ben bursada aldım satanlar gayet ilgili güler yüzlüydü ve birçok modeli denme şansım oldu..
Tavsiye ederim en azından mağazasında git dene..
Yolunuz düşerse İstanul Fatih'te Aysiraya uğramanızı tavsiye ederimmmm
tsk ederim cani, baktim bu sayfaya, hatta butun yorumleri okudum, isime baya yaradiAysirayla ilgili bu başlıkta bayağı bir yorum olmuştu:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...a-gelinlikten-gelinlik-alan-arkadasarlar.html
evet bende ilk once buraya bi goz atmak istiyorum, tsk ederim canim tavsiyen icinevet aysira da gelinlikler çok güzel almasanda gitmeni tavsiye ederim bende aldım
evet haklisin canim, insan kendi uzerinde gormedikce dogru kararida veremez, tabi bu isi bilen birinden tavsiye almakda en iyisi. bende umarim dogru karari veririm, walla simdiden girdim stresse, bakalim ne olcakGenel itibariyle ilgililer bence ankaradakide iyidir.Resimde gördüğün mankenlerde olduğu gibi üzerine olmuyo her model o nedenle ordakilerin tavsiyeleri önemli oluyo birde farklı modelleri deneme şansın oluyo böylece en doğru kararı verirsin umarım..şimdiden kolay gelsin:)
ben gelinlik için baya bi gezdim fatih beylikdüzü bakırköy ve arkadaşlarımda başka şehirlerde sordurdu...en son tesadüfen aysiraya girdim ve 3 model beğendim katalogtan denedim 3 ünüde en son birini beğendim (sırf fiyatı uygun die) aldım ...fiyatının 3 te 1 ini verdim çıktım...eve gittim gece uyuyamadımçünkü çok kötürdü.....neyse sabah hemen aradım aysirayı orda ki arkadaş hemen durdurdu siparişi akşamına gittim yeni bi model denedim ve okadar yoğun olmalarına rağmen beni üzmediler. neyse son olarak bu modeli beğendim ve şuan hazırlanıyor. 18 mayısta provam var::::) heyecanlıyım ama ben beyaz düşündüm hep bu mnodelin kırık beyazını aldım
güzelmi sizce.Eki Görüntüle 192421
Benimde gelinligim Aysira (BagdatCad.) Hatta gunes modeli gelinlik. Cok memnnunum, ilgi, yardim , tavsiye, hicbiseyi eksik etmediler Allah razi olsun. 1 prova yapildi. 38 beden Gelinlik uzerime tam oldu, boyunu kisalttilar sadece. Fatihe gitmistim oncesinde. Merdiven alti birsuru yer fransiz tulu diye bize bildigin nikah sekeri tulu satmaya calisti 4000 liraya. Allahtan annem terzi, anladi. Aysiranin fiyatlari da uygun 1800 verdim ben, icime de tam sindi. Reklamini yapmisim gibi oldu ama valla cok memnun kaldim.
ben geçen sene kendi düğünümde daha kabarık bir aysira modeli giydim ama sanırım senin aldığın tarzdaki modeller son zamanlarda daha moda oldu. Özellikle kraliyet düğününden sonra eminim şık gelin olmak herkesin hayali olmuştur. Bu sene modeller hep kibar ve şık. Gelinliğini çok beğendim güle güle giymek nasip olsun inşallah![]()