Tebrik Ederim Hayran Kalmamak Mümkün Değil valla =)))
benimde doğumdan kalan 4- 5 kilom var sonrasında 15 kilo daha vermek istiyorum..Amelyat oldum ordan 15 aldım ve veremedim(( şuan 79 kiloyum hedef 60 19 nasıl verebilirim bilmiyorum 11. ayında paşam..
tebrık ederım canm mukemmelsın
ama unutma ıllakı 5 kılo kadar alıcaksın sonrasında en az
bende ergenlıkten cıktgımda 64 kg yu gormustum
sonra 3 ayda 48 kg ya dustum kosu bandı ve dıyetle
boyum 170 superdı sımdı bı kac kg aldım
senı tebrık edıorm....
ewevt tatlım ya 34 beden super oluyo dahada uzun duruyosnsaol canım aynı durumu lisedeykende yasamıştım o yüzden her zaman 2 3 kilofazladan veriorum boyum benimde 170 zayıf olunca süper görünüyor bence 50 ideal:)
ewevt tatlım ya 34 beden super oluyo dahada uzun duruyosn
bende bıraz kılo werım dıorm 45 ıstıorm
nasılsa 5 alcam dıye
ama aklımda hep bı kere ben kılo werdım ya yıllar once bıdaha werebılırmıyım bunyem alısmıs mı oluyo acaba dıye dusunuyorm
ben de şubat 1 itibari ile başladım bu sefer umarım başarılı olurum dua edin bana :)
arkadaşlar merhaba zayıf güzel fit bir vücut biz bütün bayanların istediği bişey ekim ayında dogum yaptımhamileligim boyunca cok kilo aldım 60 kilo ile hamile kaldım doguma giderken 90 kiloydum tam 30 kilo almıştım kilo almaya cok yatkın bi bünyem oldugu için su içsem yrıyordu.dogumdan sonra sdece 10 kilo gitti 80 kilo olarak eve döndüm aynaya bakamıyordum .ve karar verdim zayıflamalıyım digerek yemekten kesmedim herseyi yiyerek zayıfladım tam 3 ay sürdü suanda 55 kiloyumne selülit ne catlak ne göbekte yag birikmesi kaldı kilo vermek istiyenlere severek yardımcı olabilir uygulamalarımı anlatabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?