Benim bir 5-6 kilo vermem gerekiyor ama yönteminizi merak ettim doğrusu. Diyetisyene mi gittiniz, spor yaptınız mı? 3 ayda 30 kilo bence çok çok iyi. Özellikle kilo vermekten ziyade dediğinize göre şekillenmiş olmanız da harika bence.
3 ayda 30 kilo nasıl oluyo ya allahm delircem ben 4 aydır ancak 19 kilo verebildim. :/
19 kilo az mı geliyor size
Supermis tebrik ederim.aklima takilan kahvaltida bisey yemedinmi?VE corba olarakta ne ictigini yazabilirsen cok sevinicem.
ben 173 üm.80 kiloyum.biraz daha kilo alılrsam yuvarlanıp gitcem(((((((((. 10 bilo bile versem şükür etcem yeminle
vücüt sıkılaştırmak içib birkaç sey yazmısınız onları acıklayabilir misiniz
peeling? kabak lifi ?[/QUOT
hergün yada 2 günde bir kabak lifi ve yosun sbunu( aktalarda bulabilirsin )bütün vucudu keseliyceksin özellikle sıkılasmasını istedigin bölgeleri bacak basen kalça vs kabak lifi biraz serttir kan dolaşımını hızlandırır yosun sabunu ise selülite sarkmaya pürüzlere sivilcelere iyi gelior keseden sonra dayanabilirsen son 2 3 dk kese yaptıgın bölgelere soguk su tutarsan cıktıktan sonra bebek yağı ile masaj yaparsan 1 ayda bütün vucudun sıkılaşır selülit sarkıklık sivilce vs.prob.kalmaz
tebrik ederim cnm çok çabuk vermişsin kiloları ama daha yakın doğum yapmışsın nasıl vakit ayırıyosun yürüyüş koşu bandı peeling vs ben doğum yaptıktan en az 6 aya kadar saçımı bile tarayamıyodum nerdeyse iyi vakit bulmuşsun
tebrik ederim cnm çok çabuk vermişsin kiloları ama daha yakın doğum yapmışsın nasıl vakit ayırıyosun yürüyüş koşu bandı peeling vs ben doğum yaptıktan en az 6 aya kadar saçımı bile tarayamıyodum nerdeyse iyi vakit bulmuşsun[/QUOTE
tk ederim canım birden hırs yaptım öle veridm sabah 7de kalkıorum etrafımda akrabam yardımcım falan yok tek yardımcım eşim .sabah kalkınca ilk işim spor kahvaltı sonra bebegim uyanıyor zaten cokta yaramaz kızım akşama kadar hiç uyumaz akşama kadar onunla ilgileniyorum eşim işten gelince o bakıyor ben yemek yapıyorum ev işeriyle ilgileniyorum böle devam ediyor hayatım yogum tempo yani o kdar alıştımki spora saglıklı beslenmeye spor yapmayınc kendimi kötü hissediyorum.isteyince insan vakit ayırıyor canım
tamda bunu diyecektim ,yardımcın varmı ?
ve bu rejim dönemi boyunca sütün nasıl dı bebeğine ek gıda verdinmi ?
ve seni bukadar hırslandıracak bir olaymı olduda hırs yapıp 3 ayda 30 kg verdin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?