Ayshe1503'ün Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

cincancon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
484
35
73
34
arkadaşlar merhaba zayıf güzel fit bir vücut biz bütün bayanların istediği bişey ekim ayında dogum yaptımhamileligim boyunca cok kilo aldım 60 kilo ile hamile kaldım doguma giderken 90 kiloydum tam 30 kilo almıştım kilo almaya cok yatkın bi bünyem oldugu için su içsem yrıyordu.dogumdan sonra sdece 10 kilo gitti 80 kilo olarak eve döndüm aynaya bakamıyordum .ve karar verdim zayıflamalıyım digerek yemekten kesmedim herseyi yiyerek zayıfladım tam 3 ay sürdü suanda 55 kiloyumne selülit ne catlak ne göbekte yag birikmesi kaldı kilo vermek istiyenlere severek yardımcı olabilir uygulamalarımı anlatabilirim.

Benim bir 5-6 kilo vermem gerekiyor ama yönteminizi merak ettim doğrusu. Diyetisyene mi gittiniz, spor yaptınız mı? 3 ayda 30 kilo bence çok çok iyi. Özellikle kilo vermekten ziyade dediğinize göre şekillenmiş olmanız da harika bence.

hergün 4 litre su
ekmeği şekeri tuzu hayvansal yağları hayatımdan cıkardım sadece zeytin yağ
kahvaltıdan önce 1 bardak greyfurt suyu kahvaltıda ya yesil çay yada 1 tatlı kaşıgı bal ile cubuk tarcının üstüne sıcak su ile karştırıp içiyorum
ögle yemeginde 2 cesit sebze yemegi ama aklına ne gelirse canım sebzelerden pilav makarna vs.yok 2 haftada bir ödül verdim pizza hamburger canım ne isterse yedim
asırıya kacmamak sartıyla
bol bol çorba tuz yerine baharatlar kullandım akşam 6dan sonra su greyfurt elma dışında bişi yemedim

hergün 1 saat yürüyüs koşu bandında eliptik bisiklette ise 20 dk 15t dk twist hiç aksatmadan yaptımtabi 2 akşamda bir bütün vücüduma peeleng yaptım kabak lifiyle ve soguk suyla soklama yaptım malum diyet yaparken vucudu sıkılaştırmak lazım sonuç süper oldu bi 5 kilo daha veriyorum spora diyete devam canım:)

3 ayda 30 kilo nasıl oluyo ya allahm delircem ben 4 aydır ancak 19 kilo verebildim. :/

Supermis tebrik ederim.aklima takilan kahvaltida bisey yemedinmi?VE corba olarakta ne ictigini yazabilirsen cok sevinicem.

ben 173 üm.80 kiloyum.biraz daha kilo alılrsam yuvarlanıp gitcem(((((((((. 10 bilo bile versem şükür etcem yeminle

Supermis tebrik ederim.aklima takilan kahvaltida bisey yemedinmi?VE corba olarakta ne ictigini yazabilirsen cok sevinicem.

peynir zeytin haşlanmış yumurta ekmek dışında hersey salatalık domates vs.
çorba sebze corbası mercimek salata özellikle sebze corbası taze sebzelerle yapılan detoks etkisi yapıyor.

Tebrik Ederim Hayran Kalmamak Mümkün Değil valla =)))

benimde doğumdan kalan 4- 5 kilom var sonrasında 15 kilo daha vermek istiyorum..Amelyat oldum ordan 15 aldım ve veremedim (( şuan 79 kiloyum hedef 60 19 nasıl verebilirim bilmiyorum 11. ayında paşam..

tebrik ederim cnm çok çabuk vermişsin kiloları ama daha yakın doğum yapmışsın nasıl vakit ayırıyosun yürüyüş koşu bandı peeling vs ben doğum yaptıktan en az 6 aya kadar saçımı bile tarayamıyodum nerdeyse iyi vakit bulmuşsun

tamda bunu diyecektim ,yardımcın varmı ?
ve bu rejim dönemi boyunca sütün nasıl dı bebeğine ek gıda verdinmi ?
ve seni bukadar hırslandıracak bir olaymı olduda hırs yapıp 3 ayda 30 kg verdin ?

tamda bunu diyecektim ,yardımcın varmı ?
ve bu rejim dönemi boyunca sütün nasıl dı bebeğine ek gıda verdinmi ?
ve seni bukadar hırslandıracak bir olaymı olduda hırs yapıp 3 ayda 30 kg verdin ?

yok yardımcım tek destegim esim oda 8 de gelior işten sütüm masallah iyi emzimeye devam ediyorum ek gıda vermiyorum eski elbiselerim hırslandırdı

tebrık ederım canm mukemmelsın
ama unutma ıllakı 5 kılo kadar alıcaksın sonrasında en az

bende ergenlıkten cıktgımda 64 kg yu gormustum
sonra 3 ayda 48 kg ya dustum kosu bandı ve dıyetle
boyum 170 superdı sımdı bı kac kg aldım

senı tebrık edıorm....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…