• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayselce110'un Diyet Günlüğü

Kahvaltımı yaptım;
12 adet tuzsuz zeytin
1 kk tuzsuz beyaz peynir
bolca ceviz
2 adet kaysı yumurta
1 çkaşığı keten tohumu
1 kapsül balık yağı

Tam bir Karatay kahvaltısı oldu.

Bugün ev işleri ile meşgul olacağımdan sabah spor yapmadım. Temizlik, çamaşır beni bekler.
Herkese kolay gelsin...

İnşallah sonunu da getirelim Aeben, sen ve ben ve hepimiz vazgeçmeleyim.

:62::62::62::62::62::62:Basküldeki 2li rakamların tadını seçiyorum. :62::62::62::62::62::62:
demek 2 li rakamları seçtin ...:46::46:
çok güzel aysel fakat artık elimden kurtulamassın 2 hafta ....:9:
ayselcim dün yediklerin günde kaldı okiş :34:
AMA BUGÜNDEN İTİBAREN 2 HAFTA KAÇAMAK YOK ..:23::23::23:

CANIM LİLŞİMİN ELEŞTİRİLERİNİ KULAK ARDI ETME HAKLI YANLARI ÇOK .:34:

Öğleden sonra 3 gibi günde ikramları yiyince akşam yemeği yemedim. Çünkü akşam da misafirlik vardı. Orada da bir şeyler yemesem olmayacaktı. İlk defa gittiğimiz bir yer, yememek olmuyor.
Yarım dilim kek
Çerez
1 adet muz yedim

Şimdi de 1 bardak süt koydum kendime.

Gün içinde yediklerime bakınca kahvaltı hariç karataya uygun değil. Ama hayat içinde kendi dışımızda gelişen yemek işlerinde ancak bu kadar müdahale oluyor. Evde karatayı bozmadan devam edersem bu gibi benim mutfağımdan kaynaklanmayan dış etkenlerin etkisi de az olacaktır.

Aslında kilo verme konusunda acalem yok. Yavaş yavaş olsun, bir dursun bir gitsin önemli değil. Ama 2012'ye 2'li rakamlarla girmek istiyorum. Bu yüzden şu 2 hafta karatay konusunda daha katı olacağım. Sonra kaçamaklı, kendime uyarladığım şekliyle devam ederim.]
KIRMIZLADIGIM KELİMENİ .OKUKADIM SAYIYORUM AYSELCİM .:23:BU KELİMENİN ALTINDA KİLO VERMEK İÇİN ÇABALAMAK İSTEMEDİGİNİ SEZDİM .:20:
CANIM KARTAYA UY AMA ONUNLA BİRLİKDE ANLAŞTIGIMIZ GİNİ BULGUR BEYAZ UN VE MUZUDA MÖNÜLERİNDE OLMASA İYİ OLUR .:34:
2Lİ RAKAMLARI İSTİYORUZ DİMİ.?
Kahvaltımı yaptım;
12 adet tuzsuz zeytin
1 kk tuzsuz beyaz peynir
bolca ceviz
2 adet kaysı yumurta
1 çkaşığı keten tohumu
1 kapsül balık yağı

Tam bir Karatay kahvaltısı oldu.

Bugün ev işleri ile meşgul olacağımdan sabah spor yapmadım. Temizlik, çamaşır beni bekler.
Herkese kolay gelsin...

:46::46::46:
GÜNÜN GERİ KALNIDA YAZ AYSELCİM .
İNŞALLAH. ET SALATA YOGURTDUR .:31:

Son düzenleme:
Aeben, nefesini ensemde hissettim. Korktum vallaha :18:

Merak etme yeme düzenim iyiydi:

Öğle:
Bol salata
4 adet köfte
küçük bir parça haşlanmış tavuk gögsü

Akşam: 17.00
Kıymalı Kapuska
Yoğurt
Ceviz
4 adet kaysı

Saat 18.00'de 4 tane küçük balık yedim. Komşum getirdi.

şimdilik bu kadar, görüşmek üzere :3:

Kilo verme konusunda acelem yok demekteki amacım bıkıp vazgeçmemek. 101-102 kilo arasına inmek bile gerçekten de büyük mutluluk.onun tadını çıkarıyorum. 99 olursam da süper olacak
:62: :62: :62: :62: :62: :62::62:
:32::32::32::32::32::32::32:

Son düzenleme:

Öğle:
Bol salata
4 adet köfte

Kıymalı Kapuska
Yoğurt
Ceviz
4 adet kaysı

başarılı bir mönün oldu ayselcim süper .. :46:
nefesimi ensende hisetmen bence iyi . :9:devam:23:
Kilo verme konusunda acelem yok demekteki amacım bıkıp vazgeçmemek. 101-102 kilo arasına inmek bile gerçekten de büyük mutluluk.onun tadını çıkarıyorum. 99 olursam da süper olacak
:62: :62: :62: :62: :62: :62::62:
:32::32::32::32::32::32::32:
daha ne mululuklar yaşaycaksın aysel yeterki biraz sabır ve hayır diyebilmek ..:34:

Son düzenleme:

Öğle:
Bol salata
4 adet köfte

Kıymalı Kapuska
Yoğurt
Ceviz
4 adet kaysı

menuleriniz harika cok guzel de kilo vermissiniz izinizdeyim ben de artik :)

Biraz geç oldu ama hemen menümü yazayım:

Kahvaltı:
2 adet az tereyağında yumurta
1 kk tuzsuz beyaz peynir
5 adet tuzsuz zeytin (5 adet olduğuna bakmayın tavşan yüreği diyorlar, 3 taneye bedel)
5 adet ceviz
Bol maydanoz
Marul
1 çkaşığı keten tohumu

Kahvaltı muhteşemdi. Marulun içine maydanoz, peynir, ceviz koyup bir dürüm yaptım.
yumurta ve cevizle de bir başka dürüm.

Öğle:
1 kase ezogelin çorba
1 kase yoğurt
1 k tabak salata
Yarım kase kurufasülye

Şimdi saat 16.15 ve ben 4 adet kuru kaysı yedim. Saat 17.00'de de 3 adet ceviz yiyeceğim. Akşam 19.30'da eve gidebileceğim ancak. Ne yediğimi yazarım.

Herkese kolaylıklar dilerim...

menuleriniz harika cok guzel de kilo vermissiniz izinizdeyim ben de artik :)

Hoşgeldin Avrasya. Daha yolun başındayız. Hadi hep beraber verelim...

Selcen demiş ki ben kilo verecem, ben kilo verecem
Aeben demiş ki ben de verecem ben de verecem
Avrasya demiş ki hep beraber verelim hep beraber verelim
:62: :62: :62: :62::62: :62::62::62:

ve final, akşam menüm (saat 7'de yedim)
1 tabak kapuska (üstüne 5 kaşık sarımsaklı yoğurt)
4 adet köfte
5 adet ceviz

Salata yapmadım. Kapuskayı çokça koydum tabağa.

Bundan sonra acıkırsam eğer ilerleyen saatlerde süt içiyorum.

Herkese afiyet olsun. yarasın, ama löp löp et olmasın.

Hoşgeldin Avrasya. Daha yolun başındayız. Hadi hep beraber verelim...

Selcen demiş ki ben kilo verecem, ben kilo verecem
Aeben demiş ki ben de verecem ben de verecem
Avrasya demiş ki hep beraber verelim hep beraber verelim
:62: :62: :62: :62::62: :62::62::62:

evet evet hep beraber verelim insallah!

Günaydınnnnn :3:

Kahvaltım:
5 adet ceviz
5 adet az tuzlu zeytin
1 kk az tulu beyaz peynir
1 adet tereyağında yumurta
Maydanoz
Marul

Dünkü menümün aynısını yemişim. Aslında Yumurtayı bol mazdanozlu ve domatesli omlet yapacaktım. Ama zaman darlığından yağda yaptım.

Herkese iyi çalışmalar, gezmeler:10:, eğlenmeler:24:, dinlenmeler:31:, spor yapmalar:emir_bebek:

Öğlen yemeğinden şimdi döndüm:

Tarhana çorbası
Dana rosto
Patates püresi (yarısını yedim.):47:
Salata
Yoğurt

patates püresini yemek doğru değildi :20: :50: :57: :18: :19:

şu an sana gıptayla bakıyorum .benim kullandığım ilaçlardan dolayı almış olduğum 15 kilo var .kendi çapımda az yiyorum ama birtürlü gram düşmedi .belkide sebebi hala ilaç kullanıyor olamam .tebrik ediyorum inşallah istediğin kiloya düşersin

şu an sana gıptayla bakıyorum .benim kullandığım ilaçlardan dolayı almış olduğum 15 kilo var .kendi çapımda az yiyorum ama birtürlü gram düşmedi .belkide sebebi hala ilaç kullanıyor olamam .tebrik ediyorum inşallah istediğin kiloya düşersin

Nehir eninde sonunda kilo veriyorsun. Bu bir hayal değil. Zaman alıyor, sabır istiyor. Ben neredeyse 1 aydır aynı kilodayım. Ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Tartılmak kötü etkiliyor beni, fark olmayınca ya da daha kötüsü kilo alınca bırakıyorum peşini. Ve hooop geri alıyorum. Umarım bu sefer farklı olsun. Benim için de senin içinde.

İlaç konusunu kafana takma. Önce sağlık. Ben de zaman zaman kortizon kullanıyorum korka korka. Başka çaresi yok.

Nehir eninde sonunda kilo veriyorsun. Bu bir hayal değil. Zaman alıyor, sabır istiyor. Ben neredeyse 1 aydır aynı kilodayım. Ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Tartılmak kötü etkiliyor beni, fark olmayınca ya da daha kötüsü kilo alınca bırakıyorum peşini. Ve hooop geri alıyorum. Umarım bu sefer farklı olsun. Benim için de senin içinde.

İlaç konusunu kafana takma. Önce sağlık. Ben de zaman zaman kortizon kullanıyorum korka korka. Başka çaresi yok.
merhaba nehirg hoşgelmişsin:3:
ilaç kullanmak bahane değil gerçekten, bugune kadar hep bu bahanenin arkasına sığındım daha doğrusu herkes aman cnm ilaç kullanıyorsun deyip benim kendimi salmama vesile oldu ama ben ne zaman kafaya koydum o zmn kilo vermey başladım ki ben düzenli ilaç kullanıyorum 12-13 yıldır üstelik 12 yıldır da düzenli kortizon kullanmaktayım şimdilerde dozu az olmasına rağmen hala kullanıyorum ve kilo vermeme engel değil en azından ben öyle görmüyorum yani bu bir bahane değil istedikten sonra başamayacak bişey değil kilo vermek...
sevgiler...:16:

merhaba nehirg hoşgelmişsin:3:
ilaç kullanmak bahane değil gerçekten, bugune kadar hep bu bahanenin arkasına sığındım daha doğrusu herkes aman cnm ilaç kullanıyorsun deyip benim kendimi salmama vesile oldu ama ben ne zaman kafaya koydum o zmn kilo vermey başladım ki ben düzenli ilaç kullanıyorum 12-13 yıldır üstelik 12 yıldır da düzenli kortizon kullanmaktayım şimdilerde dozu az olmasına rağmen hala kullanıyorum ve kilo vermeme engel değil en azından ben öyle görmüyorum yani bu bir bahane değil istedikten sonra başamayacak bişey değil kilo vermek...
sevgiler...:16:

kesinlikle sadece gerçekten "istemek" önemli olan..bu defa ben de çok istiyorum:66:

Ayselcim dünki mönün güzel canım afiyet olsun yazmaya fırsatım olmadı ...

günaydınnnnn :3:

Kahvaltım:
5 adet ceviz
5 adet az tuzlu zeytin
1 kk az tulu beyaz peynir
1 adet tereyağında yumurta
maydanoz
marul

dünkü menümün aynısını yemişim. Aslında yumurtayı bol mazdanozlu ve domatesli omlet yapacaktım. Ama zaman darlığından yağda yaptım.

Herkese iyi çalışmalar, gezmeler:10:, eğlenmeler:24:, dinlenmeler:31:, spor yapmalar:emir_bebek:
bugünki kahvaltında güzel
öğlen yemeğinden şimdi döndüm:

Tarhana çorbası
dana rosto
patates püresi (yarısını yedim.):47:
Salata
yoğurt

patates püresini yemek doğru değildi :20: :50: :57: :18: :19:

ama öyleyemigin için aynı şeyi söyleyemecegim . Hani 2 li rakamlar için anlaşmıştık 2. Günden havlu atmışsın .:19::19::19:
Tarha çorması patates...:26: Sanırım 2 li rakamlra inmek istemiyorsun ?

Son düzenleme:
Ayselcim dünki mönün güzel canım afiyet olsun yazmaya fırsatım olmadı ...

bugünki kahvaltında güzel

ama öyleyemigin için aynı şeyi söyleyemecegim . Hani 2 li rakamlar için anlaşmıştık 2. Günden havlu atmışsın .:19::19::19:
Tarha çorması patates...:26: Sanırım 2 li rakamlra inmek istemiyorsun ?

Aeben, saat 15.15 ve ben çok acıktım. Tarhana ve patates (özellikle de patates) şekeri çok hızla yükseltti ve düşürdü demek ki. 2 saat sonra acıktım. Normalde saat 17.00'de yiyeceğim kaysı ve cevizi şimdi yedim. Bunlar biraz fren yapar belki. :18: Çorbasız olmazdı ama patatesi yemesem olurdu :20: şeytana uydum :47:

Back