- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
- 88
4 tane aldım canım anne baba damat birde kardeşler falan olursa az bile gelir heraldeCanımm ne kadar çok bohça almışsın. Napıcaksın ki onları, çok fazla değil mi? :26:
selam canım
kıyafet bile alıp koymuşsun vay be
damat olmaduığı halde :)
baya şey almışsın ya ne iş apıyorsun canım..
ben senin gibi alsam annem benimle dalga geçer ki az az almama rağmen kimi zaman yarın evleniyorsundr ya diye konuşuyor yani:)
evde yerinde olması tabi güzel bir şey..
tencere takımın yok galiba canım:)
o morlu havluları yerim ben çok şekerler.
4 tane aldım canım anne baba damat birde kardeşler falan olursa az bile gelir heralde
kıyafetten kastın pijama takımımı falan diyorsun heraldeböyle her şeyi almamın sebebi ailem maddi olarak yardım edemeyecek bende şimdi elimden geldiğince alıp daha sonra sıkıntıya girmek istemiyorum
sekreterim bu arada:)
tencere den çok şey yok sanırım çeyizimde 8 ad çelik 5 li döküm sahan pilav tenceresi tavalar falan baya bir dolu sonradan pişman oldum o kadar çok aldığıma ama iş işten geçti malesef
havlularımı bende çok seviyorum çok teşekkür ederim canım benim
valla canım aklıma ne gelirse almaya çalışıyorum bu ara çıldırdım biraz dün gene aldım pijama takımıevet pijama takımı gecelklerdi canım.bohça bile almışsın ona varana kadar düşünmüşsün.
bende herşeyimi kendim yapıyorum ,aileme yük olmak istemiyorum kendim seçip kendim alayım diyorum.
o kadar tencereyi napcan canım annene verirsin olmadı.
bende 1 tane aldım korkmazın daha çelik almak istemiyorum ama annem al diyor..
rica ederim canım benim ne demek.
canım mor tost makinene ve mor havlu sepetli setine bayıldımmm söylemeden edemicem :)bir mor sever olarak çoook beğendimm güzel günlerde kullan inş....ben senin nişanlı falan tahmin etmiştim çeyizleri görünce :)
Hepsi birbirinden güzel Allah kullanmayı nasip etsin benim çeyizlerim çalındı Haziran ayında be içimden tekrar almak gelmiyo ne yapacağımı bilmiyorum :/
Hırsız girmiş eve perdelere kadar götürmüşler kısmet işte hayırlısı başlıcam yavaş yavaş hayırlısıamin canım teşekkür ederim nasıl çaldılar canım ya üzüldüm şimdi benimkiler çalınsa diye düşündüm hatta düşünemedimsen gene hevesini kaybetme yavaş yavaş gene başla canım yada para biriktir evliliğe yakın toptan al
Hırsız girmiş eve perdelere kadar götürmüşler kısmet işte hayırlısı başlıcam yavaş yavaş hayırlısı
Eki Görüntüle 617983 Eki Görüntüle 617984 bunlarıda tediden aldım cumartesi günü pijama 20 tl atlet takım 8 tl
Hayırlı olsun canımcımm :))
cok cıcıler ya bende tedıden almak ıstıyorum ıc camasırı ceyıze ama tuaf bakarlar dıye korkuyorum
oylede ne bılım soz falan olsun ondan sonra cok gormezler heralde
Çok güzeller..
Maşallah..
Allah ağız tadıyla, huzurla kullanmayı nasip etsin..
güle güle kullan canım ama atlet takımna bayıldım rengi çok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?