• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

ben giyemem gibime geliyor:1::1::1: benden önce git o vakit:1::1:
valla ben giyerim gibi geliyor:1::37: inş sen benden önce gidersin:1::1:
bende nasıl giyecem diye düşünüyordum geçen gün merak edip giydim ay çok güzeller ya:17:
evet bazen düşününce bende utanıyorum:)) ama bakalım zaman ne göstericek:10:

yorum yazdım mı hatırlamıyorum :1:
herşeyin çok güzel ya güle güle kullan inş. :nazar:

teşekkür ederim canım sağol:54:

kızlar daha önce söylemiştim nevresimdünyasından eylülde battaniye almıştım tedarik edememişlerdi 3. taksitini ödedim hala iptal etmemişlerdi
bende sizin iptal işleminizi bekleyemem yerine başka bir ürün gönderin dedim
$Shadow Fuşya.jpg annecime bu battaniyeyi aldım taç kristal , kendime de $OZDILEK-TEK-KISILIK-ALEZ-YATAK-KORUYUCU-KAPITONE__44601713_3.jpg özdilek alez aldım.

inş bir sorun yaşamadan gelir siparişlerim

cumartesi reali gezdim fiyatlarıda uygun geldi bi kaç ıvır zıvır aldım:))
$Paşabahçe su takımı-günlük.jpg aldığım model renk bu değil aslında ama aynısını bulamadım bu sürahinin moru kabartmalı çiçekli desenli 7 tl küsür bir şeydi
$43824_mor_dolu.jpg bununda yeşilini aldım 3,5 tl ydi

uzun süredir almak istediğim ütü masamıda aldım:16: 140 tl ye tamamlayabilmek içinde bu saati aldım zaten işe yarar başka bir şeyde bulamadım:1: 106 tl verdim toplam
$00170003_AR635.jpg $001052001_2228.jpg

canım yenı aldıkların hayırlı olsun. Gule gule kullan. Saatın cok guzelll.. Bu arada benımde bı ara real yapmam lazım sanırıımmm :D hem ucuz hem guzel seler varr..

saatin cok guzel canım :16: benim aldıgım kampanyadada vardı bu annem cok begendi ama ben cupcake gorunce dayanamayıp cupcakeli saati aldım tabii ki...

güle güle kullan :54:

canım saatine bayıldım ütü masan ve diğer aldıklarında çok güzeller hepsini mutlulukla kullanmak nasip olsun inş :16:

Ben de kullanayım dedim çeki sen benden önce kapmışsın ütü masasını:) güle güle kullan canım:)

canım uzun zamandır bakıyorum altıncıcaddeye bu ütüyü almak için sonunda çekle birlikte aldım:1: bence sende al hazır kampanya varken
canım yenı aldıkların hayırlı olsun. Gule gule kullan. Saatın cok guzelll.. Bu arada benımde bı ara real yapmam lazım sanırıımmm :D hem ucuz hem guzel seler varr..
teşekkür ederim canım bende çok beğendim:))evet baya güzel ve ucuz şeyler vardı yıl başı dolayısyla uğra bi ara:) yakında birde ikea ya gidicem ordada vardır belki indirim falan:1:
saatin cok guzel canım :16: benim aldıgım kampanyadada vardı bu annem cok begendi ama ben cupcake gorunce dayanamayıp cupcakeli saati aldım tabii ki...

güle güle kullan :54:
teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim:) inş güzel günlerde kullanırız

canım saatine bayıldım ütü masan ve diğer aldıklarında çok güzeller hepsini mutlulukla kullanmak nasip olsun inş :16:

aminn canım inş:16: teşekkür ederim:54:

ayşegül(: ben sayfama yeni resim ekleyemiyorum:( neden:25::25::25:

canım sayfana ilk eklediğin gibi resim ekleyemiyorsun . ben genelde paintte bir kaç resmi birlikte düzenleyip image hack mi ne öyle bir resim sitesinden url sini kopyalayıp ekliyorum ilk sayfaya.

yada daha kolayı atıyorum 2. sayfana bugün bunu aldım diye resim ekliyorsun ya o eklediğin resimin üzerine sağ tıkla url yi kopyala diyorsun daha sonra ilk sayfaya gelip resimleri düzenle de istediğin bir yere gelip insert imageye tıkla url yi kopyala tamamdır.

canım sayfana ilk eklediğin gibi resim ekleyemiyorsun . ben genelde paintte bir kaç resmi birlikte düzenleyip image hack mi ne öyle bir resim sitesinden url sini kopyalayıp ekliyorum ilk sayfaya.

yada daha kolayı atıyorum 2. sayfana bugün bunu aldım diye resim ekliyorsun ya o eklediğin resimin üzerine sağ tıkla url yi kopyala diyorsun daha sonra ilk sayfaya gelip resimleri düzenle de istediğin bir yere gelip insert imageye tıkla url yi kopyala tamamdır.

topik açmadan bunları okuduğum iyi oldu bende eklenti olarak eklerim diyordum ama böylesi daha iyi sanırım teşekkürler :54:

saol canım deniyorum:)

hepsi arı ayrı çok güzeller canım benm Allah bi ömür güzel aşk dolu günlerde kullanmak nasip etsin :)

çok beğendim gerçekten

Back