• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

dün büyük eksiklerimden günlük yemek takımımın bir kısmınıda halletmiş bulundum:21:
bilen bilir dün a101e kütahya yemek takımı gelmişti tanesi 2 tl 6 kişilik takım yaptım
Eki Görüntüle 554407 modeli buna benziyor ama bu değil . toplam 30 parça 60 tl verdim.
ama çok çok içime sindim çok kibar çok şık:16:
Benim günlük takımıma benziyoor çok şık çok sade misafirler için çıkartabilcegimiz kadar güzel duruyor bence :) Güle güle kullan

aynen canım resmen sadeliğine aşık oldum kullanmaya kıyabilirmiyim acaba:D
benim misafir için aldığım lila gümüş rengi bu daha sade valla:1:
bir tane daha 6 kişilik alıcam ama onu hangi renk alıcam daha bilmiyorum

aynen canım resmen sadeliğine aşık oldum kullanmaya kıyabilirmiyim acaba:D
benim misafir için aldığım lila gümüş rengi bu daha sade valla:1:
bir tane daha 6 kişilik alıcam ama onu hangi renk alıcam daha bilmiyorum
Ben 7 kişi gelirse farklı tabak koymamak adına 2 takım aldım lütfen 12 kişi gelsinler maksimum :D

hiç aklımda yokken ve almak istediğim daha farklı bir modelken
ilk görüşte aşk yaşadığım ve hemen benim olmalı dediğim baharatlığım:16:
$[img][5][1][2000x2743].jpg 43,80 tl ye morhipodan aldım

Hepsi çok çok çok güzel canım,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

Yeniliklerini takip edicem :)

canım mesajını yeni gördüm kusura bakma:54:. beğenmene çok sevindim çok mutlu oldum teşekkür ederim canım:16:

Ben 7 kişi gelirse farklı tabak koymamak adına 2 takım aldım lütfen 12 kişi gelsinler maksimum :D

canım ben farklı desende bi 6 kişilik takım daha alıcam o takımımın da cıvıl cıvıl olmasını istiyorum. 12 kişilik misafir zaten var onlara onu koyarım heralde:35:

tabaklarını daha önceden beğenmiştim anneme almak istiyordum bende ama nerde satıldığın göremedim.. baharatlığın çok cici..

Back