• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

ben tencere alırken böyle bişi beğenmiştim şık diye. Ordaki çalışanlar tutma yerleri çelik önermedi. görüntüsüne aldırış edip almayın dedi. Kullanış açısından bu saplılar (kütahyadaki saplar gibi) daha kullanışlı oluyor dedi. bende öyle aldım. Göz önünde bulundur istersen. Ama desen ki sen hangisini seçerdin bunları seçerdim :D

canım çok araştırdım okudum ısınma olmuyor diyor kullanıcı yorumları.
yengemin markası bile belli olmayan tencereleri bile ısınmıyorsa bunların ısınacağını hiç sanmıyorum:))
ama bir gelsin kargolar annemle konusup ona göre karar veririz
annemin şuan ona tencere aldığımdan haberi yokta:1:

canım çok araştırdım okudum ısınma olmuyor diyor kullanıcı yorumları.
yengemin markası bile belli olmayan tencereleri bile ısınmıyorsa bunların ısınacağını hiç sanmıyorum:))
ama bir gelsin kargolar annemle konusup ona göre karar veririz
annemin şuan ona tencere aldığımdan haberi yokta:1:

çok iyimiş :D duruma göre hediyesini seçer verirsin :D

Hepsini çok beğendim mutlu günlerde kullanın:69:

teşekkür ederim canım:)

$300225_257542497617603_182385701799950_712991_1681695022_n.jpg dün bunun benzerini esseden aldım schaffer marka rengide yeşil. 1 tane kalmıştı onuda ben aldım:16:

Son düzenleme:
canım parmakçıklarına zarar vermeden güle güle kullan :D Tencere konusunda ne karar verdiniz ? Sen hangilerini alıyorsun ?

teşekkür ederim canım sağına soluna streç koymuşlar zaten keskin olduğundan heralde.
annemde aynı temennilerde bulundu:1:
canım tencereler çok güzel ama boyutları çok büyük sayılmaz o yüzden anneme bıraktım
benim kütahyalar daha büyük güveç setide var çelik olarak .
hem annem bunları çok beğendi o yüzden teklif bile etmedim benimde işime geldi:1:

bayadır alt limitsiz çekim olmamıştı sağolsun english home 20 tl limitsiz çek yüklemiş hesabıma:23:
ama alacak doğru düzgün bir şey bulamadım

bende çarşaf ve yastık kılıfı aldım
$1e37a8a7-1255-4cca-901b-7fe881240224.jpg $298937_207008052689443_5332089_n.jpg çarşaf çk. bu arada ikisini 21 tl ye aldım

canım gözüne ne kestiriyorsan hemen al çünkü işe yarayacak şeyler her an bitebilir
işime yarayacak bende eksik olan bir şey yoktu çekim ziyan olmasın diye aldım:1:

hiç dururmuyummmm eve geldiğimde ilk işim o oldu :D Gece ne alacağımı düşündüm sabah karar verdim sonra hemennn hoopp aldım :D

dün büyük eksiklerimden günlük yemek takımımın bir kısmınıda halletmiş bulundum:21:
bilen bilir dün a101e kütahya yemek takımı gelmişti tanesi 2 tl 6 kişilik takım yaptım
$acelyakahvalti_k.jpg modeli buna benziyor ama bu değil . toplam 30 parça 60 tl verdim.
ama çok çok içime sindim çok kibar çok şık:16:

Son düzenleme:
Back