ayşegül'ün çeyiz köşesi

cam ürünler konusunda hiçbirisine güvenmem kırılcakları kendim görüp öyle alırım Aynı tepsi altıncı cadde de bugün 18.90sen ne kadara almıştın

canım ben kargo dahil 20 tl ye almıştım ama benimki orta boy 6.caddedeki büyük boy sanırım

güzel günlerde kullanman dilegiyle canım =)

teşekkür ederim tatlım

evet büyük boy altıncı cadde deki ,çok tepsim var ya yoksa bnu almayı çok istiyorum

evet büyük boy altıncı cadde deki ,çok tepsim var ya yoksa bnu almayı çok istiyorum

bence o zaman orta boy al günlük kullanım için evim nette bugün son gün, büyük boyun ölçüleri bana biraz fazla geldi. aklında kalıcağına yanında kalsın valla fazla gelirse içlerinden birini annene verirsin

Son düzenleme:
Ayşegülcüm hepsi harikalar arkadaşım, Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :)

Sarev microfiber yorgan ve mink battaniyelerini çok beğendim. Ben de sarevden bir yorgan ve mink'den bir battaniye almayı düşünüyorum.
Özdilekten bir battaniyem var, bir battaniye daha alsam yeterli olur mu yoksa 2 tane daha mı alayım çok kararsız kaldım

teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim:) canım ben 2 çift kişilik 1 tanede tek kişilik aldım şimdilik daha fazla almayı düşünmüyorum sende 1 tane tk lik alabilirsin günlük tv karşısında falan kullanmak için

Ayşegülcük nerelerdesin?:44:

canım yıllık izindeydim giremedim hiç evde net yok ama artık buralardayım :)

alışverişe son hız devam
az önce daybuydaydan 5 tl ye aldım indirim çekimle.

Ankara'dan da ufak tefek çeyizler aldım onları da yarın ekliycem inş.

verda saklama kapları 28 tl ye madalion dan aldım. zaten yeterince tencerem var birde sahan seti almak istemedim onun yerine bunu aldım fiyatı da uygun gibi geldi

Eki Görüntüle 541221 (resmi netten buldum) bunun morunu geçen de gezerken aldım

Eklentiler

• $krematorbasib.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Ayyy mosmooorrrrrr
Nasıl güzel mor bi çeyizinn olicek seniiinnnnn
Demeeeekkk izindeyken Ankara'daydııınnnnnn
Hangi mudo bu? Ankamall mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…