• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

Bende Ankamall ü talan ettim de iki gün boyunca:9::9:
Ama mudoya gitmedim:27:
Gidip bi gezeyim de kupa bardak fln alayım bende,kıskandım:17::9::9:

ankaraya gittim ama öyle çok gezemedim küçük yeğenim vardı yanımızda havada iyi değildi bir kaç yer gezdim sadece:5:
bende bu aralar güralın 24 parça yemek takımları oluyor ya
ondan almak istiyorum 2 takım gündelik kullanmak için ama bir tek real de gördüm
ordaki modelleri beğenmedim ben öyle züccaciye falanda gezmem bakalım nasıl denk gelicek

ankaraya gittim ama öyle çok gezemedim küçük yeğenim vardı yanımızda havada iyi değildi bir kaç yer gezdim sadece:5:
bende bu aralar güralın 24 parça yemek takımları oluyor ya
ondan almak istiyorum 2 takım gündelik kullanmak için ama bir tek real de gördüm
ordaki modelleri beğenmedim ben öyle züccaciye falanda gezmem bakalım nasıl denk gelicek

Bende yedek olarak bir takım alayım diyorum
Migrosta da vardı gördüm geçende
76 tl flndı hemde,çok uygun geldi bana
Züccaciye gez ama mutlaka,çok uyguna çok güzel şeyler oluyor

Bende yedek olarak bir takım alayım diyorum
Migrosta da vardı gördüm geçende
76 tl flndı hemde,çok uygun geldi bana
Züccaciye gez ama mutlaka,çok uyguna çok güzel şeyler oluyor

Bizim burdaki migrosa baktım bayramda ama çok model yoktu olanlarda hoşuma gitmedi
aslında buralar züccaciye dolu gidip gezmek lazım tek başımada sıkıyor annem öyle gezmeyi pek sevmez bende netten alıyorum genelde o yüzden:)

Bizim burdaki migrosa baktım bayramda ama çok model yoktu olanlarda hoşuma gitmedi
aslında buralar züccaciye dolu gidip gezmek lazım tek başımada sıkıyor annem öyle gezmeyi pek sevmez bende netten alıyorum genelde o yüzden:)

Benim annem de çok sever gezmeyi:9:
Benim aklımda yokken sokuşturuyo sağolsun:9:
Benim kızım en güzellerini,en kalitelisini alacak tabi diye diye dolduruyoruz herşeyi:9::9::9:

Benim kızım en güzellerini,en kalitelisini alacak tabi diye diye dolduruyoruz herşeyi:9::9::9:

anneler hep öyle yaa neyin iyisi varsa o olsun istiyor çocukları için :16:

inş bizlerde çocuklarımızın bu günlerini görürüz ( ki ben henüz kendi günümü göremedim ) :9::9::9:

ama okuyunca bi heveslendim kızım olsun da evlendireyim istedim yaa :52::52::52:

benim annem artık yeter para biriktir moduna girdiği için şuanda alma daha bir şey diyor:1:
ama şöyle arada çeyizleri incelerken bakıyorum benim kadar heyecanlı hevesli inş. herşey gönlümüze göre olur

canım hepsi çok hoşlar hürrem şeker kaşıklarından bende almıştım :8: güzel günlerde kullanırsın inş

teşekkür ederim canım onuda sırf mor diye aldım:1:

anneler hep öyle yaa neyin iyisi varsa o olsun istiyor çocukları için :16:

inş bizlerde çocuklarımızın bu günlerini görürüz ( ki ben henüz kendi günümü göremedim ) :9::9::9:

ama okuyunca bi heveslendim kızım olsun da evlendireyim istedim yaa :52::52::52:

Kız dur hele:1::1::52::52:
Hele bi biz evlenelim de çocuklarımızı düşünmek sonraya kalsıınnn:52:
Enem şimdiden onu da düşünürsem benim Temel Reisçik şokungen olacak iyiceee:53::1::1::1::1:

benim annem artık yeter para biriktir moduna girdiği için şuanda alma daha bir şey diyor:1:
ama şöyle arada çeyizleri incelerken bakıyorum benim kadar heyecanlı hevesli inş. herşey gönlümüze göre olur

Benim babam o modda:1:
Evleneceğimi kabul edemedi de hala:1::1:
Almak çok mantıksız geliyor,ne kaldı ki sanki modlarında:1::1:
Halbuki dünya kadar şey var alınacak:1::1:
Para biriktir diyo ama asıl dert yeni kuracağım eve yatırım yapmamamı sağlamak:1::1::1:

Kız dur hele:1::1::52::52:
Hele bi biz evlenelim de çocuklarımızı düşünmek sonraya kalsıınnn:52:
Enem şimdiden onu da düşünürsem benim Temel Reisçik şokungen olacak iyiceee:53::1::1::1::1:

Benim babam o modda:1:
Evleneceğimi kabul edemedi de hala:1::1:
Almak çok mantıksız geliyor,ne kaldı ki sanki modlarında:1::1:
Halbuki dünya kadar şey var alınacak:1::1:
Para biriktir diyo ama asıl dert yeni kuracağım eve yatırım yapmamamı sağlamak:1::1::1:

benim annemde evde kaldın muhabbeti yapıyor sürekli:1:
al al bitmiyor valla ama onların döneminde de kız böyle çeyiz düzmüyordu heralde :)
annem bi yün yorgan tülbent bi kaçtane patikle gelin olduk diyor

güle güle kullan çok güzelmiş çeyizin ..
teşşekkür ederim canım

benim annemde evde kaldın muhabbeti yapıyor sürekli:1:
al al bitmiyor valla ama onların döneminde de kız böyle çeyiz düzmüyordu heralde :)
annem bi yün yorgan tülbent bi kaçtane patikle gelin olduk diyor

Ayşecik cik cik cik:16:
Kaç yaşındasın canım ki sen?:1:
Benim annem varya bir çeyiz düzmüş inanamadııımmmmm:52:
Evde dantel örüp satarak yapmış birde onca şeyiiii:52:
Pasta seti bile getirmiş taaa o zamanlarrrr:53::53::52::52:
Şimdi ben alıyorum ya,aldıkça fark ediyorum annemde olanları
Bunca yıl görsemde anlamamışım:27:

Ayşecik cik cik cik:16:
Kaç yaşındasın canım ki sen?:1:
Benim annem varya bir çeyiz düzmüş inanamadııımmmmm:52:
Evde dantel örüp satarak yapmış birde onca şeyiiii:52:
Pasta seti bile getirmiş taaa o zamanlarrrr:53::53::52::52:
Şimdi ben alıyorum ya,aldıkça fark ediyorum annemde olanları
Bunca yıl görsemde anlamamışım:27:

senin annende iyi ticaret kafası varmış:1: ne güzel almış herşeyini
ben tam tamınaaaa 23 yaşındayım:emir_bebek: annemin demesine aldırmıyorum bence daha erken
her ne kadar baba tarafından sülalede kuzenler arasında bir ben kalsam da bekar sorun değil yani:52::1:

Back