- 13 Kasım 2009
- 513
- 9
- 296
- Konu Sahibi AYXSXEGXUXL41
-
cnm doktora en son kontrole gittiğimde fazla ödemim olmadığını söylemişti dr..dün gece ölçtüm hala aynı valla.boyutundan çok memnunum.ilk zamanlar gözüme büyük geliyorlardı ama şimdi alıştı sanırım gözüm:)sende ameliyat tarihini kesinleştirmişsin cnm..hayırlısı olsun..
ayşegülcüm resim yüklücekmisin?yüklüceksen nezaman merak ediyorum..öpüyorum canım
tatlım nasılsın? daha rahat hareket edebiliyor musun kollarını kaldırıp indirirken ağırlık kaldırma durumun vs nasıl oldu bakaym. 26sında kontrolün vardı yanlış hatırlamıyorsam ne dedi doktorrnormal sutyene ne zaman geçiyosun yine çok soru sordum kusuruma bakma
cnm mrb..ben çok iyiyim artıkkollarımla ilgili en ufak sınıktım yok..yanda yatabiliyorum artık allaha şükür,en büyük derdim yatma konusuydu biliyorsun hayatım..onuda aştım..şuan sadece göğüs uçlarım çok hassas oda normalmiş..bugün gittim cnm kontrole..gayet ii görünüyor dedi doktor..dikiş izlerimde ii durumdaymış.krem verdi contratubex mi ne adı.izler için..bir süre onu sürcekmişim.birdaha ki kontrolüm de de silikon bant yapıştıracakmış izler minimum olsun diye..öyle yani bebişim..şu normal sütyen olayını bugün soracaktım valla unuttum sonradan geldi aklıma..gerçi böyle bayağı rahatım valla..sporcu sütyenimle kaynaştık artık:))
cnm mrb..ben çok iyiyim artıkkollarımla ilgili en ufak sınıktım yok..yanda yatabiliyorum artık allaha şükür,en büyük derdim yatma konusuydu biliyorsun hayatım..onuda aştım..şuan sadece göğüs uçlarım çok hassas oda normalmiş..bugün gittim cnm kontrole..gayet ii görünüyor dedi doktor..dikiş izlerimde ii durumdaymış.krem verdi contratubex mi ne adı.izler için..bir süre onu sürcekmişim.birdaha ki kontrolüm de de silikon bant yapıştıracakmış izler minimum olsun diye..öyle yani bebişim..şu normal sütyen olayını bugün soracaktım valla unuttum sonradan geldi aklıma..gerçi böyle bayağı rahatım valla..sporcu sütyenimle kaynaştık artık:))
kızlar ben doktorumu değiştirdim.içime sinmeyen şeyler vardı.onun haricinde 2 doktorla daha görüştüm..ve içime iyice sinen doktora ameliyat olmaya karar verdim..sizinde dediğiniz gibi 1 doktorda takılıp kalmamak gerekiyormuş.perşembe günü giricem ameliyata.hayırlısı artık..hepinizi öpüyorum..[/QUOTE
ameliyattan sonrada yaz cnm merak ediyorum.bende istiyorum ama endişelerim varç.şimdiden geçmiş olsunn .keşke bende böyle bir kaç günden bahsedebilsem ameliyat için =)))
yan yatabilmenize sevindim insana tek bi pozisyonda kalmak zor geliyor bunu iyi bilirim :) hala topiğinizdeyim gün geldiğinde tecrübelerinizden yararlanabilmek içinn (biraz bencilce bi tutum ) :). herşey daha güzel olucak sizin içinn eminimm .mutlu bi yaz geçirmenizi diliyorum bişey daha varr kıvamları hakkında da yazarsanızzsevinirim yumuşamışlardır malum üzerinden epey bi zaman geçti.hoşçakalınn ..
cnm neden bencilce bir tutum olsun..gayet normal yaptığın..bizlerde ameliyat öncesi senin yaşadıklarını yaşadık.daha önce operasyon geçirmiş olanların tecrübelerinden yararlandık.seni çok ii anlayabiliyorum yani..lütfen sormak istediklerini çekinmeden sor bana, ister burdan ister özelden..masajın bayağı etkisi oluyor cnm kıvam konusunda.ilk zamanlara oranla bayağı yumuşadı diyebilirim..merdivenlerden inerken falan hafif sallanıyor artık:))
inanın çok seviniyorum sizin içinn.. Teşekkür ederim emin olun daha sık yazıcammm :) bundan sonraa.
Cnm teşekkür ederim bana 300 cc takıldı dual plane ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?