AYŞEGÜL41 Meme Estetiği Ameliyatı

yine de biri olmalı insanın yanında.... :84: bunu halledebilirsem iyi olacak. sağol canım ya.

ayşegül öncelikle memişlerini sağlıkla sorunsuz kullanmanı dilerim.. ve sormak istediğim bir kaç soru var. bende göğüs ameliyatı olmayı düşünüyorum emzirme sonrası sarktı ve çatladı. doğum öncesi 85 olan göğüslerim ceviz gibi kaldı ve yumuşadı. Yasin Ünal' a ameliyat olmuşsun bende Yasin beye hem burun hem göğüs ameliyatı olmayı düşünüyorum. ama kendisi ile ilgili bilgiye sahip değilim açıkçası. Özel mesaj atamadıım için henüz burdan yazıyorum canım. İlgili bir doktor' mu? Biraz anlatırmısın bana??

cnm merhaba.geç oldu ama ne yaptın?ben ameliyat olalı 7 ay bitecek ve bir sorunla karşılaşmadım cnm.memnunum.yasin beyde ilgili bir doktor ama burun ameliyatı hakkında bilgi sahibi değilim açıkçası.sormak istediklerin olursa özelden yazabilirsin cnm çünkü eskisi gibi giremiorum sağlık problemlerimden ve iş güçten dolayı(işi bitipte forumu terkedenlerden değilim!)sevgiler..

hoşgeldin tatlımmm...geçmiş olsun saglık problemlerim var demişsin.umarım ciddi birşey degildir...

h.b canımcım.teşekkür ederim sağlık problemlerim var 5 aydır onunla uğraşıorum maalesef.çok çok önemli bişey değil allah beterinden korusun ama biraz fazla kafama taktım.arada bakıp çıkıyorum sizlere.herkesin iyi olduğunu bilmek güzel cnm.çookk öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…