- Konu Sahibi AYXSXEGXUXL41
-
az kaldı inşallah cnm duaların için sağol :26: ben artık bekliyemicem onu biliyorum açıp açıp bakıyorumtehdit ediyorum onları yenilerini hayal ediyorum
yok yok biliyorum benim durum iyiye gitmiyor
slm kızlar bugün gittim kontrole.ilk olarak resimlerimi çekti.(ameliyat öncesi de çekmişti)...herşey yolunda,dikişlerim iyi durumdaymış,15 gün sonra silikon bant yapıştıracakmış izler iyice silikleşsin diye.yarından sonra yanda yatabilirmişim (7 gün sonrasında yan yatabiliyormuşuz)fazla ödemimde yokmuş.masaj gösterdi.artık masaja başlayacakmışım yavaştan..mutlu mesut ayrıldım kontrolden
Ooo... masaj,yan yatmalar filan haa...Bravoo,zoru atlattın geçmiş olsun canım artık gerisi çorap sökügü gibi gelir.Yinede fazla zorlamamaya çalış kollarını dikkat et canım.Zorladıgını hissettigin hareketleri kes,ben daha yeni yeni yan yatıyorum,daha yüz üstü yatamıyorum mesela.
soncare kıme amelıyat oldu kızlar.
soncare ve aysegul kızlar kıme amelıyat oldunuz okudum okudum ama bulamadım ya:)
Ooo... masaj,yan yatmalar filan haa...Bravoo,zoru atlattın geçmiş olsun canım artık gerisi çorap sökügü gibi gelir.Yinede fazla zorlamamaya çalış kollarını dikkat et canım.Zorladıgını hissettigin hareketleri kes,ben daha yeni yeni yan yatıyorum,daha yüz üstü yatamıyorum mesela.
haklısın cnm dikkat etmek gerekiyor..bugün markete gittim bikaç küçük poşet taşımama rağmen ağrım oldu biraz.eşim çok kızdı.daha dikkatli olucam valla bundan sonra..
tehdit ediyorsun haaa valla beğenmek ne kelime bayıldım bu mesajına canımsın
böyle giderse karamel daha neler yapacak bilemiyorum yeni bölümlerle karşınızda olucaz cicim olmayan memişler ve karamel
hani bi şarkı var ya olacak olacaaaakkkk
haklısın cnm dikkat etmek gerekiyor..bugün markete gittim bikaç küçük poşet taşımama rağmen ağrım oldu biraz.eşim çok kızdı.daha dikkatli olucam valla bundan sonra..
Kızlar benim göğüs uçlarım çok kaşınıyor.haldır huldur kaşımak istiyorum valla..sizce normal mi?
Normal canım çok normal benimde acayip kaşınıyordu ve daha sonra o kaşıntı meme etrafına altına yayıldı allahımm var yaa bir yere gidiyorum kaşıntıdan çıldırıcam ne yapıp edip tuvalete gidip sırf bunun için kaşımaya yani girip açıp kaşıyordum dayanılmaz delicesineydi dikiş yerleri falan o yüzden rahat ol tatlım iyileşiyorsun geçiyor
Kızlar benim göğüs uçlarım çok kaşınıyor.haldır huldur kaşımak istiyorum valla..sizce normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?