AYŞEGÜL41 Meme Estetiği Ameliyatı

az kaldı inşallah cnm duaların için sağol :26: ben artık bekliyemicem onu biliyorum açıp açıp bakıyorum tehdit ediyorum onları yenilerini hayal ediyorum
yok yok biliyorum benim durum iyiye gitmiyor

tehdit ediyorsun haaa valla beğenmek ne kelime bayıldım bu mesajına canımsın

canım çoook sevindim.. gerçekten vücüdun çok dirençliymiş çok kolay atlatıyorsun. kısa bi zaman sonra hiç böyle sıkıntılar olmadan dilediğin gibi hareket edebileceksin. ameliyat olduğunu da unut gitsin

Ooo... masaj,yan yatmalar filan haa...Bravoo,zoru atlattın geçmiş olsun canım artık gerisi çorap sökügü gibi gelir.Yinede fazla zorlamamaya çalış kollarını dikkat et canım.Zorladıgını hissettigin hareketleri kes,ben daha yeni yeni yan yatıyorum,daha yüz üstü yatamıyorum mesela.

soncare kıme amelıyat oldu kızlar.

soncare ve aysegul kızlar kıme amelıyat oldunuz okudum okudum ama bulamadım ya:)

tatlım ben henüz ameliyat olmadım bi iki doktorla görüştüm kemik yapım dolayısıyla biraz daha beklememi söyledi. 3 yıldır üyeyim bu kararı bu forumu takip edip aldım sağolsun arkadaşlar çoook yardımcı oldular hepsine sonsuz teşekkürler fakat bi süre daha ertelemem gerekti umarım kışa girmeden yaptırabilirim ilk paylaşıcağım yerde burası olucak zaten ayşegülde kocaelide oldu ameliyatını ama kendisi açıklaması daha doğru çnkü konusunda direk doktor ismini vermedi diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:

haklısın cnm dikkat etmek gerekiyor..bugün markete gittim bikaç küçük poşet taşımama rağmen ağrım oldu biraz.eşim çok kızdı.daha dikkatli olucam valla bundan sonra..

haklısın cnm dikkat etmek gerekiyor..bugün markete gittim bikaç küçük poşet taşımama rağmen ağrım oldu biraz.eşim çok kızdı.daha dikkatli olucam valla bundan sonra..

eşin haklı cnm ağrın yok diye çok yorma kendini kötü bişe olur allah korusun acısını sen çekersin dikkat et cicişlerinede sanada bişey olmasın

Poşet taşımakmı Canım ne yapıyorsun sen yaa...Aman kendine dikkat et.Benim iki ay oldu daha yeni yeni alışverişe gidip poşet taşıyorum,oda küçük poşetler,iç çamaşırı filan

Kızlar benim göğüs uçlarım çok kaşınıyor.haldır huldur kaşımak istiyorum valla..sizce normal mi?

NormaL canım çok normal Benimde Acayip kaşınıyordu ve daha sonra o kaşıntı meme etrafına altına yayıldı Allahımm var yaa bir yere gidiyorum kaşıntıdan çıldırıcam ne yapıp edip tuvalete gidip sırf bunun için Kaşımaya yani girip açıp kaşıyordum dayanılmaz delicesineydi dikiş yerleri falan o yüzden rahat ol tatlım iyileşiyorsun geçiyor

eyvahhh bu iyi hallerim daha da kaşınacak yanitutuyorum resmen kendimi neyse iyileşme belirtisiyse bu iyi haber.tutucam kendimi artık mecbur

canım nasılsın ? cicişlerin nasıl ? ne zaman kontrole gidiceksin ? kendini nasıl hissediyorsun? ne kadar çok soru sordum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…