• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYŞEGÜL41 Meme Estetiği Ameliyatı

canım nasılsın ? Cicişlerin nasıl ? Ne zaman kontrole gidiceksin ? Kendini nasıl hissediyorsun? Ne kadar çok soru sordum dimi :52:

cicişlerimde bende iyiyiz canımcım..kaşıntılar başladı ama oda çok normalmiş..kendimi iyi hissediyorum..yalnız ben yan yatabilcem diye seviniyordum ya maalesef yan yatamadım henüz..göğüslerim acıyo yan yatınca..o yüzden bir süre daha sırt üstü uyumalara dvm..onun haricinde bi sıkıntım yok bebeğim allaha şükür..kontrole 10 gün sonra gidicem cnm..bu arada leyla yok 2 gündür mrk ettim.umarım bi sıkıntısı yoktur..

cicişlerimde bende iyiyiz canımcım..kaşıntılar başladı ama oda çok normalmiş..kendimi iyi hissediyorum..yalnız ben yan yatabilcem diye seviniyordum ya maalesef yan yatamadım henüz..göğüslerim acıyo yan yatınca..o yüzden bir süre daha sırt üstü uyumalara dvm..onun haricinde bi sıkıntım yok bebeğim allaha şükür..kontrole 10 gün sonra gidicem cnm..bu arada leyla yok 2 gündür mrk ettim.umarım bi sıkıntısı yoktur..

Yan yatman için erken daha bebegim...Benim iki ay oldu ameliyat olalı,yan yatmaya başladım ama üstte kalan kolumu yan bacagıma dogru uzatıyorum,o şekilde yatabiliyorum yani.En iyisi sırt üstü yatmak,zorlama kendini daha erken.:97:

Yan yatman için erken daha bebegim...Benim iki ay oldu ameliyat olalı,yan yatmaya başladım ama üstte kalan kolumu yan bacagıma dogru uzatıyorum,o şekilde yatabiliyorum yani.En iyisi sırt üstü yatmak,zorlama kendini daha erken.:97:

doktor yan yatabilirsin diyince çok sevinmiştim:) erkenmiş meğersem:)

maşallah canım :nazar: şu yan yatma olayı bende de çok sıkıntı olucak sanırım :44: kaşıntıda iyileşiosun demek zaten oohh :64:

derdimiz bi yatma olsun cnmcm..bunada şükür:nazar:

canım benim bugun 19.gunum 5-6 gundur falan yan yatıyorum..2 gundur de yüzüstü yatabiliyorum..ama tabi herkes de farklı oluyor..doktor bana vucudunun elverdigi herseyi yapabilirsin demişti..sende öyle yap canım..ama inan 2.haftadan sonra inanılmaz hızlı bir iyileşme sürecine giriyor insan..Bir gün bile çok farkediyor..inş en kısa zamanda hiçbir sıkıntın kalmaz, doya doya keyfini çıkarırsın bu güzelliğiin...:16:

Son düzenleme:
canım benim bugun 19.gunum 5-6 gundur falan yan yatıyorum..2 gundur de yüzüstü yatabiliyorum..ama tabi herkes de farklı oluyor..doktor bana vucudunun elverdigi herseyi yapabilirsin demişti..sende öyle yap canım..ama inan 2.haftadan sonra inanılmaz hızlı bir iyileşme sürecine giriyor insan..Bir gün bile çok farkediyor..inş en kısa zamanda hiçbir sıkıntın kalmaz, doya doya keyfini çıkarırsın bu güzelliğiin...:16:

oo süper cnm yaa..istediğin gbi yatabilmene çok sevindim.inşallah bende kısa süre içinde yatabilirim cnmcm..ii dileklerin için çok teşekkür ederim:16::16:

topiği ilgiyle takip ediyorum ..cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim iyileşme sürecine girdiniz ohh ne güzel kaşıntıı iyidir derlerr can geliyor hissediyorsunuz demektir bu .bomba gibi bir yaz sizi bekliyorr.:nazar:

Ayşegülüm Huysuzcanım iyi olmanıza çok sevindim bende yan yatma olayına hemen geçemedim oysaki doktorum her türlü haraketi yapabilirsin onlar artık senden bir parça sakın ola çekinme rahat ol tek derdin canın yanmasıysa oda artık bu işin nazı demişti okadar olur ama herşeyi yapmakta serbest olduğumu söylemişti Benim alışmam zaman aldı Sanırım eski halimden sonra elbette kolay değil Pat die geçiş yapmak kızlar sizi çok iyi anlayabiliyorum neticede çok güzel bir duygu :65:

haklısın mikscim..harika bir duygu ve insan bu güzellikler karşısında herşeye katlanıyor..yatma olayınıda kısa sürede çözücez umarım..olacak o kadar:))

kızlar ben ameliyat olacağım için doğum kontrol hapını bırakmıştım..şimdi yeniden başlayacağım ama bi süre beklesem mi yoksa bu ay başlasam mı?doktora soracaktım kontrolde ama unutmuşum..benimle aynı durumu yaşayan var mı? yoksa doktoru arayıp sorucam artık..

canım dogum kontrol hapı kullanmanın bı yan etkısı yok..ben doktoruma sormustum bunu ve amelıyattan 4 gun once hap bıtmıstı..sonrasında 1 hafta ara verdıgım donemde amelıyat oldum..tekrar kullanmaya basladım bır sorun olmadı..
bu arada ben evlı degılım ama yasmın kullanıyorum duzenlı olarak kullanmam gerektıgı ıcın baska bır nedenden dolayı

canım dogum kontrol hapı kullanmanın bı yan etkısı yok..ben doktoruma sormustum bunu ve amelıyattan 4 gun once hap bıtmıstı..sonrasında 1 hafta ara verdıgım donemde amelıyat oldum..tekrar kullanmaya basladım bır sorun olmadı..
bu arada ben evlı degılım ama yasmın kullanıyorum duzenlı olarak kullanmam gerektıgı ıcın baska bır nedenden dolayı

anestezi falan aldık ya cnm tereddüt ettim bir an..ii bari sevindim devam edeyim o zaman bu ay.cnm anladım rahatsızlığını.ben de bekarken kullanmıştım çünkü bi dönem..cevabın için çok teşekkür ederim :16::16::54:

Kızlar mrb.dün geceden beri kaburgam batıyor ya,doktoru aramadım.ameliyattan hemen sonrada batıyordu normal geçecek demişti.o günden beri batma yoktu.şimdi yine başladı.aynı sorunu yaşayan oldu mu?perşembe kontrole gidicem..o zamana kadar sürmez inş.

Kızlar mrb.dün geceden beri kaburgam batıyor ya,doktoru aramadım.ameliyattan hemen sonrada batıyordu normal geçecek demişti.o günden beri batma yoktu.şimdi yine başladı.aynı sorunu yaşayan oldu mu?perşembe kontrole gidicem..o zamana kadar sürmez inş.

Aynı sorun eminim bütün ameliyat olanlarda olmuştur,bendede olmuştu canım..Bir ay sonra daha iyi olacaksın,biraz sabır....:97::97:

geçmiş olsun tatlım umarım en kısa zamanda geçer :54:

Slm kızlar..bugün daha iyiyim kaburgam batıor ama o günkü gibi değil.o gün resmen konuşurken bile batıyordu valla.bugün 18.günüm..ve ilk günlere oranla birazcık yumuşadı cicişlerim masajın etkisiyle..tabi hala sertler..zamanla ciciş kıvamına gelecek inşallah..yatma olayım ise hala aynı..sabah uyandığımda sırtım tutulmuş durumda yine..bu yaşadıklarımın hepsi normal olduğu için zamanın ilerlemesini bekliyorum..ve cicişlerimide görünce herşeye değer diyorum:))

Slm kızlar..bugün daha iyiyim kaburgam batıor ama o günkü gibi değil.o gün resmen konuşurken bile batıyordu valla.bugün 18.günüm..ve ilk günlere oranla birazcık yumuşadı cicişlerim masajın etkisiyle..tabi hala sertler..zamanla ciciş kıvamına gelecek inşallah..yatma olayım ise hala aynı..sabah uyandığımda sırtım tutulmuş durumda yine..bu yaşadıklarımın hepsi normal olduğu için zamanın ilerlemesini bekliyorum..ve cicişlerimide görünce herşeye değer diyorum:))

ayşegülcüm boyutları nasıl memnunmusun...şişlikler inmiştir iice artık dimi...:68:

ayşegülcüm boyutları nasıl memnunmusun...şişlikler inmiştir iice artık dimi...:68:

cnm doktora en son kontrole gittiğimde fazla ödemim olmadığını söylemişti dr..dün gece ölçtüm hala aynı valla.boyutundan çok memnunum.ilk zamanlar gözüme büyük geliyorlardı ama şimdi alıştı sanırım gözüm:)sende ameliyat tarihini kesinleştirmişsin cnm..hayırlısı olsun..

Back