- Konu Sahibi AYXSXEGXUXL41
-
hayırlı olsun tatlım. içine sinmediyse en iyisini yapmışsın. ne heyecanlısındır sen şimdi
cnm şimdiden geçmiş olsun en iyisini yapmışsın problem neydi şimdi ne yaptırıyorsun :82:
kızlar ben doktorumu değiştirdim.içime sinmeyen şeyler vardı.onun haricinde 2 doktorla daha görüştüm..ve içime iyice sinen doktora ameliyat olmaya karar verdim..sizinde dediğiniz gibi 1 doktorda takılıp kalmamak gerekiyormuş.perşembe günü giricem ameliyata.hayırlısı artık..hepinizi öpüyorum..
Kime olacaksın tatlım doktorun Kim iyi yapmışsın içine sinmesi önemli nerde olacaksın Bukadar Korkma YahuuSen doğum Yapmış Kadınsın bak bende oda Yok doğum yapmadım En Korkuncu Doğum yapmak bana kalırsa
AYSEGÜL,benim bugün 3.günüm kendini fazlasıyla ağrıya alıştır,ben burda yazılanlara çok kaptırdım kendimi,yok ilk gün olup 2.günü alışverişe gidenler,yok hiç bişey hissetmeyenler,inan bu kadar acı çekeceğimi bilsem olmazdım,şimdilik çok pişmanım,sonrasını bilemiyorum,ilk 2 günüm sürekli ağladım acıdan,bunları söyleyerek seni korkuttuğumun farkındayım ama gerçekler bu üzgünüm.hatta bu sadece benim fikrimde değil ben bi arkadaşımla aynı gün olduk,oda acı içinde kıvrandı bence iyi düşün..
AYSEGÜL,benim bugün 3.günüm kendini fazlasıyla ağrıya alıştır,ben burda yazılanlara çok kaptırdım kendimi,yok ilk gün olup 2.günü alışverişe gidenler,yok hiç bişey hissetmeyenler,inan bu kadar acı çekeceğimi bilsem olmazdım,şimdilik çok pişmanım,sonrasını bilemiyorum,ilk 2 günüm sürekli ağladım acıdan,bunları söyleyerek seni korkuttuğumun farkındayım ama gerçekler bu üzgünüm.hatta bu sadece benim fikrimde değil ben bi arkadaşımla aynı gün olduk,oda acı içinde kıvrandı bence iyi düşün..
Anlıyorum Ayşegülcüm vallah ne yalan söyliyim bende öyle korktum ama dedimki kendime bunca kadın oluyor kimisi ağrıyor diyor kimisi acımıyor çok rahat diyor kızım dedim sen kendine bak ağrısada ağrımasada Allah büyük heralde sonsuza kadar ağrımayacak bişekilde ağrı kesici içer yatar uyursun zaten Adet sancım inanılmaz olur benim dedimki ondan fazla olmaz eminim ve olmadı 4 gün yatıp kalkarken desteğe ihtiyaç var bide 15 gün kadar sırt üstü yattım ben bunları yazıyorum sen KENDİNE Feyz alma bunları sen başka bir insan sın belkide SEN 1 sonra Yan yatacaksın veya desteksiz yatıp kalkacaksın onu bunu boşver sen kendine bak arkadaşım metabolizmalar farklı Kan akışı farklı Enerji farklı İnsanlarda herkes bir değil takma bebeğimm keyifle gir koca memeler le çık ameliyattan oohhh bundan büyük zevk varmı yıllar sona beeee
haklısın arkadaşım..ağrısada 1 birkaç gün dayanıcaz artık..memeyi seven acısına katlanır:) yıılar sonra hayalime kavuşucam kesinlikle.. allah yardımcısı olsun bu operasyonu olacakların artık..
Ayşegülcügüm,canım,hakkında hayırlısı olsun,doktorunu degiştirmişsin.Eger içine sindiyse emin ol ameliyat sonrasıda çok rahat geçecektir.Önemli olan senin içine sinen bir doktor olması.Arkadaşımızın dedigi gibi,aman öldüm,bittim gibi dayanılmayacak agrıların olmayacak,sen bunu düşün.Ameilyat şekillerine ve bünyene göre agrı düzeyi degişir.Benim 1.5 ayım doldu,hala daha çok çok rahat degilim tabi.Ameliyattan sonra sadece yatıp kalkarken destek alacaksın,kollarını fazla hareket edip yormayacaksın.Bir ay kadar kendine dikkat edersen inan daha hızlı iyileşeceksin.Ama yani öyle 2. gün alışverişe gittim filan olayı yok yani.Ne kadar dikkat edersen,o kadar çabuk iyileşirsin.Sen bunları düşünme bence.Ameliyattan sonra yeni cicişlerini düşün,o müthiş görüntüyü düşün,giyinecegin kıyafetleri düşün ve mutlu olaya bak canım.Hakkında her zaman hayırlısını iste,ben öyle yaptım ve çok mutluyum
arzum seninkilerde bandajlıyken ayrıkmı duruyorlardı,şimdi nasılar birleştilermi?aç cc takılmıştı sana,resim sanamı ait?
Allah iyiliğini versin emi:))güldürdün beni .yanlız çok tuttum bu lafı favorim olacak sanırım.MEMEYİ SEVEN ACISINA KATLANIR :)))) çok doğru valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?