AYŞEGÜL41 Meme Estetiği Ameliyatı

bazen yüzyüze söylenen masum sözler,yazılırken incitebiliyor insanı .açıklama için teşekkür ederim canım

haklısın..malesef birbirimizi göremediğimiz yada duyamadığımız için yalnış anlamalar olabilio..yalnış anladın beni..seni kırdıysamkusura bakma canım..ben her msjına gülüyorum anlamında yazmadım.. yazdığın yorumlar çok içten.. samimi.. o msj da o içtenlik hoşuma gitti ve gülümsedim asla bi art niyet yok..zaten artniyet olcak bi durumda yok şurda birbirimizden fikir alıyoruz,birbirimize cesaret veriyoruz... sanal da olsa aynı ortamı paylaşıyoruz yani sanal da olsa arkadaşız..ve ben reelde hiç bir arkadaşımla problem yaşamdım sanal da olsa burda da bi olumsuzluk yaşamak istemem..bende üzüldüm şimdi yanlış anlaşılmaktan da çok korkarım..:18: tekrar kusura bakma..sevgiler!

günaydın kızlar..leylacım günaydın..sende benim gibi erkencisin..ben yine sırtım tutulmuş şekilde uyandım sabah 7 de .ve bir an önce kalkmak istedim yataktan..şimdi daha iyiyim şükür..kontrole gidicem bugün.bakalım ne alemdeyim..

günaydın tatlım.iş yerinde daha bilgisayarı açar açmaz kadınlar kulübünde alıyorum soluğu.işlerimden fırsat bulduğum anda yeni mesajları okuyorum

bu ağrılarda geçecek çok az kaldı bitanem.az daha sabret.hem bu güzelliklere kavuşmak için az beklemedin dimi git bakalım hayırlısıyla kontrolüne doktor ne diyecek.belkide haftaya yan yatmaya başla der belli mi olur güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum tatlım

haklısın hayatım.sırt ağrımda geçer yakında umuyorum.buna şükür yine yaa,en azından cicişlerde ağrı sızı yok.şanslıyım..sana iyi çalışmalar canım arkadaşım..ben yaklaşık 2.5 aydır evdeyim birazda bu ameliyat olayı için ara verdim çalışmaya diyebilirim.ama inşallah eylül ayında devam edicem..öpüyorum bebişim

bomba gibi bir dönüş olacak desene

bende çok öpüyorum tatlımmmmm

ben hiç sırt üstü yatamam nolucak bilmiyorum zombi gibi gezerim herhalde tatlım doktora kontrole ne zmn gidiceksin iyi haberlerini bekliyorum

ay kuzum kıyamammm, bilmemmi en zoru oo :2: sinir bozucu bir şey ya, yattığından daha yorgun kalkıyorsun bir haftayı doldurunca yan yatma izni vermişti doktor bana o gün bugündür değerini biliyorum bir de benim bacağımda bir dikiş izi var, kaza geçirmiştim. neyse. iz düzgündü ama bir yerinde çökme vardı azıcı. doktor ameliyatta oraya biraz yağ enjekte etti. bu müdahaleden dolayı bana dizden göğüs altına kadar gelen korse verdii, iki hafta hem dee işkenceydiii

slm kızlar bugün gittim kontrole.ilk olarak resimlerimi çekti.(ameliyat öncesi de çekmişti)...herşey yolunda,dikişlerim iyi durumdaymış,15 gün sonra silikon bant yapıştıracakmış izler iyice silikleşsin diye.yarından sonra yanda yatabilirmişim (7 gün sonrasında yan yatabiliyormuşuz)fazla ödemimde yokmuş.masaj gösterdi.artık masaja başlayacakmışım yavaştan..mutlu mesut ayrıldım kontrolden

cnm ne güzel mutlu ayrılmışsın kontrolünden
bitti gitti işte artık senin onlar dikkat ettiğin sürece bir sorun çıkmıcak inşallah iğleşme hızın beni çok heveslendiriyor maşallah sana

Oohhhhh tatlım yaaaa kendim geldim gözlerimin önüne okurken çok sevindim ayşegülüm Maşallahhh Yan yatmaya gelince ben zorlanmıştım eccük ama seni bilemem tabi benim böle bi garip Basınç oluyodu içerde tarifsiz ama adına çookkk çokk sevindimmmm Fıstığımm az daha geçsin resim eklersin değilmi

cnm ne güzel mutlu ayrılmışsın kontrolünden
bitti gitti işte artık senin onlar dikkat ettiğin sürece bir sorun çıkmıcak inşallah iğleşme hızın beni çok heveslendiriyor maşallah sana

cnm bnm ,sende biran önce olsan da ben de senin için böyle heyecanlansam..gecen hafta bugün, bu saatlerde heyecandan ölmek üzereydim ertesi günki ameliyatım için..oldu bitti valla.vee üzerinden 1 hafta geçti...zaman su misali hızla akıp gidiyor.hiç bir şeyi ertelemeye gelmiyor..dualarım sizin için ,bir an önce güzel cicişlere kavuşmanız dileğiyle cnm arkadaşım...

cnm ben en çok sırt ağrısından çektim valla.resmen sabahları tutulmuş oluyordum..kıpırdamadan bütün gece yatıp sabah kazık gibi uyanmak beni en çok o zorladı..neyse yarından itibaren yan yatabilicem yaşasınnnresim eklerim tabi..biraz otursun şöle 1-2 hafta geçsin koyarım bebişim..

oh ohh ne mutlu :92:

az kaldı inşallah cnm duaların için sağol :26: ben artık bekliyemicem onu biliyorum açıp açıp bakıyorum tehdit ediyorum onları yenilerini hayal ediyorum
yok yok biliyorum benim durum iyiye gitmiyor

az kaldı inşallah cnm duaların için sağol :26: ben artık bekliyemicem onu biliyorum açıp açıp bakıyorum tehdit ediyorum onları yenilerini hayal ediyorum
yok yok biliyorum benim durum iyiye gitmiyor

cnm çok istiyorsun ,ben inanıyorum ki yakın zaman da ameliyatını olacaksın sende..sıkma canını bebişim..

Otursun tabi az daha yerlerine alışsınlar eklersin canımcıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…