- Konu Sahibi AYXSXEGXUXL41
-
arkadaşım bıktı artık bendensanırım bu hafta sonu için randevu alacağız mecburen.
valla bu arkadaşımla gidersem görüşmeye ;doktora hemen ameliyat edin kurtulayım artık meme meme başımı yedi diyecekbende stres falan olamadan ameliyata yatacam kesin
günaydın kızlar..doktor bana bugün için banyo yapabileceğimi söylemişti.ama kollarımı tam anlamıyla kaldıramıyorum.acıyacak diye korkuyorum.bugün 4.günüm..siz ne zaman banyo yapmıştınız ilk?
günaydın kızlar..doktor bana bugün için banyo yapabileceğimi söylemişti.ama kollarımı tam anlamıyla kaldıramıyorum.acıyacak diye korkuyorum.bugün 4.günüm..siz ne zaman banyo yapmıştınız ilk?
cnm benimde en çok merak ettiğim o açıkçası :26:
okadar alışkınımki her gün duş almaya ben nasıl beklicem bilmiyorumbeni en çok zorlayan şeylerden biri bu banyo meselesi olucak
valla ben huyluyumdur kaşınır dururum yandımbide kaşıyamıcak kadar ağrım olurmuş offf yine başladım kendimi korkutmaya
benim doktorum ameliyatın ertesi günü izin verdi canım. plastik folyo gibi bişi yapıştırdı pansumanın üstüne, o derime yapıştı su geçirmezzmiş. 2 gün sonra yeniledi onu. 1. hafta dolunca da çıkardı. ben boyuna yıkandım yani. o folyo bir benim doktorda yok ya, sorarsınız siz de
cnm maşallah yani nasıl hemen ertesi gün banyo yapabildin :26: inşallah bende senin gibi hemen banyomu yapabilirim
bir gece hastanede kalıcam eve geldiğimde öyle vücudumu silmek falan rahatlatmaz benikimseyide yanıma alıp beni yıka diyemem :78: ama en azından vücudumu yıkıcak durumda olursam bin şükür dicem
sağol kuzum ya. benim bünyem sağlam biraz, ağrı eşiğim de yüksektir. ama doktor ok dedikten sonra eşiğin düşük de olsa yaparsın yaa. öyle pek bişi yok. annem kendi yıkayacak sanmış beni bir baktım iç çamaşırlarıyla bekliyor, yok dedim abartmao duşakabinin dışında bekledi ola ki düşersem die. 5 dakka durdum suyun altında ufaktan vücuduma sabun sürdüm, saçıma ellemedim. çok da kurcalamadn çıktım. ama o bile inanılmaz rahatlattı, hastane kokusunu attım allah o doktorlara sabır versin. hastane kokusu dayanamadığım şey yaa
ah canımmm iyileşmişte banyo yaparmış
oh ohhhhh ne güzel
valla memişlere kavuşma günü ilan edelim ya.kutlayalım her sene.tabi benimde katılmam lazım bu kervana ilk önce
bi duş aldım rahatladım valla kızlar..düşündüğüm gibi zor olmadı açıkçası..arzuuuuummmmmmmmm hoşgeldinnnnnnn
Hoşbulduk canımTekrardan geçmiş olsun diyim,atlattın.Oldukça serüvenli bir ameliyat öncesi yaşamışsın.Neyse geçti bitti inşallah.Bi iki ay dikkat et kendine,kollarını fazla kullanma,yatıp kalkarken hızlı hareket etme,destek al.İnşallah ikinci aya kadar hiçbirşeyin kalmaz.Banyo rahatlatır seni.hadi bakalım resimlerinide bekliyoruz,iyileş biran önce
tatlım ne yaptın banyo yapabildin mi ? Kendni çok fazla zorlama
yaptım yaptım cnm..zor olmadı düşündüğüm kadar..galiba artık günden güne daha ii oluyorum,yaşasın
yaptım yaptım cnm..zor olmadı düşündüğüm kadar..galiba artık günden güne daha ii oluyorum,yaşasın
ayşegülüm iyi olmana çok sevindim insan kendine gülüyor değilmi bilmeyince bilmediği durumdan ve yaşamaktan ne olacağından ürküyor tatlım yeni cicişlerinle huzur dilerim kocanla bebşinle kısacası mutlu ailenle hayattaki en değerli ve en ennnn güzel şey mutlu bir yuva kurup öylede yaşayabilmek öpüyorummmmm
cnm benimde ağrı eşiğim yüksek ama bu ameliyat korkutuyor beni nedenseumarım bende yani ameliyat olucak bütün arkadaşlarımda en az ağrıyla atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?