AYŞEGÜL41 Meme Estetiği Ameliyatı

benim de 3. günüm bugün ve çok ağrım var hiç geçmeyecek gibi geliyor

canlarım ,benim ameliyatım 12deydi.saat 10:30 gibi hastanedeydik.hastaneye girince biraz panik oldum ve ağladım..odama çıktım..doktor geldi ve çizimler yaptı.son kez konuştuk..daha sonra hemşireler önlük verdiler giymem için.ve damar yolu açıldı..önce yanlış hatırlamıyorsam antibiyotik verilfdi damar yolundan.sonra sakinleştirici verdiler.başım dönmeye başladı tansiyonum düşmüş korkudan.ayaklarımı falan diktiler havaya..bir süre bekledik kendime gelmem için..kendimi ii hissedince bonemi takıp beni tekerlekli sandalyeye aldılar ve ameliyathanenin yolunu tuttuk..yolda yine tansiyonum düştü çok terledim..ve arkasından istifra ettim..ameliyathanede bir süre kalkamadım ayağa.sonra üstüm kirlendiği için yeni bir önlük verdiler..sonra yattım ve anestezi uzmanı geldi..sen çok korktun sanırım dedi.birşey sıkıyordu bana damardan.bu ne narkozmu dedim.yok buda sakinleştirici dedi.onu sıktı ve gözlerimi odamda yatağımda açtım..meğer narkozmuş verdiği..uyandığımda çok ağrım yoktu.ama konuştuğum zaman ağrım oluyordu.bir süre hiç konuşmadım ve kıpırdamadım..doktor geldi durumuma baktı..bir süre sonra ağrı kesici iğne yaptılar bacağımdan(arkamı dönmeyim ağrım olmasın die)yalnız kendimi çok sıktım iğnede.şuan çok sert o iğne yeri şişti biraz..neyseeee 1 saat sonra falan sonra hemşire ayağa kaldırdı beni.o an başım çok döndü gözlerim karardı.yürüyemeyeceğim dedim.sonra yatırdılar yine.o akşam bir daha ağrı kesici yaptırmadım.annem ayağa kaldırdı bir kaç kez.wc de falan annem yardım etti açıkçası.eğilemedim.sabah uyandığımda sırtım tutulmuştu aynı pozisyonda yatmaktan..göğüslerimde ilk ayağa kalktıüımda ağırlık hissettim.hatta burda birisi yazmıştı 2 kutu kola varmış gibi demişti:)gerçektende öyle hissettim bende..anneme söyledim hatta 2 kutu kola var sanki dedim.çok güldü..sabah doktor geldi pansuman yaptı ilaçlarımı yazdı..ve taburcu olduk.birkaç gün sonra kontrole çağırdı.bana diren takılmadı.şuan da sabahları zor oluo sabah heryerim tutulmuş şekilde uyanıyorum..(nasıl çok detaylı yazdım değilmi kızlar:) leylacım şuan ödemim var tabi.kuzenim geldi bugün şok oldu bu ne kocaman dedi..dedim inecek daha protez oturunca şekli daha güzel olacak dedim..işte böyle kızlar..

ayşegülcüm tatlım biraz panik, stres olmuşsun herhalde ameliyattan önce :) ama bugünler geçiceekk ve seeen çok istediğin bişeyi gerçekleştirmiş olmanın mutluğuyla hayatına devam ediceksin. buradaki arkadaşlardan ameliyat olduklarını unutanlar bile var şu günlerde kendini fazla yormazsan kollarına ağırlığını vermezsen yatıp kalkarken daha rahat atlatacğnı umuyorum. en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle

aynı şekilde heyecan yapıp istifra edeceğimden eminim bende.hatta o gün gelince Ayşegülüm ne yazdıysa aynısını yaşadım diyeceğim kesin.kankim haftaya gidelim randevu al diyip duruyor.ay nedendir bilmem sanki ameliyata gidecekmişim gibi heyecan yaptım.randevu almaya bile cesaret edemiyorum inan.19 mayısa ameliyat günü alalım diyo bakalım kısmet artık.yeniden ikna etmişken kocanı ol ameliyatını kurtul diyo bana

hayatım ben normaldede çok panik pimpirikli biriyimdir..burdaki çoğu kişinin çok rahat geçmiş ameliyat öncesi ve sonrası..umarım seninde çok rahat olur.seni anlayabiliyorum cnm,bende ilk randevuma giderken karnıma ağrılar girmişti.bence de erteleme..hemen yarın al randevunu.ameliyatını ol ve aramıza katıl cnmcm..erteleme ki sonradan vazgeçmeyesin

evet panik oldum resmen:).çok teşekkür ederim cnm iyi dileklerin için..

ol ol kurtull leylacım ben öngörüşmeye gittim iki hafta sonra ameliyat oldum. doktoruma kalsa bir hafta sonra yapacaktı da benim şehir dışında işim vardı. ama o iki hafta geçmek bilmedi. narkozdan ameliyat sonrası kusanları duyuyordum ben de kesin öncesinde kusarım demiştim. ama ameliyat günü ne stres oldum ne bişi, sıkılmıştım artık stresten olsa da bitse dedim :90:

yok yok aklına girdimi bir kere kadınının vazgeçmesi zor olur bence

ayşeğül kıyamam ya yazdıkların beni gülümsetti açıkcası ... çünkü bende çok nazlıyımdır ,pimpirikliyimdir... bende aynen senin gibi olurum herhalde... sezaryanla doğum yaptım...bebek gelio diyice doktorum bi çığlık atttığımı hatırlıyorum bide anestezi uzmanını başımda hatırlıyorum.. bağırmamla beni uyutması bir oldu.. odada açtım gözümü...bebeğimi benden önce tüm ailem gördü...
sen zorunu atlattın... ağrıların gecicek... şişlikler inicek ... keyifli alışverişler yapacaksın güzel güzel gezmelere gidiceksin tatlım...darısı başıma artık!!!hem ben iki ameliyat olmayı düşünüyorum... heycandan ölmezssemsevgiler!!!

ahahaha çok güldümmm demek senden önce herkes gördü

arkadaşım bıktı artık benden sanırım bu hafta sonu için randevu alacağız mecburen.

valla bu arkadaşımla gidersem görüşmeye ;doktora hemen ameliyat edin kurtulayım artık meme meme başımı yedi diyecek bende stres falan olamadan ameliyata yatacam kesin

günaydın kızlar..doktor bana bugün için banyo yapabileceğimi söylemişti.ama kollarımı tam anlamıyla kaldıramıyorum.acıyacak diye korkuyorum.bugün 4.günüm..siz ne zaman banyo yapmıştınız ilk?

hafif bi duş rahatlatır die düşünüyorum canım ben ama tabi tecrübeliler daha ii bilir...

mrak etme canım ... yapabilirsin.. sadece yavaş hareket et ani hareketlerden kaçın bişi olmaz :))... istersen duşa girmeden bir ddene dışarda elini başına götürmeyi ama yavaş acele etmeden.. rahatlarsın en azından iyi gelir )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…