• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşeciğin çeyizleri kızlarr bakın begencekmısınzzzz :) :)

rıca ederım canım ben cok mutluyum ya herkesın mutlu olmasını istiyorum insallah daha da güzel şeyler bulabılırsın :26:

bulurum canım allahın izniyle merak etme sen bak üzüldüm şimdi yaa :50: kafana taktın die takma canım izmit buyuk şehir geniş bi yer bulurum rahat ol tatlm takma -kafana üzülürüm ama yaa:26:

bulurum canım allahın izniyle merak etme sen bak üzüldüm şimdi yaa :50: kafana taktın die takma canım izmit buyuk şehir geniş bi yer bulurum rahat ol tatlm takma -kafana üzülürüm ama yaa:26:

inşallah canım benım :21: ben sahurluk bşiler yapıyım ben burdayım genelde cok optum senı kolay gelsın herseyın rast gitsin ınsallah :21:

çatal bıçak takımına bide gelincikli nevresimine bayıldım
RABBİM ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
mevlam hayırlı uğurlu eylesin:16::16::16::16:

$4-5ECB9628-911799-480.webp$4-F049BA42-718434-480.webp$elif perde modeller (5).webp$IMAG0290.webp
bunlarda bi kaçı :1::1:

Maşallah,maşallah,maşallah :nazar::nazar::nazar:

Eşyalarında,gelinliğin de,sen de çok güzelsiniz canım benim yaa düğününe artık 24 gün kaldı sayılır :9:

Bi yastıkta kocayın inşallah :nazar:

Rabbim hayırlısıyla tüm bekarlara da nasip etsin böyle güzellikleri

çeyizlerin gelinliğin çok güzeller bi ömür mutluluklar

domates tenceren ve kalp sarlıt çok tatlı

Maşallah,maşallah,maşallah :nazar::nazar::nazar:

Eşyalarında,gelinliğin de,sen de çok güzelsiniz canım benim yaa düğününe artık 24 gün kaldı sayılır :9:

Bi yastıkta kocayın inşallah :nazar:

Rabbim hayırlısıyla tüm bekarlara da nasip etsin böyle güzellikleri

COKKKKKK TSK EDERIMMMM :nazar::nazar::nazar:

cnmm çeyizlerinde gelinliğinde çok güzel.....
hayırlısıyla bir yastıkta mutluca kocayın :ssz:

Back
X