Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lambaya bayıldım..Allah mesut etsin..güle güle kullan...
o kalpli avizeyı nerden aldın yaaa bende yatak odama öyle bişi istiyorumm yaaanerden bıulablrm çok pahalıda olsn istemıorm
teskkrlerr :)) ayy cok mutluyum 25 gun kaldı dugunumee :))
canım bn onu 60 tl ye aldın nette bı yerde daha gördum dur bakıyım ama ben onu mutfagıma aldım.yatak odama kumadalı aldım rengarenk yanıo mikemmelll![]()
o kalpli avizeyı nerden aldın yaaa bende yatak odama öyle bişi istiyorumm yaaanerden bıulablrm çok pahalıda olsn istemıorm
hepsi harika canım mutlulukla kullan inşl...
ya biz ailecek netten alışveriş yapmıoruz mağzalarda faln bulamazmıyızz yatak odama daha çok uyumlu bu avize ayy bende çarşamba nişanlımla böle bişi bakıyım ya çok güzel fikir oldu
kalpli bişi görmıyım ne olsa alrım okadar kalp hastasıyım yaniii![]()
yatak odama halı aldım dur fotosunu koyuyum kalp ama yaptırdım onu cok guzel oda Eki Görüntüle 480258 Eki Görüntüle 480259 Eki Görüntüle 480260
tamm canım sğol teşkkr ederim bz netten almadığımız için çarşıda falan arıcam artıkbnde böle bişi düşüniyim geçrkten harika bi fikir oldu sağol
![]()
elımden gelse keske de sana yollayabılse dugun hedıyesı olarak cok severım hedıyelesmeyı ama manısadan aldım ben o avızeyı ve tokatta oturuyorum suan ama cok ısterdım canım daha guzellerı senın olsun