Hdpkk diyenler türemiş gene.
Neyse yorum yapıp sinirlerimi hoplatmicam
Cumhurbaskani veya basbakan olmadigin sürece ne Kadar baris cagrisi yapsanda duyulmaz. Bu Kemal Kilicdaroglu icinde gecerli, Devlet Bahceli ve Selahattin Demirtas icinde gecerli.Noldu birileri senin barış güvercinin Hdp ye pkk mi dedi ?? Baksen halbuki selahattin demirtaş hergun barış dolu konuşmalar yapıyor ne diye adama iftira atıyorlar ki ..
Kim canim, nerede okutuyorlar bir kaynak veya okuyabilecegimiz bir bilgin varsa yazarsan cok sevinirim, zira cok merak ettim.Onlar ancak gençleri kandırsın ama hdp'li çocuklarını kolejlerde okutsun ,
Helalinden okutuyorlar helal parayla kimsenin rızkını çalmadan. Sizinkilerde burada garibanın oğluna şehitlik mertebedir diyorlar kendi çocukları Amerikalarda hayırdır?Onlar ancak gençleri kandırsın ama hdp'li çocuklarını kolejlerde okutsun ,
Elinde kanla Allah u ekber demesinden iyidir..Noldu birileri senin barış güvercinin Hdp ye pkk mi dedi ?? Baksen halbuki selahattin demirtaş hergun barış dolu konuşmalar yapıyor ne diye adama iftira atıyorlar ki ..
Kim canim, nerede okutuyorlar bir kaynak veya okuyabilecegimiz bir bilgin varsa yazarsan cok sevinirim, zira cok merak ettim.
Umarim dogrudur bu yazdiklarin.
Helalinden okutuyorlar helal parayla kimsenin rızkını çalmadan. Sizinkilerde burada garibanın oğluna şehitlik mertebedir diyorlar kendi çocukları Amerikalarda hayırdır?
Bu senin düşüncen arkadaşım. Öyle birşey yok. Kimsenin maksadı vatanı bölmek değil. Geçen günki özerklik konuşmasında da siviller madem ölüyor ozaman bırakın özerk yaşayalım dedi. Bu topraklar hepimizin kimse bölmez ha hepimiz kardeşiz diyemiyorum maalesef burada yazılanları gördükten sonraHdp'liler herşeyi çarpıtıyorlar yalan ,yanlışı doğru gösterme çabalarını onaylamıyorum maksatları siyaset değil vatan bölme
Allahü teâlâ, Musa aleyhisselama buyurdu ki: (Bir kimse, kendine verdiğim nimeti benden bilip kendinden bilmezse, nimetlerin şükrünü eda etmiş olur. Bir kimse de, rızkını kendi çalışması ile bilip, benden bilmez ise, nimetin şükrünü eda etmemiş olur.) [İ. Gazalî]
lugatımda var merak etmeyin,hatırlatmak istedim size..
insanlara teşekkür edilir,şükür ise sadece Allah'a edilir diyorum.ve artık devam etmicem,çünkü dini yorumlar
Bu dini bir konu degildir. Kelime arapcadan gelmistir. Ve ayni fiilin mastari ve uzantilaridir. Sukur tesekkur etmek demektir.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya .. isiniz gücünüz akp ye laf çarpmak . Burda açıkça hdp ve pkk yi destekleyenler ile bir olup bana vatanseverlik yapmasin kimseCumhurbaskani veya basbakan olmadigin sürece ne Kadar baris cagrisi yapsanda duyulmaz. Bu Kemal Kilicdaroglu icinde gecerli, Devlet Bahceli ve Selahattin Demirtas icinde gecerli.
Eger baris isteyen var ise bunu hükümet saglayabilir ancak, cünkü onlar hükümeti kurmuslar.
pkk 0olan butun itlerii devlet gebertmeli asla acımam.neymısde sivil halk öüuyor polıs elınde molotof varmı dıye ona göre mudahale ediyor . ne kdar nankör ınsanlar var polısımı askerımı sucluyorbide beyaz beyefendı haddını bıldırmemıs kadına dahada kıl oldum
Kimmiş o eli kanlı Allahu ekber diyenler.. açık açık pkk ya destek veren hdp ye oy ver sonra gel bana burda laf çarp aslında cevap bile vermemek lazim sana..Elinde kanla Allah u ekber demesinden iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?