- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
Ozaman mesajımı alıntılama sana zahmet.. Yazan sensin seni görmüyorum bile.Senle tartışacak halim ve zamanım yok.Kimmiş o eli kanlı Allahu ekber diyenler.. açık açık pkk ya destek veren hdp ye oy ver sonra gel bana burda laf çarp aslında cevap bile vermemek lazim sana..
PKK lı olmayanı da PKK lı gibi değerlendirmeden mücadele edilmeli. Suçlu suçsuz ayrılmalı. Her kürt terörist değildir.
Alıntılarım tabii bana burda gelip pkk li hdp yi desteklersen .. Hem devletin imkanlarından yararlan hemde arkadan vur oh ne ala memleket .. Hakkımız haram hdp ve gibilerine..Ozaman mesajımı alıntılama sana zahmet.. Yazan sensin seni görmüyorum bile.Senle tartışacak halim ve zamanım yok.
kürt tanıdığım olupda pkk yandaşı olmayan ınsanlarda var.zaten benım sorunum onlarla degıl polisime askerıme taş atan saldıran hendek kuran zzarar verren ınsanlara karşı bu sitemem.bunların kökü kurumalı yaa.devlet fişlemeli şu hdp destekcılerıni artk, bunlar ulkeye maddı manevı zarar wrıyor.yararlqnmasın kamudan bu vatan haınlerı devlet neden bunlara hizmet ediyorki etmicek devlet asla acımıcak kım hdpye oy verıyorsa devlet bu kışıler yardımda bulunmuckk.bunlara o kdr tolerans gösterırıldı bır yerlerı kalktı itlerin @PKK lı olmayanı da PKK lı gibi değerlendirmeden mücadele edilmeli. Suçlu suçsuz ayrılmalı. Her kürt terörist değildir.
Ne dağından ne hendeginden bahsediyorsun bi forumda bile var onlardan merak etme . Halk desteklemezse kapılarını açmasa bu kadar rahatca kudurabilir mi bunlar !Her kürdün terörist olmadığı kesinlikle akıllara kazınmalı evet .
Ama teröristin de dağdaya da hendek başında olmadığı da bilinmeli .
Hay Allah razı olsun. Senmi veriyorsun ekmeğimi suyumu?Alıntılarım tabii bana burda gelip pkk li hdp yi desteklersen .. Hem devletin imkanlarından yararlan hemde arkadan vur oh ne ala memleket .. Hakkımız haram hdp ve gibilerine..
Olur mu cnm onlarda vatansever guyaaaaya bir tanıdıgım hdp oy wrıyor devlet buna karşılıksız burs wrıyor yaa nasıl sınrlerıım zplıyor haram zıkkım olsun dıyorum ıcımden boylee itleri destekleyene @ keşke elımde yetkı olsana şu hdp destekleyenlere kamu yardımları saglanmasa ahh ahh.
Ben veriyorum dedim mi iyi oku üstelik hakkımı sana mi haram ediyorum dedim iyi oku doğudaki bazı asalaklara dedim hdp ye dedim ..benim verdiğim vergiler ile doğuda ki bazı pislikler kacak elektrik kacak su kullanıp birde hdp ye oy verip sonra da devlet bize bakmıyor diyorlar gebersinler öyleleri sırf ziyan bu ülkeye onlar..Hay Allah razı olsun. Senmi veriyorsun ekmeğimi suyumu?
Haddini aşma!!!Ben veriyorum dedim mi iyi oku üstelik hakkımı sana mi haram ediyorum dedim iyi oku doğudaki bazı asalaklara dedim hdp ye dedim ..benim verdiğim vergiler ile doğuda ki bazı pislikler kacak elektrik kacak su kullanıp birde hdp ye oy verip sonra da devlet bize bakmıyor diyorlar gebersinler öyleleri sırf ziyan bu ülkeye onlar..
Niye haddimi aşıyormuşum .. Hdp ve pkk yi destekleyen askerime kursun sıkana istediğim bedduayi ederim ..Haddini aşma!!!
Ben veriyorum dedim mi iyi oku üstelik hakkımı sana mi haram ediyorum dedim iyi oku doğudaki bazı asalaklara dedim hdp ye dedim ..benim verdiğim vergiler ile doğuda ki bazı pislikler kacak elektrik kacak su kullanıp birde hdp ye oy verip sonra da devlet bize bakmıyor diyorlar gebersinler öyleleri sırf ziyan bu ülkeye onlar..
Şu yazdıklarından sonra banlanmazsan ben üyeliğimi sildireceğim.Niye haddimi aşıyormuşum .. Hdp ve pkk yi destekleyen askerime kursun sıkana istediğim bedduayi ederim ..
Denetim belediyenin elinde belediye zaten pkkli ..Denetimini yap o zaman. Açılım adını verdiğiniz uçan halı ile ütopyalar aleminde yolculuk yapmayın. Hala da yok buzdolabında yok derin dondurucuda gibi laf salataları yapılıyor.
Ya devlet başa ya kuzgun leşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?