sana neyi kim dedi pekiKime?
Mesajda 2 taraf da geçiyor yanlız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Çocuklar ölmesin" diyen Ayşe Öğretmen hakkında 'terör propogandası' soruşturması
- Konu Sahibi okypete
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.702
- 158
Terorist dediğimiz kişiler terorist değil de ne o zaman ? Binlerce insanı katl ediyolar ! Terorist tabii can kardeşimiz değil ya !Canım pkk öğretmenleri öldürmüş olabilir ama eskiden özel timler çok tehlikeliydi hiç unutmam ben 5 yaşındayken askerlerin köyü basıp erkekleri beton bir yerde çıplak bir şekilde soyup botlarıyla sırtlarına basmasını. Babam benim babamda onların içindeydi ve bahçenin tel örgülerinin arkasından ağlayarak babamı izliyordum askerlerin botları gözüme okadar büyük geliyprdu ki. Sebebi ne biliyormusunuz köyden birisinin askere gitmediği ve kaçması, bir kişi yüzünden bir sürü kişi o gece şidet gördü ama bitti başklarıda şiddet görmesin artık başkaların canı yanmasın analar çocuklar babalar ağlamasın kürtlerde benim kardeşim türklerde askerlerde terorist dediğiniz kişilerde. İki tarafta benim. Ben barışım.
bana ne geçmişten geçmişte bunlar olmadı yanlış yaptılar diye şu anda aynı şeymi olacak.
yada zimbabvwdede böyleydi diye örneklerle gelmeyin bana. o yanlışsa buda yanlış. ve doğru etmiyor.
Sana ne mi ? Çocuklar , kadınlar öldü ... Sen hümanist insan sen , bana ne mi diyorsun ?
Neden ?
O bana ne dediğin Türk/Kürt geçmişini bilmezsen , bugünü anlaman ve doğru yorumlaman da imkansız .
bana neyi ben sana neyi aus demiş. neyse artık.
evet. iki tarafta geçiyor. bunda haklısın. bak sezarın hakkını sezarada veririmKime?
Mesajda 2 taraf da geçiyor yanlız
herşeyine katıloyorum arkadaşım. ama ana dil olmaz. ülkenin birtek ana dili vardır. türkçe. nasıl abdede ingilizceyse.ana dili dersen o zaman bölünmeye girer olay.kürtçe konuşun. kimse kızamaz buna. ama bu ülkenin tek resmi dili olan türkçedir öğretilen ve konuşulan okullarda. buna asla katılamamMerhaba, ırkçı, barışçı, hiç bi şey bilmeyip hiç bir zaman haber izlemeyip yorum yapan arkadaşlar. Belkide bunu söyledikten sonra bana da terorist pkk yandaşı diyeceksiniz ama ben kürdüm. Hiç bir zaman kürtlüğümden utanmadım kürdüm ne yapayım yani kürt doğdum bu bir gerçek. Mardinin nusaybin ilçesinde yaşıyorum. Küçük bir yer sokağa çıkma yasağı biteli 1 hafta oldu. Bugünlerdede yine ha bugün ha yarın yasak olacak diye söylentiler var. 3 ay 16 günlük bi kızım var 9 aylık hamileyken sokağa çıkma yasakları başladı bir buçuk yıldır sürekli olaylar var. Hamileyken yasak olduğunda ya doğum yaparsam ya hastaneye yetişemezsem diye çok korkardım doğumuma bir hafta kala bir arabanın içinde bomba konulmuş bir şekilde patlatıldı camlarım parçalandı kapılarım kırıldı eşim evde yoktu ama ben iyiyim. Doğum yaptım bebeğim sarılıktı bir haftalıktı daha sokağa çıkma yasağı oldu yine ya bebeğim kötü olursa diye kendimi yedim bitirdim silah kalaşnikof, roket atar sesleri bir dakika olsun diye durmazdı sabahtan akşama kadar akşamdan sabaha kadar bir kez daha bomba patladı bir polis tanzeri helak oldu içinden bir polisin yandım anaam diye inlemeleri geldi. İçim parçalandı çiğerim yandı oturdum ağladım o poliste bir insan evladı özellikle o halde annesini çağırması.......... Beni yıktı geÇti. Mardin, nusaybin, şırnak, derik, silopi, siirt, cizre burdak insanların %90'kürt kimi kaçmış kimi evinde savaş içinde. Ydg-h üyeleri daha biz kürtler bile onları görmemişiz burdaki kürtleride cezalandırıyorlar bizde üzülüyoruz kendi topraklarına zarar veriyorlar. Hiç kimseyi dinlemiyorlar hdp'den başımsız hareket ediyorlar çünkü artık biz kürtlerin barıştan yana kazanacakları bir şeyleri kalmamıştır. Ve onlarda bunu biliyorlar yıllardır biz kürtlerinde ana dili olsun okulu olsun istedik çokmu? O kadar ülke o kadar millet varken bizimde dilimizin olması çokmu arkadaşlar zaten kürtçe konuşuyoruz zaten hepimizin kürt olduğu bir gerçek peki neden dışlanıyoruz. Ama tek bir şey söyleyecem ne kürtlerin ölmesine ne de türklerin ölmesine ve o polisin yandım anam diye bağırışına değmez. Değmez bee vallahi değmez şurda kardeşçe mutlu barış içinde yaşamak varken savaşmaya hiç bi şey değmez.
- 26 Ocak 2015
- 445
- 496
- 103
- 39
Canım pkk öğretmenleri öldürmüş olabilir ama eskiden özel timler çok tehlikeliydi hiç unutmam ben 5 yaşındayken askerlerin köyü basıp erkekleri beton bir yerde çıplak bir şekilde soyup botlarıyla sırtlarına basmasını. Babam benim babamda onların içindeydi ve bahçenin tel örgülerinin arkasından ağlayarak babamı izliyordum askerlerin botları gözüme okadar büyük geliyprdu ki. Sebebi ne biliyormusunuz köyden birisinin askere gitmediği ve kaçması, bir kişi yüzünden bir sürü kişi o gece şidet gördü ama bitti başklarıda şiddet görmesin artık başkaların canı yanmasın analar çocuklar babalar ağlamasın kürtlerde benim kardeşim türklerde askerlerde terorist dediğiniz kişilerde. İki tarafta benim. Ben barışım.
canım pkk öğretmenleri öldürmüş olabilir. Ne kadar rahat söyleyebiliyorsun. öğretmenden, doktordan,hastanelerden,yollardan ne istiyorsunuz. yazacak çok şey varda. bu ülkede sizde dilde yok toprakta. bu kadar düşmansınız bırakın tc nufus cüzdanını. yemez demi. kim yararlanacak bedava.
- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Bu ne ya, ne var canım, öğretmen asker hatta şehire gelen mühendisleri öldürdüyse ne var, ambulans çağırıp doktorları öldürdüyse ne var zaten değil mi. Yoldan geçen diyarbakırlı doktoru arabasını durdurmadı diye vurduysa ne var. Ankarada nsanları canlı canlı çarşılara doldurup yakıverdiyse ne var yani, ne olmuş cizreden pkkya kalkan olmak istemediği için küçücük çocuğu arabanın içinde vuruverdiyse ne olmuş.
Resmen bunlara benzer cümlelerle doldu ortalık. Yuh artık ya yuh!!!
Resmen bunlara benzer cümlelerle doldu ortalık. Yuh artık ya yuh!!!
- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
Ya öğretmen veya değil, kadın veya erkek, şucu ya da bucu. Kadın terörü, siyaseti andıracak bir şey söylemedi ki.
Ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Sonuç olarak doğuda ölen çocuklar var mı, var.
Bırakıp kaçanlar var mı, var.
Devlet yardım ediyor mu doğuya, etmiyor yıllardır biliyoruz.
Bunlar tvye yansıyor mu, yansımıyor.
Doğru tespitler yapmış
Çocukların ne suçu var bu saçma sapan oyunların içinde
Doğru tespitler yapmış
- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
kürtlerde benim kardeşim türklerde askerlerde terorist dediğiniz kişilerde. İki tarafta benim. Ben barışım.
'' Bu hayatta kazanmak istiyorsan acımasız olacaksin! '' düsturun ile ... Teröristi bile kardeş ilan edecek vicdan ile ...
Ve sen barışsın öyle mi ?
Ya sen barışı bilmiyorsun ya ben .
Ben bu mesajı yazan kişiye de bu mesajı beğenen arkadaşlara da sormak isterim ; teröristi dahi kardeş görmek fazla mide bulandırıcı değil mi ?
- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Sonra bir de kalkıp ben nerde pkk güzellemesi yapmışım veya beni de pkklı yaptılar falan diye sızlanmazlar mı ıyyy tiksiniyorum resmen.'' Bu hayatta kazanmak istiyorsan acımasız olacaksin! '' düsturun ile ... Teröristi bile kardeş ilan edecek vicdan ile ...
Ben bu mesajı yazan kişiye de bu mesajı beğenen arkadaşlara da sormak isterim ; teröristi dahi kardeş görmek fazla mide bulandırıcı değil mi ?
Bu arada tlfdan yazmaya çalışıyorum yanlış harfler düşük cümleler yazıyorsam affola.
- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
kendini gümüş tepside sunmuşsun kolay gelsin ama anlatamazsın uğraşma derim genede sen bilirsinCanım pkk öğretmenleri öldürmüş olabilir ama eskiden özel timler çok tehlikeliydi hiç unutmam ben 5 yaşındayken askerlerin köyü basıp erkekleri beton bir yerde çıplak bir şekilde soyup botlarıyla sırtlarına basmasını. Babam benim babamda onların içindeydi ve bahçenin tel örgülerinin arkasından ağlayarak babamı izliyordum askerlerin botları gözüme okadar büyük geliyprdu ki. Sebebi ne biliyormusunuz köyden birisinin askere gitmediği ve kaçması, bir kişi yüzünden bir sürü kişi o gece şidet gördü ama bitti başklarıda şiddet görmesin artık başkaların canı yanmasın analar çocuklar babalar ağlamasın kürtlerde benim kardeşim türklerde askerlerde terorist dediğiniz kişilerde. İki tarafta benim. Ben barışım.
- 26 Ocak 2015
- 445
- 496
- 103
- 39
Ya öğretmen veya değil, kadın veya erkek, şucu ya da bucu. Kadın terörü, siyaseti andıracak bir şey söylemedi ki.
Doğru tespitler yapmış
Terörist kardeşlerine söylesin de hendekleri şehir içine yapmasın o zaman.
doğuya yardım yapılmıyor he. doğuya oldukça fazla yardım yapılıyor. düşünebiliyor musunuz iş makinaları zırhlı, hadi olabilir diyelim ambulansta zırhlı.dünyanın hiç bir yerinde zırhlı ambulans yok.
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Kimine gore terorist kimine gore "gerilla" Aus'cum'' Bu hayatta kazanmak istiyorsan acımasız olacaksin! '' düsturun ile ... Teröristi bile kardeş ilan edecek vicdan ile ...
- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
Midem kötü oldu.
Ne çirkin suçlamalar geçmiş yorumlarda.
Dedik ki bir kez de olsun bırakın siyaseti de ölen bir çocuğu gözünüzün önüne getirin.
Burada Kayseride dövülen çocuğu görünce hepiniz, ay kıyamam yavrucak vs diyordunuz, ağlıyordunuz.
O dayak yiyordu.
Buradakiler ölüyor.
Bir kez siyaset çizgisinin dışına çıkıp, ölen bir çocuğa merhamet etmeyi öğrenin.
Çocuk, pkklı değil, asker değil.
İnsanlık ölmüş, kime konuşuyorum ya.
Ne çirkin suçlamalar geçmiş yorumlarda.
Dedik ki bir kez de olsun bırakın siyaseti de ölen bir çocuğu gözünüzün önüne getirin.
Burada Kayseride dövülen çocuğu görünce hepiniz, ay kıyamam yavrucak vs diyordunuz, ağlıyordunuz.
O dayak yiyordu.
Buradakiler ölüyor.
Bir kez siyaset çizgisinin dışına çıkıp, ölen bir çocuğa merhamet etmeyi öğrenin.
Çocuk, pkklı değil, asker değil.
İnsanlık ölmüş, kime konuşuyorum ya.
Son düzenleme:
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Hala oradaki öğretmenler için "bırakıp kaçanlar" etiketi yapıştırılıyor ya ve ben size gerçekten inanamıyorum. Sizin cidden vicdanınız var mı?? O öğretmenler oraya kendi rızaları ile gitmişti zaten o karışık ortamda, devlet böyle bir imkan vermese yine orada kalacaklardı. Sanki ardına bakmadan kaçtı hepsi, ne çirkin bir düşünce, ne çirkin bir yorum! Allah böyle düşünenleri de ıslah etsin inşallah!
- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
@Mune
bu hakaret değilse bu bolumde herkese şizofren diyecegim
ne kadar ayıp . o mesajın neyine karşısın. hoşmu bu yorumSoda iç iyii gelir...
değilse diyeceğim.demeyen oky değil..şu anda biri hemen dikkatimi çekti mesela.:)