- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ülkücüler ne zamandan beri hdp liler ile dost oldu ?Tama yukardaki cevabı sana yazmıştım ama çıkmamış dediğim gibi pusuda bekliyorlar.
Bana bu saate kadar çatmadığın için hayretle izl,yordum masaya oturmadık ya sen ona bakÜlkücüler ne zamandan beri hdp liler ile dost oldu ?
Sana diyen yok hdp zaten chp akp mhp farketmez yeterki kendisine yanaşsın biri hemen yanaşır oda..Lafa bakarmısın ülkücülerle hdp ne zaman dost oldu. İşte
Şunu anlayamamışsın benim için karşıdaki insanın hangi fikirde olduğunun önemi yok. Keşke sende biraz
Mantıklı düşünebilseydin.
Aa nasıl bilmezsin. Ben akşama kadar hendek kazıyorum bilmiyormusunBen burada ortam yumuşatayım derken hdplilerle dost oluyorum derandiren arkadaşın görüşü ne bilmiyorum bile
Aaaa öyle mi bombaları kim döşüyor pkklılar mı devlet mi gören varmı etrafta çözüm süreceindede mi boş durmadınız..Töbe töbe insanı zorla konuşturuyorlar ya.Aa nasıl bilmezsin. Ben akşama kadar hendek kazıyorum bilmiyormusun
Mantıklı düşünseydin elinde kanla Allahuekber diyenler kimmiş daha iyi analiz edebilirdin yine pkk yı savunmuş yine cevabını almışsınLafa bakarmısın ülkücülerle hdp ne zaman dost oldu. İşte
Şunu anlayamamışsın benim için karşıdaki insanın hangi fikirde olduğunun önemi yok. Keşke sende biraz
Seni yargılamak laf çatmak için değil biliyor musun lafım .. Yıllardır Mhp li ülkücüyum ben ve ne zaman ki Mhp nin başına gerçek ülkücü biri geçsin yine Mhp ye döneceğim ama üzüldüğüm nokta Akp ye muhalefet için hdp lilere destek olması mhp li kardeslerimin herdaim üzmüştür beni ..Bana bu saate kadar çatmadığın için hayretle izl,yordum masaya oturmadık ya sen ona bak
Lafa bakarmısın ülkücülerle hdp ne zaman dost oldu. İşte
Benim tanıdığım ülkücü ve mhpli liler böyle konuşmaz asla inanamıyorum mhpli olmana hem beni hiç alakadar etmez kim hangi partiden nereden nasıl önce insan önce insan başka bişey değil.Seni yargılamak laf çatmak için değil biliyor musun lafım .. Yıllardır Mhp li ülkücüyum ben ve ne zaman ki Mhp nin başına gerçek ülkücü biri geçsin yine Mhp ye döneceğim ama üzüldüğüm nokta Akp ye muhalefet için hdp lilere destek olması mhp li kardeslerimin herdaim üzmüştür beni ..
Senin ülkücü lafını ağzına almaya hakkin var mi acaba önce onu düşün !@Powerfull kendileriyle karıştırdı sanırım. Benim milletimi analar ağlamasın masalıyla oyaladılar. Şimdi de günah çıkarmaya çalışıyor ifitira atarak Ülkücülere.
Rahmetlide baris elcisiydi hatirlatayimda..Pkk lılar ve onları destekleyenler görevini yaptırıyor mu ? Daha geçenler de Tahir Elci nin vurulduğu yeri incelemek isteyen savcıları bile kursun yağmuruna tutmadılar mi ? Kacak elektrik kullanıyor diye elektriğini kesmeye gitsen ceker vurur seni adam nasıl görev yapsın orda memur..