- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
ben varım kendi bekarlığa veda partisinden kaçmış insanım@renkliistop İnsan seviyorum, uzaktan. Sosyal hayatta benimle karşılaşsanız veya bana bir işiniz düşse ne iyi kadın dersiniz. Ultra empati seviyemle her derdinizi derdim gibi bilirim emin olun. Yarın kınası olan arkadaşın annesi ve babası yok. Kendisi iş arkadaşım olur. Nadir ararım nadir dönüş yaparım nadir görüşürüm. Ama dünden beni aklıma geldikçe ağlıyorum. Annesi babası da görseydi. O'nun da kınasını annesi yakabilseydi. Gözümden yaş dökülüyor değil bildiğin elimi yüzüme kapatıp kapatıp ağlıyorum :) gelin benim kadar ağlamış mıdır bilmiyorum. İnsanları, acılarını, sevinçlerini önemsiyor ve hissediyorum. Ama Allah için ötede durun demek geliyor sadece içimden.
Konu şu sebeple açıldı. Bana kendimi başka bir yaşam formuymuşum gibi hissettiren insanlar var. Benim gibi insanlar da var mı? Gerçekten yabani hayat örneği sergileyebiliyorum ve bundan da ruhen mutluyum fakat gerçekten örneksiz miyim, ben gibiler de var mı?
Sorularının cevaplarını almak.
gayet memnunum ama kendimi olduğum gibi kabul ettim ya bunu dert etmiyorum sen de etme bence
herkesin karakteri farklı işte