Canim bende senin yazini okuyunca aklima geldi doktorumu aradim 21-22. Haftada yapiyoruz dedi yani uygun bi zamana denk geliyor seninkide. Ama fiyat olarak cok pahali 500 lira falan benden ek ücret olarak sadece 17 tl alacaklarini söyledi. Özel hastaneye gidiyorumMerhaba kızlar şuan 18+2 hamileyim. Ayrıntılı ultrason için tarihi 19 nisana verdiler. Sizce ideal bir zaman mı? Bana geç gibi geldi biraz... 3 haftadan fazla zaman geçmiş oluyor. Bilgisi olan yazarsa sevinirim :/
Randevu sayısıyla gebe hasta sayısını oranlamak onların işi durumu yoksa bu kadının ne yapacak? Yeni Dr getirecek yeni cihaz getirecek her ay sigorta ödemesi yapılıyor devlete. Ve ne zaman bi sorunum olsa hep çözüm bulundu. En az 3 çocuksa buna imkan sağlamak zorundaO durumlar öyle olmuyor ne yazık ki. Her doktorun günlük belirli bir sınırı var, onun üzerindeki sınırı almak zorunda değil. Atıyorum sınır günlül 70 hastadır, doktor 71. Kişiyi geri çevirebilir, kimse de alması için zorlayamaz. Eğer tüm randevular da dolmuşsa randevu vermemeleri doğal ne yazık ki.
Konu sahibine: eğer randevu alamazsan bir türlü Ankara'ya ya da başka yakın bir şehre gidebilirsiniz bence.
Dedigimi anlamiyorsunuz sanirim. Neyse.senin tarihin normal zaten, kaldı ki, dediğim gibi özele gitmek istersen de 500 TL değil.
Ayrintili ulttason organ taramasi degl demi canimCan'ım ben 22 de yaptırdım az daha gelmeseydin yapamazdım Bebek çok büyümüş dsdi Dr
Ayrıntılı organ taraması Can'ım. Benim kızımın böbreklerinde büyüme varmış mesela bunu ayrıntılıda öğrendim malesefAyrintili ulttason organ taramasi degl demi canim
300 tlye 18. Haftamda yaptirdim dr 18de uygun gördü herseyi gayet nettiYani endişemde haklıyım ozaman :/ Özel yapan tek yer var 500 tl istiyor. Diğer bir hastanedeyse randevu veremiyorlar dolmuş napacağımı şaşırdım
Cnm bende eskişehirdeyim hangi hastane 500 dedi çok pahalı yaaYani endişemde haklıyım ozaman :/ Özel yapan tek yer var 500 tl istiyor. Diğer bir hastanedeyse randevu veremiyorlar dolmuş napacağımı şaşırdım
Büyüme ne durumda şuan,düzeldi mi ?Ayrıntılı organ taraması Can'ım. Benim kızımın böbreklerinde büyüme varmış mesela bunu ayrıntılıda öğrendim malesef
Büyüme kontrolü yarın Can'ım inşlh ilerleme yoktur. Bi böbreğinde çok hafif bi genişleme var demişti bakalım ne olduBüyüme ne durumda şuan,düzeldi mi ?
canım biliyorum topiğinden durumu bizde de vardı biri 4.5 digeri 4 tü ayrıntılıda ,şubat 16 sındaydı kontrolum biri 3,5 olmuş digeri 3,yani sakın stres yapma bu konuda inş küçülmüştür yada kaybolmuştr.doktorum korkulacak hiç birşey yok dediBüyüme kontrolü yarın Can'ım inşlh ilerleme yoktur. Bi böbreğinde çok hafif bi genişleme var demişti bakalım ne oldu
Ben ayrintili ultrason ile organ taramasifarkli zmanlarda oluyir diye biliyordum peritolog mu yapiyor organ taramasiniAyrıntılı organ taraması Can'ım. Benim kızımın böbreklerinde büyüme varmış mesela bunu ayrıntılıda öğrendim malesef
Evet Can'ım radyolog ve perinatolog yapıyor ben perinatologa yaptırdımBn
Ben ayrintili ultrason ile organ taramasifarkli zmanlarda oluyir diye biliyordum peritolog mu yapiyor organ taramasini
Hastane değil. Özel istiyorsanız çarşıda ayrı tılı yapan tek bir özel muayene var o da 500 tl dedi devlette gittiğim doktorum. Onun yalancısıyım. Belki başka yerde yaptırmamam için demiştir anlayamadımCnm bende eskişehirdeyim hangi hastane 500 dedi çok pahalı yaa
İnşlh canım inşlh bebeğim için iyi olur herşeycanım biliyorum topiğinden durumu bizde de vardı biri 4.5 digeri 4 tü ayrıntılıda ,şubat 16 sındaydı kontrolum biri 3,5 olmuş digeri 3,yani sakın stres yapma bu konuda inş küçülmüştür yada kaybolmuştr.doktorum korkulacak hiç birşey yok dedi
Universite hastanesine yonlendirildim ilk. Randevu veremiyoruz dolu denildi muayeneden sonra.20+2 de yapıldı bana.. doktorum öncesinde 1 ay sonraya randevu al demişti anca alabildim zaten. ben üniversite hastanesinde yaptırdım.
Universite hastanesine yonlendirildim ilk. Randevu veremiyoruz dolu denildi muayeneden sonra.Sonra hastaneye geri dondum. Bu tarihi verdiler. Ben de ozeli dusundum bu yuzden.
Öyle valla :) Sıkıntı yaratıyor böyle hastane işleri bazen. Hamilelikle ilgili en sıkıldığım şey bunlaranladım canım.. her il farklı işte.. burada özelde var mı yapılıyor mu bilmiyorum açıkçası :)
Beni 22 haftalik iken cagirmisti doktorum o zmn yapildi.Merhaba kızlar şuan 18+2 hamileyim. Ayrıntılı ultrason için tarihi 19 nisana verdiler. Sizce ideal bir zaman mı? Bana geç gibi geldi biraz... 3 haftadan fazla zaman geçmiş oluyor. Bilgisi olan yazarsa sevinirim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?