• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıntılı için en uygun zaman?

Merhaba kızlar şuan 18+2 hamileyim. Ayrıntılı ultrason için tarihi 19 nisana verdiler. Sizce ideal bir zaman mı? Bana geç gibi geldi biraz... 3 haftadan fazla zaman geçmiş oluyor. Bilgisi olan yazarsa sevinirim :/
Canim bende senin yazini okuyunca aklima geldi doktorumu aradim 21-22. Haftada yapiyoruz dedi yani uygun bi zamana denk geliyor seninkide. Ama fiyat olarak cok pahali 500 lira falan benden ek ücret olarak sadece 17 tl alacaklarini söyledi. Özel hastaneye gidiyorum

O durumlar öyle olmuyor ne yazık ki. Her doktorun günlük belirli bir sınırı var, onun üzerindeki sınırı almak zorunda değil. Atıyorum sınır günlül 70 hastadır, doktor 71. Kişiyi geri çevirebilir, kimse de alması için zorlayamaz. Eğer tüm randevular da dolmuşsa randevu vermemeleri doğal ne yazık ki.

Konu sahibine: eğer randevu alamazsan bir türlü Ankara'ya ya da başka yakın bir şehre gidebilirsiniz bence.
Randevu sayısıyla gebe hasta sayısını oranlamak onların işi durumu yoksa bu kadının ne yapacak? Yeni Dr getirecek yeni cihaz getirecek her ay sigorta ödemesi yapılıyor devlete. Ve ne zaman bi sorunum olsa hep çözüm bulundu. En az 3 çocuksa buna imkan sağlamak zorunda

20+2 de yapıldı bana.. doktorum öncesinde 1 ay sonraya randevu al demişti anca alabildim zaten. ben üniversite hastanesinde yaptırdım.

Yani endişemde haklıyım ozaman :/ Özel yapan tek yer var 500 tl istiyor. Diğer bir hastanedeyse randevu veremiyorlar dolmuş napacağımı şaşırdım
300 tlye 18. Haftamda yaptirdim dr 18de uygun gördü herseyi gayet netti

Eklentiler

• 20170127_020417.jpg
    20170127_020417.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 37
Büyüme kontrolü yarın Can'ım inşlh ilerleme yoktur. Bi böbreğinde çok hafif bi genişleme var demişti bakalım ne oldu
canım biliyorum topiğinden durumu bizde de vardı biri 4.5 digeri 4 tü ayrıntılıda ,şubat 16 sındaydı kontrolum biri 3,5 olmuş digeri 3,yani sakın stres yapma bu konuda inş küçülmüştür yada kaybolmuştr.doktorum korkulacak hiç birşey yok dedi

Cnm bende eskişehirdeyim hangi hastane 500 dedi çok pahalı yaa :oha:
Hastane değil. Özel istiyorsanız çarşıda ayrı tılı yapan tek bir özel muayene var o da 500 tl dedi devlette gittiğim doktorum. Onun yalancısıyım. Belki başka yerde yaptırmamam için demiştir anlayamadım

canım biliyorum topiğinden durumu bizde de vardı biri 4.5 digeri 4 tü ayrıntılıda ,şubat 16 sındaydı kontrolum biri 3,5 olmuş digeri 3,yani sakın stres yapma bu konuda inş küçülmüştür yada kaybolmuştr.doktorum korkulacak hiç birşey yok dedi
İnşlh canım inşlh bebeğim için iyi olur herşey

20+2 de yapıldı bana.. doktorum öncesinde 1 ay sonraya randevu al demişti anca alabildim zaten. ben üniversite hastanesinde yaptırdım.
Universite hastanesine yonlendirildim ilk. Randevu veremiyoruz dolu denildi muayeneden sonra. ;) Sonra hastaneye geri dondum. Bu tarihi verdiler. Ben de ozeli dusundum bu yuzden.

Universite hastanesine yonlendirildim ilk. Randevu veremiyoruz dolu denildi muayeneden sonra. :KK66: Sonra hastaneye geri dondum. Bu tarihi verdiler. Ben de ozeli dusundum bu yuzden.

anladım canım.. her il farklı işte.. burada özelde var mı yapılıyor mu bilmiyorum açıkçası :)

Merhaba kızlar şuan 18+2 hamileyim. Ayrıntılı ultrason için tarihi 19 nisana verdiler. Sizce ideal bir zaman mı? Bana geç gibi geldi biraz... 3 haftadan fazla zaman geçmiş oluyor. Bilgisi olan yazarsa sevinirim :/
Beni 22 haftalik iken cagirmisti doktorum o zmn yapildi.

Back