• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıntılı için en uygun zaman?

Randevu sayısıyla gebe hasta sayısını oranlamak onların işi durumu yoksa bu kadının ne yapacak? Yeni Dr getirecek yeni cihaz getirecek her ay sigorta ödemesi yapılıyor devlete. Ve ne zaman bi sorunum olsa hep çözüm bulundu. En az 3 çocuksa buna imkan sağlamak zorunda

Ona bir şey diyemem. Ben de benzer düşünceşer içerisindeyim. Ama ne yazık ki pratikte her şey o kadar kolay değil... Ha ama ne olur randevu vermiyorlar mı, aranır şikayet hattı, ek doktor istenir. Haftanın belirli günleri de olsa başla yerlerden doktor takviyesi yapılır. O olur yani. Ama bunun için de çok sayıda insanın talep etmesi lazım.

Ona bir şey diyemem. Ben de benzer düşünceşer içerisindeyim. Ama ne yazık ki pratikte her şey o kadar kolay değil... Ha ama ne olur randevu vermiyorlar mı, aranır şikayet hattı, ek doktor istenir. Haftanın belirli günleri de olsa başla yerlerden doktor takviyesi yapılır. O olur yani. Ama bunun için de çok sayıda insanın talep etmesi lazım.
Olmaz diyip vazgeçmemek lazım asla hakkım olandan vazgeçmem benim eşim akşama kadar Canıyla çalışıyor bunun mükafatı olmalı :)

Back