Ayrıntılı için en uygun zaman?

Ela6167

Şurişk'imi
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
449
200
23
34
Merhaba kızlar şuan 18+2 hamileyim. Ayrıntılı ultrason için tarihi 19 nisana verdiler. Sizce ideal bir zaman mı? Bana geç gibi geldi biraz... 3 haftadan fazla zaman geçmiş oluyor. Bilgisi olan yazarsa sevinirim :/

Can'ım ben 22 de yaptırdım az daha gelmeseydin yapamazdım Bebek çok büyümüş dsdi Dr

Can'ım ben 22 de yaptırdım az daha gelmeseydin yapamazdım Bebek çok büyümüş dsdi Dr
Yani endişemde haklıyım ozaman :/ Özel yapan tek yer var 500 tl istiyor. Diğer bir hastanedeyse randevu veremiyorlar dolmuş napacağımı şaşırdım

Nerde yaşıyorsun? Can'ım devlet nasıl randevu vermez. Ara sağlık bakanlığını bana randevu yok diyorlar kaç haftalık olduğunuza söyle ve özelde imkanım Yok de bak nasıl randevu verirler.

Merhaba kızlar şuan 18+2 hamileyim. Ayrıntılı ultrason için tarihi 19 nisana verdiler. Sizce ideal bir zaman mı? Bana geç gibi geldi biraz... 3 haftadan fazla zaman geçmiş oluyor. Bilgisi olan yazarsa sevinirim :/
18. hafta ila 23.hafta arası yapılıyor,gideceğin zaman gec bir zaman degil ,bende 21.haftamda gitmiştim

Nerde yaşıyorsun? Can'ım devlet nasıl randevu vermez. Ara sağlık bakanlığını bana randevu yok diyorlar kaç haftalık olduğunuza söyle ve özelde imkanım Yok de bak nasıl randevu verirler.
Eskişehir'de yaşıyorum canım aslen buralı değilim zaten tanıdık kimse yok burada.. Ozaman ben dediğin gibi arayayım. Önemli bir konu sonuçta :/

18. hafta ila 23.hafta arası yapılıyor,gideceğin zaman gec bir zaman degil ,bende 21.haftamda gitmiştim
Bilmiyorum biraz sonlara doğru olunca endişe ettim, her şey tam zamanında sona kalmadan olsun istiyor insan

Eskişehir'de yaşıyorum canım aslen buralı değilim zaten tanıdık kimse yok burada.. Ozaman ben dediğin gibi arayayım. Önemli bir konu sonuçta :/
Bence durma ve geri dönüş alana kadar çabala . Senin bi konun daha vardı okudum. Devlet bu imkanı sana sunmak zorunda. Ben şehir dışında olduğum için randevu alamamıştım . Dr muane etti geçmek üzere zamanın hemen yarına randevu versinler sana dsdi bi gün sonra devlette oldum hiç uğraşmadan.

20 de yaptılar bana kendileri hesaplayıp gün verdi devlet hastanesinde oldum bu arada.

Bilmiyorum biraz sonlara doğru olunca endişe ettim, her şey tam zamanında sona kalmadan olsun istiyor insan
öyle anlıyorum seni ama gideceğin zaman gec bir zaman diil, en iyisini sen bilirsin tabii ki

eskişehir de turgay şener, 300 tl ye yapıyor. neredeyse tüm doktorlar da ona yönlendiriyor. 500 tl duymadım eskişehirde, neresi yapıyormuş 500 TL ye?

eskişehir de turgay şener, 300 tl ye yapıyor. neredeyse tüm doktorlar da ona yönlendiriyor. 500 tl duymadım eskişehirde, neresi yapıyormuş 500 TL ye?
Devletteki doktorum hastanede yaptırmak istemezsen carşıda özel yapan bir tek yer var o da 500 lira dedi. Sormadım ismini. Fiyatı duyduktan sonra.

Arayacağım kesinlikle. Geçen haftadan beri uğraşıyorum çünkü insan fıttırıyor olmayınca

öyle anlıyorum seni ama gideceğin zaman gec bir zaman diil, en iyisini sen bilirsin tabii ki
Erkene almaya çalışıp alamazsam o tarihte gidicem mecbur :) Inşallah istediğim olur, olmazsada umarım sorun olmadan o tarihte hallolur her şey

Aslında normal bir zaman bence.. 20 ile 24. Haftalar arası yapılıyor ayrıntılı ben de 22de yaptirmistim

Devletteki doktorum hastanede yaptırmak istemezsen carşıda özel yapan bir tek yer var o da 500 lira dedi. Sormadım ismini. Fiyatı duyduktan sonra.
senin tarihin normal zaten, kaldı ki, dediğim gibi özele gitmek istersen de 500 TL değil.

O durumlar öyle olmuyor ne yazık ki. Her doktorun günlük belirli bir sınırı var, onun üzerindeki sınırı almak zorunda değil. Atıyorum sınır günlül 70 hastadır, doktor 71. Kişiyi geri çevirebilir, kimse de alması için zorlayamaz. Eğer tüm randevular da dolmuşsa randevu vermemeleri doğal ne yazık ki.

Konu sahibine: eğer randevu alamazsan bir türlü Ankara'ya ya da başka yakın bir şehre gidebilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…