Ayrılmayı başarabildim...Beni güçlendirecek sözler duymaya çok ihtiyacım var...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hpvden sonrasını okumadım, iğrenc bir insan mübarek gün ama Allah belasını versin dememek için kendimi zor tutuyorum. Müge anlıya Esra Erol’a çıkıp ifsa etmek lazım bu tipleri bir daha kimseyi kandıramasınlar

Sizin duygusal olarak zayıf olduğunuz zamanı kullanmış ve belli ki birkaç kişiyi birden idare etmeye alışkın biri. Hayat devam ediyor zor olacaktır ama bırakın düşünmeyi kendinize meşgaleler bulun kafanızı rahatlatacak.

Sen beni anlamadın.
Hastalığı biliyor olsaydın hiç birlikte olmamalıydın.

%100 koruma sağlanmıyorsa madem birliktelikten uzak duracaktınız ama adam zaten söylememiş bile.
Foreve Hanım, o 100 de 100 koruma sağlamadığını vs ve bu hastalığın ne olduğunu zaten çok geç öğrendim. Baştan bunları bilsem tabii ki birlikte olmazdım.

Maalesef öyle. Duygusal boşluğuma denk geldi ve ondan yaptım bu hatayı. Şimdiki aklım olsa alakam olmaz. Karşıma biri çıkacak da ben onunla böyle bir şeye girişeceğim olur şey değil

Hanfendi eğer konu gerçekse ve eski sevgiliniz size hiv bulastirdiysa, enfekte olduğunu bile bile birine hiv bulaştırmak bi suçtur, bu adamı şikayet edin.

Biz kadınlar birini sevdik mi neden diğer bütün erkekler yokmuş gibi davranıyoruz.vazgeçemiyoruz.eğer ilgi alaka yoksa bence bırakmalısınız.sevgi ve saygı karşılıklı olmalı.inşallah ilerde değer bulacağınız bir aşk yaşarsınız.

yalnız böyle sömüren tiplerden numaranızı ve bobyal medyanızı kapatmadan kurtulamazsınız bunlar manupülatif yani "hitler" gibi adam öldürtecek derecede etki altına alır alıştırır tatlı sözler acıklı sözler söyle. ben 1 buçuk yılda kurtuldum üzerime ne kızlar geldi gitti yinede beni kullanmak için sürekli yokladı.

Sizin sevilmeye aşka ihtiyacınız var bu boşluğunuzu maalesef böyle çirkin karakterli bir adamla gidermeye çalışmışsınız.Aslında akıllı ve mantığı olan bir kadın olduğunuzu seziyorum ilişki içinde inanmak istediğiniz gibi inanıp aptala yatmışsınız tabiri caizse.Kurtulduğunuza sevindim.Yaş farkı derken siz mi büyüktünüz o mu? kaç yaş farkı bu?
Birde o daha önce evlenmiş mi arada başka kadınlarla görüşmesi aranızda elemeler yapmak gibi bişey olmuş resmen.

Merhaba niikii,

o benden büyüktü (12 yas) . Annem aslinda bir de bu yüzden de karsi cikti. Bir de görünüs olarak da daha da cok yas farki varmis gibi de görünüyor. Saclari bembeyaz. Yanimda amcam babam gibi duruyor aslinda bence yakismiyoruz da. Cok esmer, Boyu neredeyse benim boyum kadar az uzun...Ben sarisin beyaz tenli uzun boyluyum.
Ben aslinda okumus bir kizim, maddi sorun cekmedim hic ve ailem akademisyen. Kendime ait evim var. Tam sehirliyim...Ama o köy hayatina cok düskün hatta köyde yasamak istiyor ilerde. Gelecek planlarimiz bile o kadar farkli ki. Sadece beni sevsin diye gelecek hayallerimi bile ona göre degistirdim. Ben ben olmaktan ciktim, onun olmasini istedigim kisi oldum ve böyle yaptikca da kendi benligimden uzaklastim. Simdi ise ne oldu. Koskocaman bir boslukla basbasayim. Biliyorum ki o bosluk asil uzaklastigim kendimi sevemedigimden dolayi oldu ve sadece özsevgim ve özsaygimla onu doldurabilirim. Baskasinin güzel sözleri veya ilgisiyle degil. Zaten bu sekil doymak ve dolmak bilmez ki. Ben asla asla aptal bir insan degilim. Sadece iki yil boyunca aptala yattim sirf kendimi sevdirmek icin. Ve anlattigim her asamada yasadigim her olumsuzlukta aslinda neler oldugunu ve neden böyle oldugunu birakin, ne yapmam gerektigini de cok iyi biliyordum. Ama duygusal bagimlilik denen sey maalesef cok kötü bir sey. Bundan 10 yil önce gazetede bir haber okumustum 6 dil bilen bir kadin dolandirilmis hem de adam seni seviyorum diyerek kadindan para cekmis. Ben de sasirmistim, bu kadar zeki bir kadin nasil olur da böyle bir seye kanar aptal mi diye. Kimseyi kinamayacaksin bu hayatta iste yillar sonra kendi basima geldi.

Piremses2020 cok üzüldüm o zaman beni cok iyi anlarsin sen Sana da gecmis olsun. Yaptigi bazi seyleri yazayim kesin aynidir bunlar. Arada hangi yüzle yoklar anlamiyorum bu pislikler...

Mesela:

x hicbir hatasini duymak istemez. Hep haklidir. Kusursuzdur. Ama size „elestiriye tahammülün yok“ der

x sıkışınca utanmadan yalan söyler ama beden dilinden gözlerinden o kadar belli ki yalan oldugu. Siz ispat etseniz yine yalanina devam eder.

x sömürür. Sürekli islerinin görülmesini ister (20 sayfa tez yazdirip, onlarda sayfa kontrol ettirir. Bos vaktinizi calar).

x hayir derseniz vicdan yapmaya calisir. Sevgisinden ilgisinden kisar. Zaten neredeyse hic ilgi alaka yok ama az olan ümidin ile bile oynar.

x Onunla telefonda konusmak istedigimde bana vakit ayiracagi yerde benimle konusurken hep is ile mesgul. Hatta görüntülü sohbet acar, ama bilgisayar basinda ve size bakmiyor bile. Sanki size harcadigi vakit bos mus da daha önemli isleri varmis gibi. Eskiden yapmazdi bunlari....

Hastalık bulaştirmasiyla alakalı size nasıl bir açıklama yaptı?
Ben buzdolabinda o ilaci gördüm ve süphelendim. Arastirinca maalesef anladim. Ona sordum bu ilaci ney icin aliyordsun diye. Yara vardi da dedi. Nasil bir yara. Ah iste yara dedi daha fazla aciklama yapmadi. Sonra ona söyledim bilmyiorsan o yara dedigin söyle böyle bir sey diye. Esyalarimi topladim gidiyordum. Yarin test yaptiracagim. „Kalkmis gidiyor senin seviyen bu mu.“ dedi bana. Tartistik Gitmeme mani oldu. Ben bilmyiordum o sigiller cikti, doktora gittim, doktor da korun bir sey olmaz dedi diye acikladi bana. Oysa ki hicbir sekilde 100 100 koruma saglanmadigini ögrenmistim arastirinca yani bana yalan söylüyor. Bir doktor kesin konusur mu bu kadar dedim. Ben o doktora hesap sorarim bana neden yanlis bilgi veriyor dedi ama nerdee hala doktora hesap soracak yalanci. Sonra test yaptirdim ve maalesef iki tür birden cikti hemde iki en kanserojen tipiymis. Insallah vücudum atar bu illeti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…