Ayrilmasam evlenince ah vah edermiyim ?

Valla hepsini okumaya gerek kalmiyor ah vah edersin demek icin. Evden cikarken foto surdayim foto burdayim foto

Sanmam fake değildir. Üni okumak, okumuş olöak hiç bişeyi değiştirmiyor (bazılarında).
Bana inandırıcı gelmedi. Gittiğin her yerin fotoğrafını göndermeler, aldatmalar, küfürleşmelere rağmen bitirmeyip rüyaya yatmalar.

Kimi zaman saf olursun, kandırırlar, gerçekleri evlendikten sonra görürsün. Burada adam açık açık nasıl biri olduğunu belli ediyor, hala devam etmek saflık değil, salaklık olur.

Hele ki, ahını alıp, o adamın ileride yapacağı evliliğe zarar veriririm düşüncesiyle, mutsuzluğu tercih etmek..çok arabesk dizi senaryosu gibi..

Eğer gerçekse, durum vahim.

Ben farklı bir yorum yapayım .

Bizde eşimle sürekli kavga ederdik kıskançlıklarımız yüzünden .
Aynen senin gibi şurdayım burdayım . Vırt zırt durmadan resim atardık karşılıklı . 1000 sms hakkımız 1 ay olmadan dolardı
Gözümüzü kararttık evlendik
Şimdi ohhhoo nerdee o eski biz
Bir lastikçi bayisinde %95 nin erkek müşteri olduğu bir yerde çalışıyorum
Eşimde hastane sektöründe her gün bi kadınla yemekte
Bizizim huylar değişti evlenınce .
Sizde olur mu bilmiyorum .
Bunu en iyi görcek olan sensin .
Herkes bir olcak diye bişey yok .

He şuda var ben eşimi hiç aldatmadım
Güveniyorum ona oda bana . Evlendikten 1 yıl sonra bu pis huyumuz değişti.
Yani sevgiliylen güvenmiyormuşuz birbirimize .
He tabi durumumuz saldım çayıra mevlam kayıra değil
Arada ufak kıskançlıklar oluyor

Ayrıl net...
Ailene küfür , senden onun ailesine küfür , saygı yok evlenince bir derken iki derken hop tekme tokatlar havada uçuşur ...
Sonra "zamanında gözüm körmüş gerçekleri görememişim" diye konu açarsın....

uzak dur kesinlikle... evlenirsen sevgi de biter elinde bir sürü sorunla kalirsin

21 yaşındasın,4 senede mutlu olduğun gün sayılıyken ne evlenmesi Allah aşkına?
Boşver hayatını yaşa.
Ne gerek var bunca baskıyı stresi çekiyorsun?
Sevgi yetmez asla yetmez buna emin ol.
Daha çok seveceğin,değerini bilecek biri çıkar karşına.

Adam beni çok seviyor demişsin. Sevmek bu değil. Seven insan bunları yapmaz. Ailene şimdiden saygısı olmayan ilerde nasıl olsun ki? Anneni dinle bence o adamdan sana hayır gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…