Ayrilmasam evlenince ah vah edermiyim ?

Ben korkuyorum galiba sanki ayrilirsam hic duzgun birini bulamam gibi hissediyorum bide yeni ask yasamak birini sevmek baglanmak onun seni sevmemesi ihtinali cok kotu
Hallem 21 yaşındasın.
Ne demek bir daha düzgün birini bulamam?
Bu insan çok düzgün mü sence?
Genceciksin yahu ne güzel,kıymet bil lütfen!
Yerinde olmak isteyen onlarca kadın bulabilirsin, burda bile.

Tam da 21 yaşında 8 senelik sevgilimde ayrıldım.
Ve emin ol daha "düzgünü" çıktı karşıma sonra.
Yaşın geçmiş gibi konuşman çok saçma doğrusu.

Ah edecek biri varsa sensin 4 seneni yemis. Ve evlendiginde duzelmeyecek dahada kotulesecek...

17 yasinda ask mesk. 21 yasindasin ve su anlattiklarina bak. yahu ben o donemler kitaplardan basimi kaldiramiyordum. ogrenci kafelerinde arkadaslarla doya doya sohbetler kakara kikiriler ediyordum. sorumsuz dertsiz tasasiz, tek derdim onumdeki sinav olan cok nefis yillardi. sen ders haric herseyle ilgilenmissin.

ogrencisin. festival sezonu aciliyor, hangisine gitsem, hangisinde ne giysem dertleriyle mesgul etmelisin kendini, boyle sacma sapan adina ask dediginiz gereksiz saplantilarla degil. Allah yardimcin olsun. ve de evet, annenin sozunu dinle.

Ben korkuyorum galiba sanki ayrilirsam hic duzgun birini bulamam gibi hissediyorum bide yeni ask yasamak birini sevmek baglanmak onun seni sevmemesi ihtinali cok kotu
Ya şaka mısın sen?
Şimdiki düzgün mü ki düzgün birini bulamam diye korkuyorsun pes.

Mutlu musunuz peki ? Eski sevgiliniz nasil birakti pesinizi

Ama benimde sucum var boyle olmasinda haksizmiyim
Bak ablacım aranızda saygı bitmiş küfürler havada uçuşuyor artık iflah olmaz bu ilişki ayrıl ve yoluna bak daha çok küçüksün seni üzmekten korkacak bir insanla ol seni üzen kıranla değil.

Cep telefonundan yazdığım için yanlışlık olmuş.zengin olan değil dengin olan biriyle arkadaşlık kur

Kendine yazık edersin
O kadar gencsin ki şuanda ileride ne dediğimi anlarsın
Daha 21 yasındasın bu onu bulabilir miyim korkun ne kendine gel

Mutlu musunuz peki ? Eski sevgiliniz nasil birakti pesinizi
Elbette,şükürler olsun.
Eşime çok aşık olarak evlendim.

Eski sevgilimin peşimi bırakmaması gibi bişey söz konusu olmadı.
Ayrılma kararı aldım,olmuyordu zaten,biraz ısrar etti ama o da farkındaydı olmadığının.
Gayet güzel ayrıldık yani.

Kendini harcama, bir abla tavsiyesi olarak al bunu.
Ve diğer yorumları.

Hepsini okumaya gerek bile duymadim baskıcı sorumsuz ve kufurbazın teki kardesimden bile küçüksün sakin onunla devam ederek hata yapma ablam ilerde kafanı taşlara degil kayalara vurursun.

Sen belanı arıyorsun bence senin çözümün psikolojik bı destek acil bı şekilde kurtar kendini o çocuktan yoksa ah vah edecek halinde kalmaz

balık baştan kokuşmuş... adam kendini belli etmiş sen hala anlayamadin mi?
bide mutlu olabilecegine mi inaniyorsun..

Burda ünöğrencisi kızlar bazen konular açıyor erasmusla nereye gitsem, stajımı hangi büyük firmada yapsam vs. diye biraz onları okuyun kendinize vizyon benim kuzenim sizin yaşınızda ünv.de hangi etkinliğe katılsam ne yapsam da cv.me yazsam diye düşünüyor. Bu nasıl öğrencilik en güzel yaşlarınızı en verimli yaşlarınızı neleri düşünmekle geçiriyorsunuz. İlk defa bu platformda birine bu tonda bir yorum yaptım kusura bakmayın ama olmayacak duaya da amin deyip geleceğinizi karatmayın

Kizim kural no. 1: ailene küfür edeni aslaaaa affetmeyeceksin! Gerisi zaten tam bir fiasko...sacma düsünceleri birak da ayril sundan

Ne kadar yüz göz olmuşsunuz böyle. Üstelik hem kendisiyle hem ailesiyle, ne gerek var ?
Bence sen bu çocuktan ayrıl ve bir süre kafanı dinleyip hayatın tadını çıkar. Tadını çıkar derken, kimseye hesap vermeden sakin yaşamanın keyfine var yani. Erkek arkadaşın, hele evlenmenin acelesi yok, önce kendini tanıyıp nasıl bir gelecek istediğine karar ver .Bir daha erkek arkadaş seçerken kriterlerin olsun, yaşam tarzına uygun birini bulmaya çalış.

Ablacim çok gençsin bizler tecrübe ettik hep bunları sana tavsiyem arkana bakmadan uzaklaş hayatını yaşa bu yaşlar birdaha ele gecmiyor

Benim bi oda arkadaşım vardı böyle üniversitedeyken. Aynı seviyesiz tipte biriydi o da. Hiç bi yere gidip gelemezdi kız, sürekli kavga ederlerdi hatta vurduğu da vardı. Ah vah demekten korkan kız, adam askere gidince ohoo bir açıldı bi saçıldı. Sevgi aşk sandığı meğer korkuymuş. Adam gelemez arayamaz zırt pırt diye bıraktı gitti onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…