- 31 Ağustos 2019
- 36
- 4
- 38
- 33
- Konu Sahibi Hayatsever
-
Derhal ayrıl. O kadar diyorum sana.
Sözlendiğiniz yüzünüze vurulmamış, çok mantıklı bir soru sormuş. Moda diye sözlenmediniz sonuçta, evliliğe adım atma değil mi söz ve nişan?
"ben ne kadar dersem" kısmına takılmalısınız, önemli olan orası.
Muhafazakar veya dinsel kesimden mi bu arkadaşın aile yapısı? Uyum yok cocukta seni cok yıpratır ve lafları çok sinsi sözlülük konusundaki lafı. Emin ol artarak devam edecek bu saygısızlıkları değmez hayat kısa ben olsam bu kişi gbsi ile evlilik zindan olur der dönerim kendi yoluma yine de karar senin tabi.
3- biz nişanı ocakta yaparız kendimi toparlarım dedi sonra bizim tartışmalar sonucu yaza yapalım borcun altına girdim ben dedi. Ev kuruyor da , Para yok dedi bende tamam dedim. Ayrıca dedim ki sen olmasaydın evlilik düşünmüyordum dedim oda dedi ki düşünmüyordun neden sözlendin önceden dedi Bu çok ZORUMA GİTTİ ağladım yüzüme vurulmuş hissettim
Sevgili Hayatsever,
Bu cocuk olmaz da başkası olursa bu tarz problemleri yine yaşayacağını düşünüyorum.
Neden?
"Sen beni kardeşime göndermeyecek misin" diye bir soru ancak anne babaya sorulabilir. Bir sevgiliye, bir eşe ,bir arkadaşa sorulamaz. Siz kardeşinizle görüşmek için kimseden izin almayacaksınız.
"Sözlendiğim yüzüme vuruldu" Bir şeyin yüzünüze vurulması için "kötü" olması gerekir. Sözlenmek asla kötü bir şey değildir. Siz bunun kötü birşey olduğu fikrinden çıkmalısınız.
Cidden burada narsisizm de var hükmetme de var faşizm de var korkunç bir cümle hele bu devirde!“ Ama ben ne kadar dersem” mi
Bu lafı özellikle iyi düşünmeli..
Uzak durmanda fayda var yine de sen bilirsin. Haremlik selamlıklar senin ailenle uyumu ne durumda gelenek görgü vb? Kardeşinin ve nişanlısının yanında ezilmiş hissettim onu sebep? İşte tüm bunlar aile yapısından uyumlu birini bul bence bu kişi bi öyle bi böyle davranıp senin beynini yorar. Bi kere o cumle varya çok düşün o cumleyi ben ne dersem o evlilik sonrası o cumlede ben buradan irkildim yaEvet düğünleri mesela ayrı yapılır kadın erkek öğrendiğim kadarıyla.. Anneme ana der annem bu lafına damadım çok iyi diyor. Bazı hareketleri iyi bazen şu lafları bilmiyorum kafamı kurcalayan seyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?