mrb tatlım..bugün daha iyisindir umarım..bulunduğun yerde gidip vakit geçirebileceğin bi arkadaşın yok mu kafanın dağılması açısından...düşünüp durmak tüketir seni..
slm cnm.. bugünde aynıyım değişen hiç bişi yokaslında düşündüğüm ayrılmış olmam değil belirsizlik hani ne yapmak istediğime bi karar verebilsem onla mı onsuz mu ozaman biraz daha rahat hissedecem yani en azından oturup adam gibi acımı çekerim ama böle düşün düşün ( yok cnm ya burda insan yokki doğru düzgün..
anladım cnm..belirsizlik zordur hakikaten..ozman biraz zaman ver kendine ne istediğini anlaman için..bu arada sevgilinin facebook u falan yok mu varsa ilişki durmunuz değişmiş mi..yada ortak arkadaşınız.şu an ne yaptığını ve ne düşüncede olduğunu anlaman için bi yol bulamazmısın
onun facebooku varda cnm benim yok! yıllar önce ztn facebookuda onun yüzünden kapattım içindeki tüm erkekleri sildi bende sinirlendim kapattım bidaha da açmadım çok yıl oldu! bide cnm biz ztn hiç bizaman facebookta ilişki durumuna ilişkisi var yapmadıkki bide facebooka bu konularda hiç bişi yazmazki garip adam...( ya böle yazdıkça bazen düşünüyorum ne tuhaf yaşamışız ilişkiyi die olması gerekenden çk farklı belkide bu beni hep mutsuz etmiş düşündükçe nasıl bunca yıl geçti yani beş yıl geçmiş ama nasıll... ( offf yaa napcam ya da ne yapmalıyımm doğru yolu bulmalı ve devam etmeliyimm bi şekilde o yolda ama o dğru yol hangisii... (
hmm anladım cnm..senin facebookundaki erkekleri silmesi çok tuhaf gerçekten.kafası hep fesatlığa çalışıyor gibi bi izlenim yarattı bende..kendi facebookuna karıştırmamış bile...bakmıyormusun hiç arkadaşlarının facebookundan da olsa kaç tane arkadaşı olduğu falan görülür heralde arkadaşlarınıda gizliyorsa bi tuhaflık var demektir.. bence bir araştır bunu facebooktan öyle şeyelr çıkıyor ki yabana atma..sende pek meraksızsın..erkek kısmı böyle rahat bırakılmaya gelmez cnmya..
başından beri tuhaf bi ilişki olmuş bu sanki
anlattıklarına bakılırsa bu adamın hayatı ''sen'' değilsin
böyle daha nice 5 yıllar sürer, ama böyle sürer. yani senin istediğin gibi değil
buna bi dur demek istiyosan ona böyle bi ilişki istemediğini söyle, nasıl yaşamak istediğini de anlat
sadece kendin için değil, biz olmak için bunu istediğini söyle
sizin ilişkinizde ''biz'' yok. sen ve o var. hatta sen bile yoksun, sadece o var ve bu durumdan yorulmuşsun artık
bunları söyle
ondan biraz çaba iste
bakalım fedakarlık yapabilcek mi
yapmıyosa ona göre kararını ver
böyle hep üzüntülü bi hayatın olur canım
başka biriyle belki de hayalini kurduğun bi ilişki yaşıcaksın kim bilir?
o zaman daha mutlu olmaz mısın sence?
facebookundaki arkadaş sayısı ztn az 70 küsür arkadaşı var ve çok azı kız yani 10 tanesi falan anca kızdır herhalde kuzen dışında okdarda meraksız değilim ama nebilim! birara bişiler yakaladımda gereksiz muhabbetlerdi!! yani arkadaşları açık sayısı falan belli! bide bende onun facebookundan sildim bir iki kızı o dönemde oda sırf o bendekileri sildi die yani kendi facebookuna karıştırdıda karıştıracak bişi yktu( ama teli falan hep elimdedir!! benim facedeki erkekleri silmesi bile garip ama dimi yani bukadar kıskançlık fazla ve gereksiz değilmi!! yani facebooku geri açsam bile sürekli orda olsam bunuda sorun ederdii ki olduğum yerde netten başka bişiyim yok!!
anladım cnm benimde facebookum yok eşimin var ama şifresini bilirim..şifresini istemedin mii hiç..yada istediysen buna herhangibir tepkisi oldumu..facebooka neden bu kadar taklıyorsun diyebilirsin ama boşanmaların bile yüzde 70 80 i facebook gibi paylaşım sitelerinden oluyor..facebooku kapatmakla hata etmişsin..sorun ederdi evt ama aklı sende olurdu senle alakalı olurdu kızsa bile ki kızmaya hakkı yok o da kullanmasın ozman diymi..böyle çifte standart mı olur..
öyle güzel anlattınki beni tam olarak böle biz die bişi yok o ve ben hatta dediğin gibi sadece o!! ona böle bi lişki istemdiğimi söledim yazın yine aynı nedenlerden ayrıldım sebeplerini tek tek anlattım aynen dediğin gibi ben artık bizi görmek istiyorum dedim hayatında değilim gibi hissediyorum dedim ayrıldım yapma dedi ben bukadarını göremedim sen böle mutlusun sandım sevdiğimi biliosun die düşündüm flan dedi tamam dedi bundan sonra sen nasıl istersen öle dedi bundan sonra biz olaccaz artık şimdi kabul et yarın annemi alıp geleyim dedi ciddi ciddi sen ilgiden bunalacaksın vs vs vs dedi ama gel görki değişen pekte bişi olmadı!! bak ben yine aynı dertten yakınıp yine ayrıldım dün( hemde bukez ona anlattım ayrılmadan önce on gün boyunca bak yine mutsuzum kendine gel bişiler yap bak tükeniyruz dedim ama o dırdır yapıosun böle yapmasan daha mutlu olurduk dedi bana anlamadı bende ayrıldım!! yani doğru bir karar mı verdim!! (
evet kendilerinde bi suç görmüyorlar ona sorsan herşey yolunda gidiyordu..sen ne yapmayı düşünüyorsun peki bu süreçte? ayrıldınız mı?
bizde bu çifte standartlar çok fazlaydı!! şifresini istedim bir ara o ayrılıp barıştığımızda geçiştirdi gitti sonrada birdaha istemedim bende!! yaa ben nebiçim bi ilişki yaşamışım ya şuna bak herşeyi ellerimle ona vermişim resmen baştan teslim olmuşum hep belkide buyüzden şimdi bu haldeyim!! belkide işte tamda onun istediği gibi biri olmuşum susan herşeyi kabul eden onun yönetmesine izin veren!!! yani belkide hep ben alttan aldığım için bunca yıl devam etmişiz( belkide başkaldırsaydım önceden ya ozaman kendine çeki düzen verecekti yada kabul edemeyip çekip gidecekti!! bunca zaman geçmeyecekti böle... ( düşündükçe neler neler değişio.. böle düşündükçe sana yazdıkça boşver gitsin ya şuna bak kendini ne hale getirmiş oh iyiki ayrılmışsın diorum kendi kendime ama bi tarafımda seviyor!! ama onada kızıyorum yani böle adamın neresini sevdin be herşey yanlış eksik neresinde mutlu oldunda tutuldun kaldın bukadar ben olmaktan çıktım diorum... off offf hep cevapsızz sorularr çözümsüzz sorular... ((
kendimi çektim işte biraz kıymetimi anlasın onsuz da yaşayabileceğimi görsün diye bir süredir de öyleyiz bakalım ne olacak...
canım bunları zaten küçük ayrıntılar..bunları anlaman içinde sordum bu soruları sana..tahmin ettiğim şeklde olmuş herşey..kızma bana ama sende hatalısın bu kadar taviz vermekle..güveniyorum diyorsun ama ne telefonlarına zamanında çıkıyor nede facebookun şifresini veriyor..yani o kadar rahat bırakmışsın ki..ben eşime güvenirim ama yinede bi gözüm üzerindedir..insanoğlu bu..herkes kendin gibi düşünme..
neden kızım cnm ya çok doğru söylüyorsun en büyük hata bende ztn bukadar taviz vermekte yani.. telefonlara zamanında çıkmıyor ama hep nerde olduğu belli ondan güveniyorum diyorum yani nebilim... ama son sölediğin doğru herkesi kendim gibi gördüğümden çok kaybediyorum zatn!! sölesene bana tüm samimiyetinle üzülüp üzülmememi boşvererek bitmeli ve yeni bir hayata mı bakmalıyım? doğru olan bu aslında değilmi? bu zmaandan sonra toparlanmaz bukadar tavizden sonra olmaz artık bu kezde o başlayacak ne oldu sana ben eskisini istiyorum falan filan sonra yine bitecek artık toparlanmaz ya o halini kabul edecemki bu imkansız artık çünkü gücüm yok yada yinede bir yerde bitecek!! yoluma mı bakayım yoksa daha önce dediğin gibi mi yapayım tabii ararsaa yani...(( kafam allak bullak oldu iyicee
benim düşüncem değişmedi bence aramasını bekle yani sana kolayca kestirip at diyemem çünkü arada 5 yıl var iki günlük bi macera olmadığı ortada..rahat bırakmıssın ve sonuç bu olmuş..benimde başımdan buna benzer şeyelr geçti anlatmışımdır ama iyi bi stratejiyle olayların yönünü değiştirmeyi başardım..çünkü eşimi çok seviyordum..tabi sevgililik dönemimizin başlangıcında vurdumduymaz biriydi sonra değişti..belki bu bi riskti ama ben göze aldım ve kafaya koydum onu yola getirmeyi..bunları sana sordum çünkü kendi yanlışlarını da görmeni istedim..yani ben bitirmen taraftarı değilim cnm ortada senelr var kolay değil..ama iyi düşün taşın sadece onu suçlama..hayatta hersey mümkün niye hatasını anlamasın.
seviyorlar madem birazda bizim istediklerimizi yapsalar mutlu olsa her iki tarafta!! ama onlar ztn mutlu istediklerini yapıorlar istedikleri ilgiyide fazlasıyla gçrüyorlar onlara göre bişi yok..
bakalım ne olcakk ama benim artık umudum yok bu ilişkiye dair ya hep mutsuzluk olacak devam etsede yada böle kalacak belkide daha güzel olacak...( bekleyip görecez..
evet dogru söylüyorsun ama benim yeniden savaşmaya gücüm var mı onu bilmyorum artık!! bide sen uğraşmışsın ve sonuç almışsın ama benden bundan öncede uğraştım ama sonuç değişmedi oyüzden bukadar kararsızım yada bitirmeye istekliyim.. bu konuları ona ilk anlatışım olsa hatasını anlarsa düzelir die düşünürdüm daha öncede olduğu gibi ama şimdi ölede düşünemiyorum çünkü daha öncede hatasını anlamıştı ama yine aynı oldu!! bilmiyorumm bakalımm herhalde ancak aradığı zaman sorularıma cevap bulucam!! belkide ozaman ancak son bi kez daha denemeye karar vericem sonuçta beş yılımı vermişim.. bir kere daha farklı yöntemlerle denenebilir ama yinede umudum yok!! ztn arayıp aramayacağını bile bilmiyoruz... zaman gösterecek galibaa sadece ne olacağını..
evet canım doğru bi karar verdin. direk ayrılsaydın derdim ki aa yanlış yapmışsın hemen pes etmek gibi bişey olurdu. ama sen zaten daha önceden bunu ona defalarca anlatmaya çalışmışsın. kaldı ki son 10 gündür de sürekli söylemişsin. elinden gelenin fazlasını yapmışsın ve şimdi rahat olmaya çalış. top onda. umarım şansını iyi değerlendirir de yazık etmez.
''cemal süreyya - kadınlar susarak gider''
dinle canım, çok doğru söylemiş adam.
Cemal Sureya - Kadinlar susarak gider - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?