valla ben 10 yıldır hala aynı dertteyim, ama anladım ki huy bu. ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin durumu yani... kimseyle kıyaslama, her erkek aynı olmuyor ( odunlukları dışında) . hepsi aynı anlayışda, incelikte, vs olmuyor. 5 yıl az değil, ben saçma bir süredir birlikteyim ve ayrılmak konusuna getiremiyorum artık hiç bir tartışmayı. arkadaş çevresi mevzusu hiç yok bizde şükür ama işte biz bayanlar aynı ilgiyi aynı seviye de yıllarca istiyoruz , erkeklerde rahat azcık. ben bunca zamana geldiysek taşıyamam ayrılmanın yükünü. ki varlığı ile verdiği mutluluk, beni uyuz edip gecelerce , haftalarca ağlatmasından daha ağır basıyor. hastayım galiba![]()
![]()
sen de bunları düşün, öyle karar al. pişman olma, ama eziyet haline de getirme. insanlar 20 yıl sonra da hayatını paylaştığı insanı tanıyamaz hale gelebiliyor. ne bileyim işte pis işler yaa... biraz geri dur bakalım becerebilirsen, ve benden sana tavsiye bol bol dua et, bi evlilik var hayatımızda zaten güzel şeyler yaşayabileceğimiz onuda zindan etmesinler...
sağol yorumların için geri duruyorum ayrılarak hemde
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)