Ayrılmaktan başka bir çözüm gelmiyor aklıma

• Konu Sahibi Konu Sahibi ABK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bilmiyorumki nasılım garip bir iyilik var üstümde anlayamadığım... :(( galiba hiç bişi olmamış gibi mi davranıyorum istemsiz yani bilinçli değil garibim..gün içinde an an aklıma geliyor ama okadar öfkeliyimki bundan sonra biri üzülecekse o ben değilim diyorum ve düşünmeyi bırakıyorum ve sanırım böle kendimi iyi hissettiriyorum umarım gün geçtikçe dank edipte beni daha kötü bir hale sokmaz.. :((( çok sağol sorduğun için...

cnm aslında iş önce aklında bitirmekte oluyo..yanlız kalmamaya çalış fazla..biliyorum orda pek bi aktivite olanağın yok..ne bileyim en olmadı bi kitaba başla..habilerin varsa yap..resim çizmek şiir yazmak vs iyi gelir rahatlatır..artık geçmişi bir yana bırak..kurdukça kurarsın yoksa..biliyorum konuşması kolay ama sen değerlisin ve kimsenin gururunu böyle incitmeye hakkı yok..günelr akıp gidicek bir şekilde ama ilk bi hafta sonra çok daha iyi olucaksın 1 ay sonrada iyi ki yapmışım diyeceksin bel ki de..bunu ilişkisi pürüzlü olan çok kişiden duydum

cnm aslında iş önce aklında bitirmekte oluyo..yanlız kalmamaya çalış fazla..biliyorum orda pek bi aktivite olanağın yok..ne bileyim en olmadı bi kitaba başla..habilerin varsa yap..resim çizmek şiir yazmak vs iyi gelir rahatlatır..artık geçmişi bir yana bırak..kurdukça kurarsın yoksa..biliyorum konuşması kolay ama sen değerlisin ve kimsenin gururunu böyle incitmeye hakkı yok..günelr akıp gidicek bir şekilde ama ilk bi hafta sonra çok daha iyi olucaksın 1 ay sonrada iyi ki yapmışım diyeceksin bel ki de..bunu ilişkisi pürüzlü olan çok kişiden duydum

evet haklısın cnm akılda bitince daha kolay galiba benim içinde öle oldu bunlardan sonra artık akılda bitti yani istemediğimi biliyorum en azından.. evet ztn kitap okurum çok bu aralar daha çok okuyorum bide bahar geldi bizim buraya okulun bahçe duvarlarına figürler yapacam bana biraz uğraş olur ve birazda olsa şu sıkıntılardan kurtulmamı sağlar diye umut ediyorum.. ne olursa olsun bi beş yılı üstümden atmak sandığımdan daha zormuş.. :( ama geçecek bi süre sonra inanıyorum çünkü biliyorum olmamalıydı ve dediğin gibi bu şekilde ilişki yaşayanlardan duyduğum hep senin dediğin gibi iyiki yapmışım üstümden büyük bir yük kalktı sanki die.. ben şimdiden bile onu hissediyorum nerdeyse bir aydır böyle çalkantılıydı biliosun şimdi net karar verince biraz daha rahatım en azından umarım daha da iyi olurum veherşeyy çok daha güzel olur artık mutlu olmakk istiyorumm bir yerlerden yakalamılıyım mutlulğu.. bu ilişkide aslında okadar mutsuzmuşum gibi kendi halimi bile farkedememişim ben ben olmaktan çıkmışım kendimi yeniden bulursam herşey düzelecek inşallah.. :(

neden çok kötü şeyler yazmamışsındır umarım dedin pişman mı olacam?? :( kötü değil ama gerçekten bitirmeme mutsuz olmama sebep olan şeyleri yazdım artık bitti dedim ne yaparsan yap hep peşinden geldiğim için her defasından susup kestirip attığın için beni umursamayışlarından bıktığım için vs vs vs buna benzer yazıp bitti artık dedim kendi ellerinle beni kaybettin dedim en sonra seni sevmeye devam etsemde gidiyorum dedim

bu tiplere sevdiğini belli etmiceksin onları umursamayacaksın yani en azından öyle davrancaksın..gerçi artık geç kalınmış bitmiş ilişkin hayırlısı buymus de ve yoluna devam et.evlensende mutlu olamayacaktın belki.üzülme hiç bir acı taze kalmaz zamanla geçicektir

Şimdi nasılsın cnm?
İnşallah iyisindir..
Hani diyorsun ya kendimi kaybetmişim ben benliğimi.. diye
İşte tam da üstüne basmışsın cnm
Çünkü artık bu yaptıkların onu sevmekten ziyade sevdiğin için değil de sırf inada bindiği için olmuş.
Yani ondan beklediklerini göremediğinde hastalık haline gelimiş bu durum.
Bunu bi doktor söylemişti bana.
Bu sevgi ruhsal bi sevgiymiş.
Yani gerçek olmayan takıntı haline gelen gibi..
Ve bu arada bu çocuk bana hiç iyi niyetli gelmedi ya.
Amacı hayatını yaşayıp seni cebnide tutmak sanırım.
Bunun öyle olmadığını bilmeli.

Back