Ayrılmaktan başka bir çözüm gelmiyor aklıma

• Konu Sahibi Konu Sahibi ABK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benımkıde aynıydı..paranoyak olmustum...iç huzur bırakmıyor bu tipler....
aslında dogru bır karar wermıssın...
5 yıl silip atmak zor olabılır ama bırde bir omur katlanabılmek var
zararın neresınden donulse kardır derler
şimdi sen gerı adım atma sakın... sevıyorsa o bişey yapar zaten...

ilişkine direk müdahele etmiş yada akıl vermiş gibi olmıyım ama arkanı dön ve git birdahada sakın bakma.şimdiden böyleyse evlenince daha nasıl olur düşünemiyorum bile.erkekler zaten evlenince çok değişiyo.6 yıllık evliyim severek evlendik üzerime titrer gün boyu msjlaşır telefonlaşır buluşur gezer tozardık.şimdi işi düşmeden aramaz ilgilenmez hatta konuşmaz.olabilecekleri sen düşün

tatlım neler yazdın msjında..umarım çok kötü şeyler yazmamışsındır..ama şuan sakın geri adım atma..bekle bakalım biraz..

neden çok kötü şeyler yazmamışsındır umarım dedin pişman mı olacam?? :( kötü değil ama gerçekten bitirmeme mutsuz olmama sebep olan şeyleri yazdım artık bitti dedim ne yaparsan yap hep peşinden geldiğim için her defasından susup kestirip attığın için beni umursamayışlarından bıktığım için vs vs vs buna benzer yazıp bitti artık dedim kendi ellerinle beni kaybettin dedim en sonra seni sevmeye devam etsemde gidiyorum dedim

dediklerinizin aynısını birebir yaşadım diyebilirm 5 yıl biriyle beraberlğimiz oldu ve dayanamayıp ayrıldım ayrıldıktan sonra 1 yılım okadar zor geçti ki o kdar üzüldüm ki.karar sizin tabi ben suanda çok dogru bir karar verdiğimi anlıyorum 5 yılın 3 yılı cok üzüldüm cok agladım şimdi ise üzüleceğim kafama takacagım bi problemim yok:nazar: ve bidaha hiç bir Ayrılık ardından üzülemiyorum hissizleştim

umarım bende doğru bir karar vermişimdir! ama canım çok acıo geçen yıllara mı ona üzülüyorum onu bile anlamadım! :(

ilişkine direk müdahele etmiş yada akıl vermiş gibi olmıyım ama arkanı dön ve git birdahada sakın bakma.şimdiden böyleyse evlenince daha nasıl olur düşünemiyorum bile.erkekler zaten evlenince çok değişiyo.6 yıllık evliyim severek evlendik üzerime titrer gün boyu msjlaşır telefonlaşır buluşur gezer tozardık.şimdi işi düşmeden aramaz ilgilenmez hatta konuşmaz.olabilecekleri sen düşün

teşekkür ederim yorum yaptıgın için akıl vermiş de ol hatta akılda verin şu an buna belkide en çok ihtiyacım olan zamanlardayım!!

neden çok kötü şeyler yazmamışsındır umarım dedin pişman mı olacam?? :( kötü değil ama gerçekten bitirmeme mutsuz olmama sebep olan şeyleri yazdım artık bitti dedim ne yaparsan yap hep peşinden geldiğim için her defasından susup kestirip attığın için beni umursamayışlarından bıktığım için vs vs vs buna benzer yazıp bitti artık dedim kendi ellerinle beni kaybettin dedim en sonra seni sevmeye devam etsemde gidiyorum dedim

yok tatlım hakaret boyutunda yazmamışsındır umarım demek istemiştim..iyi yapmıssın derdini yazarak..ama şuan onun cevap vermemesi canını sıkmasın..senin çark ediceğini düşünüyordur herzaman böyle oldu diyorsun ya kavga edip edip barışmaya ve senin herkoşulda onu kabul etmene alışmış..şimdi biraz sıradışı davran arama ki şasırsın ve inan 5 yıllık ilişki yi bi çırpıda bitiremez herseyden önce alışkanlık var..ama sen ararsa çokta kırıcı kelimeler kullanma ozman ters teper..

benımkıde aynıydı..paranoyak olmustum...iç huzur bırakmıyor bu tipler....
aslında dogru bır karar wermıssın...
5 yıl silip atmak zor olabılır ama bırde bir omur katlanabılmek var
zararın neresınden donulse kardır derler
şimdi sen gerı adım atma sakın... sevıyorsa o bişey yapar zaten...

aynen bende paranoyak oldum resmen huzur zaten çoktan terk etti beni!! geri adım atmam ama o bişi yaparsa... onu bile istemiyorum sankii çok tuhafım hiç bişi yapmasın diorum kendi kendimee çünkü hep aynıı ben bu filmi daha öncede izledim çünkü ama geri gelirse dönerim die korkuyorum çünkü seviyorum ama kendimi bile bile mutsuz etmekten başka bişide olmuyor bu...

yok tatlım hakaret boyutunda yazmamışsındır umarım demek istemiştim..iyi yapmıssın derdini yazarak..ama şuan onun cevap vermemesi canını sıkmasın..senin çark ediceğini düşünüyordur herzaman böyle oldu diyorsun ya kavga edip edip barışmaya ve senin herkoşulda onu kabul etmene alışmış..şimdi biraz sıradışı davran arama ki şasırsın ve inan 5 yıllık ilişki yi bi çırpıda bitiremez herseyden önce alışkanlık var..ama sen ararsa çokta kırıcı kelimeler kullanma ozman ters teper..

sağol cnm ya.. :( evet bi çırpıda bu ayrılığı kabul etmicek hatta yazıdığım msjı eminimki yine sitem ediyorum hatta onun deyimiyle dırdır yapıorum olarak algılayacak kabullenmicek yani araycak biliyorum ama şuanda arayıp aramamasını bile siteyip istemediğimi bilmiyorum yani içimden bi taraf aramasın ya bittiği gibi kalsın diyorum.. belkide kaderim ondan vazgeçmektir... ama kötü hissediyorum işte

benimde geçmişte böyle bir ilişkim vardı canım. 5 yıl sürdü. evlenmeyi düşünüyorduk. ama ilgisizliği, telefonları açmaması v.s ve aşırı kıskançlığı beni bezdirdiği için ayrılmıştım. şimdi pişmanmıyım? hayırr.
çünkü doğru olan buydu.

neresinden başlasam bilmiyorum buna benzer yazıları burda okudum çok ama benim acil fikirlere ihtiyacım var yanlış bir karar vermek istemiyorum!
benim beş yıllık bir ilişkim var evliliği düşünüyoruz.. ama okadar ilgisizki artık çok sıkıldım bu ilgisizliğinden! fazlasıyla ilgisiz artık sevmediğini bile düşünüyorum! telde konuşmayı sevmez ilk günden beri msjlaşmayı sevmez ne öle liseliler gibi ben tum gün elimde tel sana msjı atacam diyor!ki ben uzak bir şehirdeyim bir senedir öğretmenim! ilişkimiz başta çok ciddi başlamamıştı çok çalkantılı dönemler yaşadık! bana çoğu zaman güvenmediğini de görüyorum ve aşırı aşırı aşırı kıskanç!hadi bunları geçiyorumda ilgisizliği daha da doğrusu artık umursamazlığı diorum beni tüketiyor! herşey onun dediği gibi olmalı! sanki kendi benliğimi kaybettim bu ilişkide ben olmaktan çıktım sanki.. yanımda olmasını isterken o msj yazmayı bile çok görüyor! aradığımda eğer dışardaysa falan genel olarak mesgule alır sebep neymiş dışardaymış işi varmış arkadaşlarıyla sohbet ediyormuş teldemi konuşacakmış oarada anca eve gidince geri arar! sonra ben o böle yapıor die msjları sıralayınca buna ben dırdır yapıor oluyorum bana dediği lafa bak dırdır mı çekecem ben ya!!! :( ne yani ben sabah akşam sürekli sana msj mı atacam ya ne olduki aramadım ne oluyo yani!! yaklaşık on gündür bu sebeplerden dolayı aramız açık! konuşmuyoruz bi kere konuştuk oda ısrarla aradım öleki tartıştık işte yukarda saydığım şeyleri söledi! sonra sabahına msj attı seni çok seviyorum kendi kendine yazıp çizip oynuyorsun yapma artık uzatma dedi!! cumartesi günüydü bende akşamına aradım bunu tabi tel açılmadı ztn klasik her cumartesi arkadaşlarıyladır msjda atmadı ne bu dedim sabah uzatma diodun şimdi yaptıgına bak falan die yine bi tepki gelmedi ertesi gün aradım bunu artık konuşalım die işte nie aramadın akşam falan dedim sohbet ediyorum ortamda msjmı yazacam dedi senin derdin ne ya dedim sinirlendim normal olarak yüzüme kapattı teli ve pazardan beri ne ben aradım nede o!! anlatacak daha çok şey varda ztn karmaşık anlattım sanırım oyüzden bukadarını yazayım şimdi ayrılmaktan başka bi çözüm gelmiyor aklıma ama 5 yılın ardından bunu yapmakta zor geliyor lütfen bi akıl verin buna çok ihtiyacım var... :((
öyle bir iliskıyı bende tam 1 bucuk sene once bıtırdım canıma takk etmıstii...

sağol cnm ya.. :( evet bi çırpıda bu ayrılığı kabul etmicek hatta yazıdığım msjı eminimki yine sitem ediyorum hatta onun deyimiyle dırdır yapıorum olarak algılayacak kabullenmicek yani araycak biliyorum ama şuanda arayıp aramamasını bile siteyip istemediğimi bilmiyorum yani içimden bi taraf aramasın ya bittiği gibi kalsın diyorum.. belkide kaderim ondan vazgeçmektir... ama kötü hissediyorum işte

haklısın cnm..kolay bir olay değil 5 yılı yok sayıp önüne bakmak..ama bence hemen vazgeçmek yerine başka bi strateji geliştirsen daha iyi olmazmı..mesela onun yaptığı ve seni üzen davranışaların aynısını sende ona yap..öreneğin sende açma telini..zaten ilişkini gözden çıkarmış gibisin ne kaybedersin..hani bir musubet bin nasihattan iyidir derler..senin ne yaşadığını anlamış olur..kısaknç ta diyorsun eminim ki ilgisi
yoğunlaşır sana böylelikle..biraz esrarengiz ol cnm..madem öyle işte böyle de...:51::34:

benimde geçmişte böyle bir ilişkim vardı canım. 5 yıl sürdü. evlenmeyi düşünüyorduk. ama ilgisizliği, telefonları açmaması v.s ve aşırı kıskançlığı beni bezdirdiği için ayrılmıştım. şimdi pişmanmıyım? hayırr.
çünkü doğru olan buydu.

:(( umarım bende pişman olmam şuanda en doğru karar buymuş gibi hissediyorum bende! umarım yanılmam ve umarım gelirse şayet yumuşamam çünkü hep aynı şey... geri dönmekten de korkuyorum ve şu anda bunu hiç istemiyorum yada ne hissettiğimi algılayamıyorum şu an!! ne yapmalıyım bundan sonra?? :(

haklısın cnm..kolay bir olay değil 5 yılı yok sayıp önüne bakmak..ama bence hemen vazgeçmek yerine başka bi strateji geliştirsen daha iyi olmazmı..mesela onun yaptığı ve seni üzen davranışaların aynısını sende ona yap..öreneğin sende açma telini..zaten ilişkini gözden çıkarmış gibisin ne kaybedersin..hani bir musubet bin nasihattan iyidir derler..senin ne yaşadığını anlamış olur..kısaknç ta diyorsun eminim ki ilgisi
yoğunlaşır sana böylelikle..biraz esrarengiz ol cnm..madem öyle işte böyle de...:51::34:

pazar gününden beri hiç konuşmadık msjlaşmadıkta! pazar günü senin derdin ne die konuşmak istedim bu cümleyi duyunca suratıma kapattı bidaha da aramadım bende aramadım bugüne kadar!! beş günde insan hiç merak etmezmi ya sevdiğini ve suratıma kapatmış insan bi aramaz mı tekrar uzatma tamam konuyu bile dese aramaz mı yanii hem suratıma kapatıo hem hiç bişi yapmıo bunlar artık çok zoruma gidiyor.. bende iki saat önce ayrılma msjı attım ama onu bile takmadı dedim ya.. çok yoruldum artık savaşmaktan sanki..

Sen hala bu adamla beraber misin?
ben 1dk bile düşünmezdim açıkçası ,sen 5 sene beklemissin ...

pazar gününden beri hiç konuşmadık msjlaşmadıkta! pazar günü senin derdin ne die konuşmak istedim bu cümleyi duyunca suratıma kapattı bidaha da aramadım bende aramadım bugüne kadar!! beş günde insan hiç merak etmezmi ya sevdiğini ve suratıma kapatmış insan bi aramaz mı tekrar uzatma tamam konuyu bile dese aramaz mı yanii hem suratıma kapatıo hem hiç bişi yapmıo bunlar artık çok zoruma gidiyor.. bende iki saat önce ayrılma msjı attım ama onu bile takmadı dedim ya.. çok yoruldum artık savaşmaktan sanki..

hmm..uzun sürmüş biraz aramsı lazımdı aslında..aramamakla iyi yapmışsın..anlaşılan epey şımartmıssın..ama dur bakalım hemen gemileri yakma..beklemede kal biraz..1 yıl 2 yıl değil beş yııldan bahsediyordun..elbett ki arıycak seni bugün olmaz sa yarın..ama sen aradığında siyanlardaymış mutsuzmuş gibi yapma..günlük hayatına kaldığın yerden devam ediyormuş onu fazla düşünmüyormuş gibi bi izlenim yarat..
ban kalırsa hiç sitem etme..hatta konuşursanız ben artık uğraşmıyorum de geç..
şunu da söyleyeyim..hani ayrıl kurtul diyorlar ama sen ilişkini bitidiğinde burdaki insanlar yanında olmayacak ve senin yaşadıklarını ve hislerini
anlayamacak..kimseye bi lazım yok herkesin yorumuna saygılıyım ama bi takım yorumlardan etkilenip 5 yıllık ilişkini yok sayarken bi kez daha düşün cnm..sinirlenip ani kararlar alma bence..başka yollarda var en kestirme yolu seçme hemen..

hmm..uzun sürmüş biraz aramsı lazımdı aslında..aramamakla iyi yapmışsın..anlaşılan epey şımartmıssın..ama dur bakalım hemen gemileri yakma..beklemede kal biraz..1 yıl 2 yıl değil beş yııldan bahsediyordun..elbett ki arıycak seni bugün olmaz sa yarın..ama sen aradığında siyanlardaymış mutsuzmuş gibi yapma..günlük hayatına kaldığın yerden devam ediyormuş onu fazla düşünmüyormuş gibi bi izlenim yarat..
ban kalırsa hiç sitem etme..hatta konuşursanız ben artık uğraşmıyorum de geç..
şunu da söyleyeyim..hani ayrıl kurtul diyorlar ama sen ilişkini bitidiğinde burdaki insanlar yanında olmayacak ve senin yaşadıklarını ve hislerini
anlayamacak..kimseye bi lazım yok herkesin yorumuna saygılıyım ama bi takım yorumlardan etkilenip 5 yıllık ilişkini yok sayarken bi kez daha düşün cnm..sinirlenip ani kararlar alma bence..başka yollarda var en kestirme yolu seçme hemen..

evet aradığında aynen senin dediğin gibi davranmayı düşünüyorum bende!!

bide yorumlardan etkilenip bitirmedim ama bide şöle bişi var uzun zamandır hep böle devam eden bi süreç benim bıkmışlığım yorgunluğum tükenmiş heyecanım yani pek ani bir karar değil aslında bu!! yazın yine aynı sebeplerden ayrılmıştım ben hemde ozaman bundan daha kararlıydım bitirip yoluma dönmüştü çok kötü bi halde geri dönmek istedi bensiz bi hayat düşünemezmiş benim mutsuzluğumu farkedememiş onu böle sevdiğimi bunlardan bukadar mutsuz olduğumu görememiş falan dedii bundan sonra farkındayım ne olur affet beni bunca zaman hakettiğin ama gösteremediğim sevgimi göstermmeme izin ver bana tekrar herşey çok güzel olacak bana bi gün gelip iyiki beni yolumdan döndürmüşsün dieceksin falan filann dedi bende tamam ozaman dedim devam edelim ama bak yine film başa sardıı.... yine öle olursaa?? :(bunlardan mutsuz olduğumu bile bilee yine böle davrandı bu sözleri söyledi bana belki bu ömür boyu değişmeyecek bende hep mutsuz mu olacam. :((( bunu bilemiyorum işte!!

Back