- 5 Şubat 2012
- 3.992
- 2.627
- 373
yorumların hepsini okuyamadım ama resmen şuan seninle aynı durumdaym yani ayrılık evresi diyim bnmde 3 yıllık ciddi bi ilişkim var hatta vardı yarım saat önceye kadar bıktım artık ilgisizliğinden benimkide klasik telefonla konuşmayı sevmeyenlerden aslında ona göre herşey çok iyi çünkü her zaman alttan alan benim artık o kadar sıkıldım ki kendimi erkek onuda kız gibi hissediorum hep ben onu mutlu etmeye çalışıyorum sıkıldım artık, az öncede tlf yüzünden kavga ettik ve galiba ayrıldık 11de işten çıkıyo bende 11bçk gibi aradım buaralarda (çok hastayım birazcık olsun ilgi bekliorum) açmadı sonra bu beni aramış 5dk sora gördüm tekrar aradım meşgul bi yarım saat 45 dk meşguldü bende buna gelemiorum benle 5- 10 dk konuşmaya sıkılır uflayıp puflar milletle konuşuyo kıskançlık şüpe fln değil sadece bunu kendime yediremiorum inatla aradım sonunda açtı ve artık saydım agzıma geleni yüzüme kapattı bende bi sinirle msj attm ve ayrıldım artık dayanamıorum o kadar çok şey atlattık ki beraber o kadar fedakarlıklar yaptım ki bunlara dayanamıorum ya bi beni aramasını istiyorum die sık boğaz ettimi söylüyo ya bu mu yani, artık gerçekten dayanıp aramamak istiyorum en azından uzun bi süre burnu sürtsün istiorum ama dayanamıorumda napıcağımı hiç bilmiorum sinir oluorum artık ya.:2: