• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmakla doğru mu yaptım?

Doğru olanı yapmışsınız, dilerim kararlı davranır ve çok seviyordum affettim gibi bir duruma düşmezsiniz. İnsanlar DEĞİŞMEZ.
Oyle bir durumum olacagini sanmiyorum. Benim babam da anneci bir erkekti. Annem dahil olmak uzere bizim bile hayatimizi mahvetti. Cocuklugumda gordugum seyleri tekrar yasamak istemem. Yorumunuz icin sagolun🙏🏻

Ben zaten bu kadar derin bir tanisma taraftari degildim annesi küt diye gun icinde arayip kamerayi birilerine tutmak suretiyle 7 sulalesi, arkadasiyla tanis etti beni. Sevgilim baska ulkeden. Yabanci gelin havasi atti galiba :)
Ooo Ortadoğu dan falan mı bu aile.
O zaman ayrilmaniz çok isabet olmuş.
Bu kadar kültür farkı ve patavatsızlikla zor yürürdü bu evlilik .

Oyle bir durumum olacagini sanmiyorum. Benim babam da anneci bir erkekti. Annem dahil olmak uzere bizim bile hayatimizi mahvetti. Cocuklugumda gordugum seyleri tekrar yasamak istemem. Yorumunuz icin sagolun🙏🏻
Samimiyetle söylüyorum, adınıza çok sevindim o halde.
Dilerim çok güzel ve özgürlükler içinde bir hayatınız olur.😊🍀💕

Eşimden önce çıktığım biri vardı ciddi düşünüyorduk okulum bitsin hemen yüzük takarız demişti neyse tek lafı ve gerçekten de öyle biri değildi ama inatla “ne zaman namaz kılacaksın” diyordu bu her konuşmamızda sormaya başladı ve ben bir daha sorarsan ayrıldık bile demeden ilişkiyi bitiricem dedim ne yaptı yine sordu🤦‍♀️hiçbirşey söylemeden kapadım ve benim için bitti..insan istediği zaman namaz kılmaya başlar hiç namaz kılmayacağım demiyorum tabiki kılıcqm ama bunu zorla hadi namaz kıl derse karşı taraf yapacağım varsa da inada bindirip yapmam..sırf bu yüzden çok güzel giden bi ilişkimi bitirmiştim ve o çocuk ve ailesi de kapalı bir aile değildi inatla yaptı bana ailesi beni biliyordu..sana yapılan psikolojik şiddettir zorla yaptırmaya çalışmaları seni onlardan itiyor bunu maalesef göremiyorlar sonradan dank ediyor ama çok geç..

Tebrik ediyorum sizi, aşk sevgi gibi bahanelere sığınıp sorunu ötelemek yerine çözmüşsünüz. Bu ilişkide, evlilikte anne her daim sizin aranızda olacakmış belli ki. Sevgilinizde baya pasif ve anne ağzına bakan cinslerden. Kurtulmuşsunuz.
Duygularim hemen bitmis degil ama mantigimla hareket etmezsem yasayacagim cok kotu gunler olabilecegini bana 1 ayda zaten uygulamali gosterdiler. Cok sag olun.

Ben zaten bu kadar derin bir tanisma taraftari degildim annesi küt diye gun icinde arayip kamerayi birilerine tutmak suretiyle 7 sulalesi, arkadasiyla tanis etti beni. Sevgilim baska ulkeden. Yabanci gelin havasi atti galiba :)
Nereden acaba?
Bu arada doğru yapmışsınız. Hiç elle tutulur bir tarafı yok anlattıklarınızın.

Eşimden önce çıktığım biri vardı ciddi düşünüyorduk okulum bitsin hemen yüzük takarız demişti neyse tek lafı ve gerçekten de öyle biri değildi ama inatla “ne zaman namaz kılacaksın” diyordu bu her konuşmamızda sormaya başladı ve ben bir daha sorarsan ayrıldık bile demeden ilişkiyi bitiricem dedim ne yaptı yine sordu🤦‍♀️hiçbirşey söylemeden kapadım ve benim için bitti..insan istediği zaman namaz kılmaya başlar hiç namaz kılmayacağım demiyorum tabiki kılıcqm ama bunu zorla hadi namaz kıl derse karşı taraf yapacağım varsa da inada bindirip yapmam..sırf bu yüzden çok güzel giden bi ilişkimi bitirmiştim ve o çocuk ve ailesi de kapalı bir aile değildi inatla yaptı bana ailesi beni biliyordu..sana yapılan psikolojik şiddettir zorla yaptırmaya çalışmaları seni onlardan itiyor bunu maalesef göremiyorlar sonradan dank
Nereden acaba?
Bu arada doğru yapmışsınız. Hiç elle tutulur bir tarafı yok anlattıklarınızın
Azerbaycanlılar. Ve evet onlar da bana kapanmayi dusunuyor musun demislerdi...

Merhaba. Yaklasik 2 senedir bir iliskim vardi. Kendisiyle ayni universitede yuksek lisans ogrencisiydik , o vesileyle tanistik. Yuksek lisans bittikten ve sevgilim de askere gittikten sonra evleniriz diye bir dusuncemiz vardi. Beni annesiyle tanistirdi, ablamla tanisti kendisi de.
Daha sonra annesi gelinleriyle, yegenleriyle hatta komsulariyla tanistirdi beni. Ailenin icine girmis oldum. Her sey guzel gidiyordu.
Bir keresinde sevgilimin yengeleriyle konuşurken bana namaz kilip kilmadigim soruldu. Ben de kilmadigimi soyledim. Ailemin namaz kilip kilmadigi sorusunu yonelttiler. Ozel bir konu oldugunu, din ve vicdan hurriyetinin kisinin kendisini baglayacagini soyleyerek konuyu kapattim.
Daha sonraki gun, mustakbel k.valide whatsapp profil fotografima "cok acik bir fotograf degistirebilir misin?" diyiverdi. Neye ugradigimi sasirip goruldude biraktim mesaji.
Geçenlerde de, ailem sehir disina gitmisti, ben de evde 2 gece tek kalacaktim tez yazmak icin, ailemle gidemedim. K.valide beni arayip "evde yalniz misin oglum orda mi" dedi. Siz beni neyle itham ediyorsunuz diyip telefonu kapattim.
Sevgilim annem kotu niyetle sormadi dese bile artik kirilmistim... Bu olaydan sonra sevgilim bir anda 2 sene sonra yuzuk takariz demeye basladi. Halbuki biz bu kis (sevgilim askere gitmeden) bir seyler olsun diye planlayip aileleri hazirliyorduk... Bizim planimiz bu kis, annesininki 2 yil sonra idi bize hep boyle dedi. Ben de sevgilime, biz uzun suredir kışa nişan dusunuyoruz diyorduk neden 2 sene sonraya atiyorsun dedigimde ık mık etti... Annenin lafiyla hareket edeceksen yazma bana diyip engelledim annesine de tek soyledigim "oz kiziniza bunlar yapilsa susmazdiniz, kavgalarimizda bile annenlere anlatma aramizda cozelim diye diye beni manipule ettiniz ama hayatima mudahale edemeyeceksiniz. Buyrun siz buyrun o da oglunuz" diyiverdim. Sizce fevri mi davrandim?
ağzına sağlık mis gibi yapmışsın

Merhaba. Yaklasik 2 senedir bir iliskim vardi. Kendisiyle ayni universitede yuksek lisans ogrencisiydik , o vesileyle tanistik. Yuksek lisans bittikten ve sevgilim de askere gittikten sonra evleniriz diye bir dusuncemiz vardi. Beni annesiyle tanistirdi, ablamla tanisti kendisi de.
Daha sonra annesi gelinleriyle, yegenleriyle hatta komsulariyla tanistirdi beni. Ailenin icine girmis oldum. Her sey guzel gidiyordu.
Bir keresinde sevgilimin yengeleriyle konuşurken bana namaz kilip kilmadigim soruldu. Ben de kilmadigimi soyledim. Ailemin namaz kilip kilmadigi sorusunu yonelttiler. Ozel bir konu oldugunu, din ve vicdan hurriyetinin kisinin kendisini baglayacagini soyleyerek konuyu kapattim.
Daha sonraki gun, mustakbel k.valide whatsapp profil fotografima "cok acik bir fotograf degistirebilir misin?" diyiverdi. Neye ugradigimi sasirip goruldude biraktim mesaji.
Geçenlerde de, ailem sehir disina gitmisti, ben de evde 2 gece tek kalacaktim tez yazmak icin, ailemle gidemedim. K.valide beni arayip "evde yalniz misin oglum orda mi" dedi. Siz beni neyle itham ediyorsunuz diyip telefonu kapattim.
Sevgilim annem kotu niyetle sormadi dese bile artik kirilmistim... Bu olaydan sonra sevgilim bir anda 2 sene sonra yuzuk takariz demeye basladi. Halbuki biz bu kis (sevgilim askere gitmeden) bir seyler olsun diye planlayip aileleri hazirliyorduk... Bizim planimiz bu kis, annesininki 2 yil sonra idi bize hep boyle dedi. Ben de sevgilime, biz uzun suredir kışa nişan dusunuyoruz diyorduk neden 2 sene sonraya atiyorsun dedigimde ık mık etti... Annenin lafiyla hareket edeceksen yazma bana diyip engelledim annesine de tek soyledigim "oz kiziniza bunlar yapilsa susmazdiniz, kavgalarimizda bile annenlere anlatma aramizda cozelim diye diye beni manipule ettiniz ama hayatima mudahale edemeyeceksiniz. Buyrun siz buyrun o da oglunuz" diyiverdim. Sizce fevri mi davrandim?
Gec bile kalmissin. Ne bu aileden kayinaile ne de bu adamdan es olur. Iyi yapmissin, sakin donme.

Azerbaycanlılar. Ve evet onlar da bana kapanmayi dusunuyor musun demislerdi...
Sakın bunu sadece senin kararın olmalı zorla bişey yaptıramazlar sana..duygularınla ve mantığınla hareket etmen gerek çünkü aşıkken biz kadınlar herşeye tamam deriz gözümüz kör olur adeta bu yüzden duygularınla hareket etme diyorum mantık en önemlisi❤️

Sakın bunu sadece senin kararın olmalı zorla bişey yaptıramazlar sana..duygularınla ve mantığınla hareket etmen gerek çünkü aşıkken biz kadınlar herşeye tamam deriz gözümüz kör olur adeta bu yüzden duygularınla hareket etme diyorum mantık en önemlisi❤️
Tamamen mantigimla aldigim bir karar... Mesajlariniz beni iyi hissettirdi ve dogru yolda olduguma ikna etti.

sevgilimden önceki sevgilimin annesini önceden tanıyordum. bir gün beraber kahvaltıya gittik eskiden tesettürlüydüm. bana döndü şey dedi eskiden ne güzelmişsin yüzünde nur varmış. keşke şimdi de kapansan :D dedim nasıl yani şimdi yüzümden irin mi akıyor. şimdi de güzelmişim ama o zaman farklıymış. o sebepten değil ama farklı bir sebepten şak diye ayrılmıştım. ben hala üniversite okuyordum 2 sene vardı bitmesine. sevgilim bana evlenme teklifi etmişti söz planları yapıyorduk. ayrı bir salaklık ya

Back