Ayrilmak uzereyim

Sizdemi ayrildiniz.

Ona daha iyisi sunulmadiki koyde babasinin iki goz ewinde otrma sunuldu..kndi ewini kndi calis yap denildi ciftcilikle ki esim onuda yapamaz hic gelemz ona..tabi 2donum seradan ne kazancaksin ki ailesi kazanirdi kazanilsa onlarda ac..

Daha iyi imkan sunmuslar demedim. Bir secenek daha verildiginde dusunmeden o yöne gidebilir yani normal. Belki orada da pisman olacak ama suan oldugu isten okadar bıkmış ki, denemek istiyor demekki. Market herkesin yapabilecegi bir iş degil gercekten.

Bana deseler ki butun gun ayakta ol, kostur yaparım, temizlik yap,sil supur yaparim yorulsamda soylenmem samimi soyluyorum yaparim. Ama cok fazla insanla muhattap olmam gerekiyorsa ben yapamam. Markette insanla cok ugrasilan biyer.

Yaa sanada rabbim kolaylik wersin..bende cok uzuluyrm yiprandim.ama gtmemem lazim cnku onun aileside beni cok ezer biliym ayirirlar zaten
Benim kayınvalidem beni istiyor gibi görünüyor ama sürekli beni eşimi bana karşı dolduruyor.gerizekalı eşimde gerçekten bunlardan etkilenip bana kötü beceriksizmişim gibi davranıyor. Neden çünkü onların memleketinde yapayalnızım. Olay annesi yüzünden tokata ka da r gittti.kal dı ki onları hep el üstünde tut tu m. Şimdi boşanma raddesindeyiz. 2 hafta dı r evde değilim. Sen sen ol gitme. Nasıl yaparsın bilmiyorum ama gitme. Boşanmak bu kadar kolay değil. Senden bu kadar vazgeçebilen bi adam için bu fedakarlığı yapma.

Ya suan ewimdeyim zaten calisyrm isim wsr ise gdip geliyrm ve hazirana kdr gdcem nasipse o isim bitincede hala duzelmesse memleketime dncem mecbur ama ewimi dagitmak cok zor gercekten.cok uzuluyorm.ailem dyorki seni dusunmedi birakto gtti umursamadi sen nye birakmiyosn ama kolay olmuyor iste onlarda ayrilayim dye umuyolar.haklilar ama bende bi anda yapamyrm ayrilsam bile sindirerek olmasini isterim bi anda degil.bnde gtsem benide cok ezerler biliym simdiye kdr uzak itrydk yapamadilar ama ayni ewde olsam eritirler bni cnku o kdin bana hicbi zaman deger wermedi kizi war koyunde onj dsnyr hep bni sewmedi hcbi zaman.esimde hala annem sana napcak dedigine gore annesinden bni koruyamaz zaten oyle dsnse bni oraya gtrmek ustemez demi

Bizde tarla bahce isleriyle ugrasiyoruz oyle kolay degil o isler,kazanmak icin once harcayacaksin bakacaksinki oyle kazanasin hem o kadar fazla arazileride yokmus.

Boşanmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Beni çok ezdilwr birlik olup. Bizim evliliğimizi kp ve kv yönetiyor. Aptal eşim de buna göz yumuyor.
BEnm esimde saf acikgoz degil annesi onu hic sewmiyor kac yildr para istyor onlardan araba almak icin ama annesi werdrtmiyor orda nasil yardimci olcak nasil ayni ewi paylasrim.hadi ayni ew olmasada o memlekette yapayanliz olurum mecburen.ailemde oraya gdersen bidaha esin aynisini yaptginda biz olmayiz tarzinda bisey sylediler cok araftayim sanki

Bende öyleyim herşeyi dağıtmak p kadar zorki. Evinizi özenle dayayıp döşediniz, hiçbirşey kolay yapılmadı. Maddi manevi zorluk içinde bı yuva kuruldu. Ama bu erkekler nasıl bir beyine sahip anlamış değilim. Kayınvalidem kayınpederim evliliğimizi yönetiyor konulu yazımı okuyun. Onların şehrinde neler yaşadım çok iyi anlarsınız.

Ailenizi sakın yok saymayın şu an ailem bana destek ol du kocam tekmeyi attığında. Aile gibisi yok. Sakın ailenizi silmeyi göze almayın. Konumu mutlaka okuyun.

Okudum galiba ben o yaziyi sizmi yadam

Konunuzu nasil bulucam tam adi ne
Kayınvalidem ve kayınpederim yazın çıkar. Tam adı kayınvalidem ve kayınpederim evliliğimizi yönetiyor. Yalnız yazdıklarımı sayfanın biraz altına inince görürsünüz. Merhaba 2 aylık evliyim diye başlayan yazıyı okuyun

Kizlar icimde cok skinti var.dun esim beni aramis ama acamadim ne diyecekti bilmiyrm 3 gunde psman olmus olamaz degilmi yoksa kesin ayrilalimmi dycek oyle derse ben napcam hic bilmyrm ne demem lazim ailemde bitir bu isi dyor ama ben belki duzelirmi dye istte.ama eger kararimi verdim ayrilcam derse ben ne dyecegim bilmyrm

Tabiki hırsızlık o evin giderini bu kadın da ortak olmasa kendi basına karşılayacaktı degil mi ?
Konu sahibesi de bilirdi altın alıp köşeye atmayı.
Erkek adam evdeki parayı altını toplayıp ana babasının yanına gitmez.

Ben yazdım, işte başka şehirde olmanın bana getirdikleri öyle oldu
Kizlar 1 hafta oldu esimle hic konusmadik..kuzenim aramis onu nedem byle oldu dye sormak icin oda ewi terk edip gittigini hata yaptigini kabul etmis ama ben aylardir memleketime gtmek ustedim ama o inatlasti benimlw demis..durumum nolcak hic bilmiyorum kizlar cok mutsuzum

Bende 2 haftadır başka şehirdeyim evi terk ettim, eşim de beni hiç aramadı. Aileme huzur istiyorum huzur olmazsa olmasın demiş hem suçlu hem güçlü tavırlar. Annesinden yarım saat erken demiş olmam adamı huzursuz etmiş. Adamın kafa huzursuz ben napayım. Boşver herşey olacağına varır. Gez dolaş takma. Kendini de arayıp ezdirme

Seven adam arar gelir alttan alır

Size resti çekmiş geri adım atmanızı bekliyor aramayarak. Eğer kesinlikle eşinizin memleketinde yaşamayı düşünmüyorsanız kararlı olun boşanmak istiyorsan git davayı aç deyin beklemede kalın. Şahsen ben olsam oraya gidip mutsuz olmak yerine ailemin yanında kalır mutlu olmaya bakardım.

Ya o cok kesin konustu ve gitti birazda dusuncesizce hareket etti ama ben bu kadar seye ragmen duygudan duyguya kosuyorum yani eskiler hatiralar yasananlar...hersey beni cok uzuyor hergun uyaniyorum daha iyi olurmuyum diye ama hep ayniyim..gitmeyi dusunmuyorum oraya cunku ordada yapamayacak biliyorum.ama artik onu aileme de sawunamam onlarda bnden bi karar bekliyo gbiler hani tamam unuttum bndr onu istemiyorum dememi bekliyorlar ama ben diyemiyorum bunu..acaba donermi dye ama donerkende cok pisman olmali degilmi yani baska turlu ailemde izin vermeyecek gibi ayni seyni tekrar yasarim dye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…