• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilmak uzereyim

Is guc yokken mi evlendiniz? Ayrica oyle sabret bilmem ne demekle olmuyor. Kendinizde calissaydiniz ya markette.
Öğrenci oldugum zamanlarda markette 1 hafta calismistim ben, neden 1 hafta? Sabredilmiyor. Diceksin sen ogrenciymissin onun ise ailesi var. Hic farketmez şuandada yapamam market işini.

Olay sadece yorulmak degil psikolojik olarak cok yipraniyor insan. Oyle karsidan tuvalettee temizler, bulasikta yikar diye atip tutmakla olmuyor basina gelmeden. Mecbur kaldiginda ac durcak degilsin yaparsin ama 2. Bir secenek sunuldugunda eşin gibi kosa kosa gitmek ister insan cok düşünmez.

Ailesinin yanina onunla birlikte gitmenide doğru bulmuyorum ama bu konuda ise en zararlı sen çıkarsın.

bu konuda bir şey söylemek için tecrübe etmeli mi insan bilmiyorum. Ama ben senin yerinde olsaydım alır karşıma ciddi bir şekilde konuşurdum. Bu sebepten doğru ayrılmanın saçma olduğunu, iş değişikliği ya da maddi/manevi zorlukları paylaşmadan bir hayatın sürdürülemeyeceğini ve ger konuda yanında olacağımı hissettirirdim. Demek ki kafası çok mu çok karışmış ve kendince yalnız kaldıkça çözüm üretmeye çalışıyor. Bu fikrinin ona doğru olmadığını ve kolaya kaçmaması gerektiğini söylerdim. Ayrılıp çekip gitmek en kolayı...

Üniversite mezunu olup karısının altınlarını çalmayı istiyor ama markette çalışmayı istemiyor???

Hımmmm ilginç.

İşsiz dolaşıp bir de hırsızlık yapmak hiç gurursuzca değil, haklısınız...

Konu sahibi altinlarım altinlarim diyip duruyorda altinlar onun degil. Adamın kendi calisip kazandigi paradan yapilmis altinlar. Parasini calisarak kazandigi altinin hırsızı mı oldu yani? Tamam bu sekilde kacar gibi gitmek yanlis. Ama hırsızlıkta ağır söz.

Konu sahibi altinlarım altinlarim diyip duruyorda altinlar onun degil. Adamın kendi calisip kazandigi paradan yapilmis altinlar. Parasini calisarak kazandigi altinin hırsızı mı oldu yani? Tamam bu sekilde kacar gibi gitmek yanlis. Ama hırsızlıkta ağır söz.

Tamam da kızcağızın düğünde takılan altınlarını da zaten adamın işsiz olduğu dönemde yemiş bitirmişler. Adam henüz 4 aydır çalışıyormuş.

Tamam da kızcağızın düğünde takılan altınlarını da zaten adamın işsiz olduğu dönemde yemiş bitirmişler. Adam henüz 4 aydır çalışıyormuş.

Bakin kacar gibi gitmesi, hicbisey soylemeden herseyi toplayip gitmesi normal demiyorum. Sadece yaptigi hirsizlik degil diyorum. Dugun altinlarinida birlikte yemisler, kiz izin vermis harcamislar onlarida zorla elinden alip harcamamis adam. Bu goturdugu altinlarda kendi maasindan yapılmıs. 4 ayda asgari ucretten arta kalan parayla yapilan altinda zaten cok bisey etmez.

Evet zor tabi ama sabredip kalmasini cok isterdim.gecinip dewam etmek sirf bu yuzden birakp beni gtmesi cok koydu..ben onu hcbi zaman birakip gtmemistim.ben ona destek olurdum isede grmistim ona destek olabilmek icin.ama suan ewimde o yok ve hatiralar yasadiklarimiz cok acitiyo hep aklima geliyo hersey acaba kndiside bunlari dusunuyormu
Bunlar seni ortada bırakıp gitmesine sebep nedir ya Allah'ım ne günlere kaldık , bu evlilikler ne hale geldi . Adam dotu zora girince kadın ne yapar eder demeden eşyasını toplayıp gidiyor. Evlenirken iyi günde kötü günde diye söz veriyoruz. Demekki sen hasta olsan Allah muhafaza yatağa dussen arkasına bakmadan gidecek . Sana bişey diyimmi bacım bu adamdan değil koca kapıya aski bile olmaz. Sen üstelik ise girmişsin ona yardımcı olmak için , beraber oturup orta yol bulabilirdiniz , market mağaza işlerinde bende çok çalıştım aşırı yorucu dayanılacak gibi değil bunu anlarım . Ama sen onun namusu , karısı , hayat arkadasiyken böyle evden çekip gidişini kimse açıklayamaz. Ben senin yerinde olsam asla bidaha o adama donmezdim askimdan olsemde , seni böylesine dusunmeyeni sen hiç düşünme . Arkana bakma çünkü bu adama hicbisekilde değmez. Ben bile sinirlendim okurken . Bu kadar basit olmamalı evlilikler , söz verişler..

1 aydir isten sikildikca memleketine gitmekten bahsediyordu bende her seferinde tavrimi koydum ailenle olmaz dedim cunku beni hicbi zaman istemediler.istede surekli sorun cikartti begenmedi parasini az buldu yada cok yorucu hep sabret dedim teselli etmeye calistim ama yok
Erkek kadından daha az olgun olunca böyle oluyor işte. Senide ne çabuk silip atabiliyor. Hazır çocuk yapmamışken ayrıl. Egoist birisiyle evlisin. Hep böyle devam eder, çok sıkıntı çekersin.

Ne var ki markette calışmakta,O da hizmet değil mi.Olabilir.Sanki herkes plazalarda calısıyor.Biraz burnu buyuk geldi bana.
Kalitesini zaten belli eder musteri memnuniyetinden.Ayrıca marketlerde yeterince suratsız calısan var.En azından bitanesi eksik olur.Gitsin.

Benim durua cok benzer. Eşim işten çıktı. İş beğenmiyor. Mem
Kizlar merhaba buraya yni katildim.3yillik evliyim esimle cok severek evlendik ailesi en bastan istemediler ama ben yinede sevdigim icin evlendim.esimle ikimiz universite mezunuyuz ama atanamadik esim markette calisiyor bende ucretli ogretmenlik yapmaya basladim.esim surekli markette calistigi icin sikayetlenmeye basladi istemiyor zor geliyor ve konu ya benimle memleketime gelirsin yada ayriliriz demeye geldi.ben simdi ailemin yanindayim bikac gun dinlenmeye geldim bugun beni aradi ve isi birakip memleketine gidecegini soyledi bende ya onla gidecekmsim yada bitecekmis bu is..cok agladim sabahtan beri lutfen bu konuda tecrubeli olanlar bana yardimci olsunlar
Benim durumuma cok benzer eşim işten çıktı. Sonra iş beğenmedi memlketimde hayvancılk yapıcam dedim. Kavga gurultu. Mahvoldum 2 3 aylık evlılıkte boşanma lafları falan. En son annemim evindeyiz bir aydır. Bu sehirden iş bakıyoruz

Niye memleketime gitmedim. Kv kp görümce bizi boşanmaya götürebilecek insanlar

O konuda bende hep hak verdim ona haklisin dedim ama gecinmemiz icin bu sart dedim.daha iyisini bulana kadar.hep yatistirmaya calistim onu.madem istemiyorsun sehri benim ailemin oldugu koye ilceye gidelim dedim benim ewimde war ama onun ailesinin yanina gidip onlarin evinde kalip seracilik yapacakmisiz..benim evim var ustelik ciftcilik yapmak istese ailemin imkanida var ama burayo istemiyor senin memleketinde ne isimz var diyor.ailesi demis baskasinin isinde calisacagina buraya gel ve serada calis kendine ev yap otur.oda karinsa gelmek zorunda
Kendimi görüyorum sende sinir oldum esine bu adamlar ne kadar bencil böyle,

Markette calisamayan adam nasil seracılık yapacak ben onu anlamadim.Yapamaz o adam seracılık...

Ayaklari arkasina vura vura kacar. Döner kürkçü dükkanına.

Siz peşinden giderseniz daha kotu olur gibi

Is guc yokken mi evlendiniz? Ayrica oyle sabret bilmem ne demekle olmuyor. Kendinizde calissaydiniz ya markette.
Öğrenci oldugum zamanlarda markette 1 hafta calismistim ben, neden 1 hafta? Sabredilmiyor. Diceksin sen ogrenciymissin onun ise ailesi var. Hic farketmez şuandada yapamam market işini.

Olay sadece yorulmak degil psikolojik olarak cok yipraniyor insan. Oyle karsidan tuvalettee temizler, bulasikta yikar diye atip tutmakla olmuyor basina gelmeden. Mecbur kaldiginda ac durcak degilsin yaparsin ama 2. Bir secenek sunuldugunda eşin gibi kosa kosa gitmek ister insan cok düşünmez.

Ailesinin yanina onunla birlikte gitmenide doğru bulmuyorum ama bu konuda ise en zararlı sen çıkarsın.
Ona daha iyisi sunulmadiki koyde babasinin iki goz ewinde otrma sunuldu..kndi ewini kndi calis yap denildi ciftcilikle ki esim onuda yapamaz hic gelemz ona..tabi 2donum seradan ne kazancaksin ki ailesi kazanirdi kazanilsa onlarda ac..

Kizlar merhaba buraya yni katildim.3yillik evliyim esimle cok severek evlendik ailesi en bastan istemediler ama ben yinede sevdigim icin evlendim.esimle ikimiz universite mezunuyuz ama atanamadik esim markette calisiyor bende ucretli ogretmenlik yapmaya basladim.esim surekli markette calistigi icin sikayetlenmeye basladi istemiyor zor geliyor ve konu ya benimle memleketime gelirsin yada ayriliriz demeye geldi.ben simdi ailemin yanindayim bikac gun dinlenmeye geldim bugun beni aradi ve isi birakip memleketine gidecegini soyledi bende ya onla gidecekmsim yada bitecekmis bu is..cok agladim sabahtan beri lutfen bu konuda tecrubeli olanlar bana yardimci olsunlar
Gidersen seni ailesiyle birlikte çok ezer, ben eşimin memleketine geldim hepsi birlik oldu ailesiyle ne yapsam yaranamadım. Boşanmak bu kadar kolaysa onun için sevmemiştir zaten sizi. Bence ne yapın edin gitmeyin. Ben gittim sonuç dayak. Valizimi alıp çıktım evden.

Gitmeyi dusunmuyorum ama bazen de son care olarak bu fedakarligida yapabilirmiyim diye aklimdan geciyr
Gidersen orda tüm aile seni çok ezerler. Kayınvaliden sürekli eşini sana karşı dolduruşa getirecektir. Ben yaşadım siz yaşamayın. Bu K ad ar kolay göze alabiliyorsa boşanmayı bırakın gitsin.

Gidersen orda tüm aile seni çok ezerler. Kayınvaliden sürekli eşini sana karşı dolduruşa getirecektir. Ben yaşadım siz yaşamayın. Bu K ad ar kolay göze alabiliyorsa boşanmayı bırakın gitsin.
Eet zaten hicbi zaman istemediler bni cokta ilgisizler bana karsi gtsem asla iyi dawranmazlar ezerler belkide esimin zoruyla gttim dye soz hakkimda kalmaz..tabi doldurur o kadin zaten oda kabul ediyor annesinin zor biri oldgunu ama yinede sana napcak annem dyor onceki yaptgi seyleri bilmiyo sanki

Back