Ayrilmak uzereyim

Allah yardimcin olsun seninde..insallah hayirlisi olur..esim inatlastigimi dusunuyormus aslinda kimin inadi son noktaya ulastrdigi belli degilmi ewi terk etti inadindan ben hala yerimdeyim..su gunlerin cabuk gecmesini istiyorum sanki dayanamayacak gibiyim..hergun ayni his icim ciz ediyor hergun..nasil bunkadar gozunu karartti ve gitti inanamiyorum.gtmeseydi belki yine cozulurdu ama gtmesi herseye tuy dikti..kuzenime orda olmuyor demis iste cok calisyom az kazaniyom demis bide ben ucretli ogretmenlik yapiyorum ya sene bitince isim bitecek iste benim isimde garanti degilmis oda o isi sevmiyormus yapmak istemiyormus olmuyormus buyuk sehirde oyle demis...asil orda olmaz ama grmiyor salak

Bazı erkekler evliliğin sorumluluğunu kaldıramıyor malesef. İşlerine gelmediğinde boşanma kelimesi ağızlarında, sizinki de ona benzer bişey yapmış evi terk ederek. Burdan anlıyoruz ki hayatımızın merkezi olarak görmemeliyiz onları. Kendi ayaklarımızın üstünde dimdik durabilmeliyiz. Benim de içim acıyor her gün ama geziyorum kafa dağıtıyorum. Hayatımın merkezi benim artık

Nasil oldu durumunuz..ben hala kotuyum unutmak cok zor ewimdeyim ve hatiralar yasananlar.hep dusunuyorum eger esim psman olup donmezse hala ayni seyde diretirse heralde hersey biter..

Kizlar esimin babasi babami aramis bu sabah hala oglum burda senn kizinda buraya kocasinin yanina gelmeli demis.burda ew yapcaz, oglumun kurulu duzeni war burda demis artik burda yasicak burda serasinda caliscak demis..kizinda kocasi nerdeyse oda orda olcak demis.babamda kizmis ben kizimi size nasil guwenip yollayim oraya,hicbizaman istemediniz onu kocasida terk etti hanginize guweneyim demis..adamda kizinizi kescekmiyiz yaa demis lakayt bi sekilde.ewi neden terk etti oglun demis babam oda sanki tum ew esyalarini mi aldi geldi diyormus yani su yaptgi hareketin yanlis oldgunu dsnmuyorlar hala..babamda oglunuz kizimi bosasin demis madem byleyse..bide kizginlikla kufredip kapatmis telefonu.. esiminde watsabinda ikimizin resmi wardi oda onu kaldrmis bunun uzerine babama kizinca galiba..kizlar herlde bnm.durumum duzelmeyecek ben belki pisman olur derken onlar ailecek ayni kafadalar demek..esim nasil ona bu kadar emegime sewgime ragmen ailesinin diliyle konusyor hic hatrim yokmuydu onda beni birakip onu hicbi zaman sewmeyen dusunmeyen ailesinden taraf oldu simdi....cok uzgunum.cookk lutfen biseyler syleyinn

Babasi babami aramis bgn.kocasinin yanina gelsin demis klasik kafa kocasinin yaninda yeri dye.burda artik o demis burda kurulu duzeni war demis..babamda kizimi bosasin oglunuz o zmn demis

Adama sanki ailesi gel sirketin basina gec dedi de gitti oralarda ceo oldu.
Gidip tarla isi yapacak.
Markette calisip butun gun aglasan adamin eline serada ver beli küregi yarim saat sonra kacar gider.

Adama sanki ailesi gel sirketin basina gec dedi de gitti oralarda ceo oldu.
Gidip tarla isi yapacak.
Markette calisip butun gun aglasan adamin eline serada ver beli küregi yarim saat sonra kacar gider.

Oraya gıdın oradakı iş daha ıyı, esin haklı demedim. Kendıde pişman olabılır gıttıgıne lakin suan okadar bıkmıs ki hersey gözüne daha iyi görünüyor olabilir. Olay sadece yorulmakta değil ayrıca, oturdugum yerden çalışıp sacma sapan insan tiplerıyle aksama kadar uğrasacagıma beden olarak yorulacagım bır iş yapmayı tercih ederdım bende. Kasiyerlik zor, yoldan gecen serserının teki bile muhattap olmaya ugrasıyor iki parca bısey almış. Ögrencıyken dahi yapılcak bır iş degıldı anlayacağın. Adamın meslegı varken öyle bir işte calışmak ızdırap olmuştur. O nun gözünden de bakıyorum bu yüzden.

Babanız mı küfretmiş babası mı?
Neden oğulları boşamak zorunda. Eğer oluru yoksa açın davanızı alın haklarınızı. Ki yok yani. İki yetişkin gibi konuşmak yerine babalar konuşuyor sizin adınıza. Nereye kadar bu şekilde devam eder ki? Adam kararını vermiş. Geri dönse bile artık oluru var mı sizce tüm bu yaşananlardan sonra. Mutlu olabilecek misiniz? O dönmüyor siz de gitmiyorsunuz. Orta yol yok. O zaman boşanmaktan başka çare var mı?

Son düzenleme:
Evet dediklerinde haklisin. Ama bunlarin hepsi bekarken hos karsilanabilir. Evde esin yokken oturup konusmamisken pilini pirtini birikmis altinlari bile toplayarak gidemezsin.

Konu sahibinin yerinde olsaydim davayi acmistim.

Evet dediklerinde haklisin. Ama bunlarin hepsi bekarken hos karsilanabilir. Evde esin yokken oturup konusmamisken pilini pirtini birikmis altinlari bile toplayarak gidemezsin.

Konu sahibinin yerinde olsaydim davayi acmistim.

Boşansa konu sahibide haklı şu durumda. Kesinlikle peşinden gitmek zorunda değil. Adamın gidiş şekli ayrı bir olay zaten. İki tarafta kendince haklı yanları var yer yer. Konu sahibinin yerıne kendımı koysam böyle bir adamla evlı kalmazdım kesınlıkle, kocanın yerıne koysam o işte calışmak istemezdım ne bileyim işte.

Seni ikna edebileceğini düşünüyor. Bu konuda sadece kendisi karar veremez. Bırak gitsin zaten tek başına gidecek kadar umursamazsa ortada sevgi falan yoktur sen daha çok sevmişsindir. Sana zarf atmış olabilir dik dur net ol derim

Doğduğun yerde değil doyduğun yerde derler bizimkiler.. ama şöyle bir gerçek var böyle bir karar tek kişi alınacak bir karar değil. Eşinin yaptığı sana karşı büyük bir saygısızlık. Evlilik dediğin şey neredeyse bütün kararları iki kişi hatta çocuk varsa çocuklarla alınmaktır. Hiç yoksa sana durumu güzelce anlatıp idrak ettirmeye çalışmalıydı böyle emrivaki yapmak hiç hoş değil. Buradan boşan vs demek çok kolay o yüzden böyle birşey tabi ki söylemeyeceğim fakat eşinize bu işin yek taraflı olmayacağını bunu size güzelce anlatsaydı kabul edebileceğinizi söyleyin. Şuan yanına gitmeyin siz onun çantası değilsiniz. Ben olsam " senin çantan değilim benimde görüşlerim önemli. Güzelce anlatsan anlayamamak biri değilim ama bu yaptığın bana karşı saygısızlık. Bu şartlarda seninle gelemem ama bu yaptığın şeyi affettirirsen neden olmasın. Çok birşey yapmana gerek yok sadece gelip güzelce anlatman yeterli." Derdim. Bakın lütfen ağırlığınızı koyun. Siz şimdi tamam deyip giderseniz eşinizin bu yaptığı son olmaz

Daha şimdiden seni hesaba katmayan insanlar oraya gidersen burnundan getirir. Bırak eşşek gibi sabahtan akşama tarla tapan işleriyle uğraşsın 3 aya ordan kaçmazsa ben de bişey bilmiyorum. Sakın ola ki gitmeyin ben tarlaya bakıyorum sana da inek alalım der hepten boka bulanırsınız. Boşayın gitsin iş g.tü yok kocanızda.

İyi de kadın gitmek istemiyor,kibarca rica etse de gitmek istemiyor ... Evet üslup çok kötü ve bencilce ,ama tek sorun bu değil ki.

Nasıl sinir oldum bu yaşanılanlarn aynisi bana yapıldı şimdi o günler geldi aklıma. Hala da yapmak istemediğim birşey için zorluyorlar beni . Bi kaç seneye kalmaz aynı konuyu bende açarım gibi hissediyorum . Nefret ediyorum bu erkeklerden bencilliklerinden ama kuzusu olmalarından. Evlenmeden önce kurtulsam şu evden derler aileleri için evlendikten sonra taparlar Allah uzak etsin böylelerinden

Belliki eşiniz sadece işinden memnun değil, yaşadığı çevreyide sevmiyor. Onu memleketine gitmeye iten şeyi araştırın bence? Orada imkanları daha fazla, daha rahat yaşayacaksanız neden birlikte gitmeye karar vermiyorsunuz? Yada eşiniz işini değiştirebilir?

Ben belki pisman olur dye bekliyrm bu sure zarfinda.babasida babama hala ayni seyi sylemis kocasinin yani kizinin yeri demis ozur dlemek yerine babamds byle konustgunu dyunca hala ayni teranne sinir olmus cok kapatmis suratina..hala ew yapcaz buraya burda islerin basina geccek demisler...ben aramadim bu olaylardan sonra gecen o beni aramis duymadim acamadim ama babasi aramis simdide oda byle konusuyor..babamda alttn mi alsin oda cok kizgindi byle konusmus iste.

Bence blöf yapiyor gideceginizden emin. Ailesi ile ayni evde mi oturacaksiniz gidersenizz..
EWet suanda hazirda ew yokki suan kndide orda kaliyor.ew yapcaklarmis guya bi oda cewircekler iste ew dedigi..insan kurulu hazir ewino esni birakip nasil gder dag basina anlmyrm.cok kotuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…