Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrilmak uzereyim
- Konu Sahibi Pamuk1989
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrılık terkedilmek uzuntu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
Allah yardımcınız olsun zor , haklısınız, sizi arayabilirdiBarismayi cok isterdim beni yeni birakip gttiigi zamanlarda cok bekledim dayanamayip donmesi icin psman olmasi icin ama olmadi zaman gecti ama donmedi psmanda olmadi..ama beni ikna etmeye calismadi donmedi simdi ise esimi sewyrm deyince yinede herseye ragmen belki samimiyetsz olarak sylese de icim bi tuhaf oldu..ama cidden sewseydi byle yapmazdi..karsilik olark bunlari syluyor ama aramadi bile bikere ben ayrilmak istemyrm dye
Hakkınızda hayırlısı olsun, elbet geçecek bu günlerde..
- 7 Temmuz 2015
- 225
- 139
- 103
canım adam seni terketmiş, zaten ailesinin ağzının içine bakıyor. seven adam demez mi; ne yapıyor benim sevdiğim kadın uzaklarda yapayalnız. tabiki kimse bilemez kocanın içindekileri, seni yanlış yönlendirmek istemem ama sen ona çekişmeli boşanma açıyorsun dimi? tazminat vermemek için ben karımı seviyorum ayrılmak istemiyorum diyor olabilir mi? çünkü işin içinde para olunca biraz mantıklı düşünmek gerekiyor, adam senin altınlarını alıp gitmişti zaten yani paradan dolayı bunu yapabilir. bunu da bir düşünmeni tavsiye ederim en iyisi bir avukatla konuşup herşeyi öğrenmenDavayi actim ayrilma istegim karsi tarafa gtti esimde cewap wermis ve esimi cok sewyrm ayrilmak istemyrm demis.ve kac aydr ayri yasadgimizdan filan hic bahsetmemis bnden ayri yasamayi hic dusunmemis dugun ve nisanda hic bir tartisma olmamis ailesiyle aileside beni kizi gbi sewiyomus..kisa bi sekilde bunlari yazmis..yaptiklariyla yazdiklari baska..aylardir ayri yasyrz ama bnden ayri yasamayi hic dsnmemis..neden byle yapiyor anlamadim son gunlerde beni sosyl medyadan bile cikartmisti ama simdi byle syluyr..
Kpss ye kac yildr calisyrdum ama atanamiyrdum.calisip atanmayi dsnyrm ama kafami toplayip kitap acamiyrm ki..Allah yarcimdiniz olsun ne öğretmenisiniz bilmiyorum ama bence 1 sene kpssye çalışıp atanmaya bakın boyle es olmaz
Evet cekismeli dava actim.hem nafaka hemde tazminat istedim.hic duygularindan bahsetmedi ne biliyim seni ozledim burda sensiz olmuyot filan hic demedi..bense o kd4 acilar cektim ki suan 46kiloya dstum psikolojik tedawi gryrm oruc tutamyrm kilomdan dolayi..ve dawa acmama ragmen ailesinin yaptiklarini kabul edip pismanim onu terkettim filanda demiyo cok mutluyduk ayrilmak istemyrm diyor.canım adam seni terketmiş, zaten ailesinin ağzının içine bakıyor. seven adam demez mi; ne yapıyor benim sevdiğim kadın uzaklarda yapayalnız. tabiki kimse bilemez kocanın içindekileri, seni yanlış yönlendirmek istemem ama sen ona çekişmeli boşanma açıyorsun dimi? tazminat vermemek için ben karımı seviyorum ayrılmak istemiyorum diyor olabilir mi? çünkü işin içinde para olunca biraz mantıklı düşünmek gerekiyor, adam senin altınlarını alıp gitmişti zaten yani paradan dolayı bunu yapabilir. bunu da bir düşünmeni tavsiye ederim en iyisi bir avukatla konuşup herşeyi öğrenmen
- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
Kizlar bgn davamiz vardi hayatimda ilk kez mahkemeye ciktim hakim davayi kasima erteledi esim bosanmak istemiyorum demis..bakalim kasimda nolcak yinede cok uzuldum sanki aglayivericektim mahkemede kndimi zor tuttum
neden oyle demıs neden senle konusmuyorda boyle yapıyor.. cocuk oyuncagı gıbı yapmış.. hayırlısı olsun artık
Bilmiyrm.ama cok uzuluyrm yani aylardir huzur nedir unuttum zaten ayrilmaya xir karar verdim bide byle yapiyor dahada zorlastriyor islerineden oyle demıs neden senle konusmuyorda boyle yapıyor.. cocuk oyuncagı gıbı yapmış.. hayırlısı olsun artık
Tesekkur ederim.ayrilmak istemiyor isi uzatiyor her gecen gun dahada yipraniyrm.syledikleriyle yaptiklari bambaskaAllah yardımcın olsun. Anlaşmalı bir şekilde bir an önce bitırmenizı öneririm. Seviyorum falan yalan zaten onu konuşmaya bile gerek yok
- 6 Ekim 2013
- 2.427
- 3.668
- 333
Yapmaya çalıştığı şey de tam olarak bu bence, sizi yıpratmak. Güçlü olmaya çalışın Allah yardımcınız olsun.Tesekkur ederim.ayrilmak istemiyor isi uzatiyor her gecen gun dahada yipraniyrm.syledikleriyle yaptiklari bambaska