Burdan alip gittigi altinlarimi yicekler onlar bitince geri gt derler heraldeHayırlısı ya. Bence pişman olur döner. Ama sen ne dersin o önemli. Zaten onun durumu belli. Ailesi yokluk içindeymiş onu ne edecek Allah aşkına.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdan alip gittigi altinlarimi yicekler onlar bitince geri gt derler heraldeHayırlısı ya. Bence pişman olur döner. Ama sen ne dersin o önemli. Zaten onun durumu belli. Ailesi yokluk içindeymiş onu ne edecek Allah aşkına.
Üniverste mezunu ve markette çalışıyorsa zoruna gidiyordur gurur yapıyordur ve siz ondan daha iyi kazanıyorsunuz sorun çıkarması normal. Oraya giderseniz ailesi sizi rahat bırakmaz zaten istenmemişsiniz. Okadar söylüyoruz istenmeyen kızlar hor görülür diye baştan hata. Düşünün onun memleketinde iş bulabilecek misiz ve yanınızda aileniz olmicak desteğiniz olmicak ?? Emrivaki yapması çok saygısızca üstelik boşanmakla tehdit etmiş..tamam boşanalım de ve boşan. Ben bunu yapardım.Lutfen kizlar bana tavsiye verecek kimse yokmu..suan cok uzgun ve bitkinim acimla nasil basa cikacagim bilmiyorum..
haaa bir de altınlarınızı mı aldı ??? Dava edin süründürün, o altınları geri alın !!!!! kimse enayi değil.Burdan alip gittigi altinlarimi yicekler onlar bitince geri gt derler heralde
Gitti zaten....bilmiyorum sanki gecmeyck gbi ot gbi oldum tum duygulari ayni anda yasiyorum.anilar yoksalar keskeler pismanliklar..ben beni birakmasini hazmedemiyorum ben de insanim hatalarim olabilir ama terketmek degildi cozumAllah baska acılar vermesin .
Çivi de çiviyi söksün , gidersen ayrılırız de ...
En büyük acı 3 ay sürüyor
Ewet cok yipranmis waziyetteyim suanda ben kesin konusup rest cekip yapmadim onun gbi hala o bana dik dik konustu alttan aldim sirf benim yuzumden olmasin diye ama o dusunmedimi acaba ben byle yaparsam geri donus olmaz dyeHer türlü esin kusurlu.
Dava açardim ben olsaydım hem terk ediyor hem psikolojik şiddet uyguluyor hem de altınları çalıyor
Düşmanın olsa bu kadar yapardi
O asgari ucret aliyodu bnde daha 1 ay oldu greli yeni aldim anca 1000lira.az di ama destek olurdu yani.sabretseydi eger biraz daha belki daha iyi isler denk gelirdi.bnde istemedigi seyde calismasini istemem ama insanlar copculuk bile yapiyo ewine rizij gtrrmek icin bu o kdr kotu bi iste degildi..Üniverste mezunu ve markette çalışıyorsa zoruna gidiyordur gurur yapıyordur ve siz ondan daha iyi kazanıyorsunuz sorun çıkarması normal. Oraya giderseniz ailesi sizi rahat bırakmaz zaten istenmemişsiniz. Okadar söylüyoruz istenmeyen kızlar hor görülür diye baştan hata. Düşünün onun memleketinde iş bulabilecek misiz ve yanınızda aileniz olmicak desteğiniz olmicak ?? Emrivaki yapması çok saygısızca üstelik boşanmakla tehdit etmiş..tamam boşanalım de ve boşan. Ben bunu yapardım.
Ya onun maasindan biriktrmistik dger trlu bnm altinim kalmamisti onlari issiz oldgu bi donemde kullanmistik.onun maasindan biriktrdiklerimiz wardi onlari almis.herlade beni parasiz birakcak ki bnde onun arkasindan gtcem oyle yapmak icinAfedersiniz de siz onun evcil hayvanı mısınız ki gel deyince gelecek git deyince gideceksiniz. Kendisi gitsin siz de güle güle deyin arkasından. Adama bak ya tehdit ediyor boşarsa boşasın. Altınlarını niye veriyorsun? Enayi yerine koymasına izin vermeyin bu kadar alın altınlarınızı. Vermezse polise şikayet edeceğim diye tehdit edin siz de onu hadi bakalım hodri meydan
Eğer kararından dönüp yanına gidersen ömrünün hatasını yapmış olursun.Ewet cok yipranmis waziyetteyim suanda ben kesin konusup rest cekip yapmadim onun gbi hala o bana dik dik konustu alttan aldim sirf benim yuzumden olmasin diye ama o dusunmedimi acaba ben byle yaparsam geri donus olmaz dye
Üniverste mezunu ve markette çalışıyorsa zoruna gidiyordur gurur yapıyordur ve siz ondan daha iyi kazanıyorsunuz sorun çıkarması normal. Oraya giderseniz ailesi sizi rahat bırakmaz zaten istenmemişsiniz. Okadar söylüyoruz istenmeyen kızlar hor görülür diye baştan hata. Düşünün onun memleketinde iş bulabilecek misiz ve yanınızda aileniz olmicak desteğiniz olmicak ?? Emrivaki yapması çok saygısızca üstelik boşanmakla tehdit etmiş..tamam boşanalım de ve boşan. Ben bunu yapardım.
Olması gerekeni değil olan şeyi söylüyorum. Kim ister üni mezunu olup markette çalışmayı, limon satmayı ? ben istemem.Ayrıca erkekler gurur yapar.
Bana diretti ya gel ya gelme dye.benm memleketime gdelim madem dedm kabul etmedi tabi benim ailemin yaninda calisamyrm isimi sevmiyrm gbi seyler syleyemeyecegi icin gtmek istemedi.ben onun karisiymisim cole gtse gdecekmisim byle bisey kalmadi ki artik ben gul gbi ewimi duzenimi birakip nasil gdeydim ama dilerim cok pisman olsun dilerim.Afedersiniz de siz onun evcil hayvanı mısınız ki gel deyince gelecek git deyince gideceksiniz. Kendisi gitsin siz de güle güle deyin arkasından. Adama bak ya tehdit ediyor boşarsa boşasın. Altınlarını niye veriyorsun? Enayi yerine koymasına izin vermeyin bu kadar alın altınlarınızı. Vermezse polise şikayet edeceğim diye tehdit edin siz de onu hadi bakalım hodri meydan
Bekar olsaydi o zaman calismayabilirdi kafasina gore takilirdi ama ewli artik begenmeme luksu yok insan gercekten limon bile satar cocugumuzda olabilirdi.insan ailesi icin sewrek calisir yani bnde simdi calisyrm cok sewnmistim ise grdim dye esime aileme destek olcam dye cok kazanmiyrm ama cok sukur yinede demistim buna bile sewinmistimOlması gerekeni değil olan şeyi söylüyorum. Kim ister üni mezunu olup markette çalışmayı, limon satmayı ? ben istemem.Ayrıca erkekler gurur yapar.
Memlekete gittiğinde ne iş yapacakmış peki bu adam? Bana kalırsa siz öğretmenlik yaparken onun markette çalışmasını yedirememiş kendine. Sizi işinizden ayırmak için de yapıyor olabilir, sorunlu bi adam çünkü. Ayrıca geçsin "ben nereye sen oraya" ayaklarını. Eskidenmiş o. Siz de bir bireysiniz sizin de kararlarınıza saygı duymak zorunda.Bana diretti ya gel ya gelme dye.benm memleketime gdelim madem dedm kabul etmedi tabi benim ailemin yaninda calisamyrm isimi sevmiyrm gbi seyler syleyemeyecegi icin gtmek istemedi.ben onun karisiymisim cole gtse gdecekmisim byle bisey kalmadi ki artik ben gul gbi ewimi duzenimi birakip nasil gdeydim ama dilerim cok pisman olsun dilerim.
Ewet sonucta ben orada yasamak istemiyorum menfaatimize uygun olmadigini ordada yapamayacagini biliyrm zaten yoksa olcagina inansam zaten gderdim ama esim ciftcilikte yapamaz heleki bunca yil sehirde yasamis okumus hic ugrasmamis suanda sadece is zor geldigi icin yapiyo bunlari yani gercekten yapmak istediginden degil.orda koyde otrcak yer yok ailesinn yaninda kalcaz babasi oldurmeyecek kadar wercek her ay az bi miktar onla yetincek calismasada goze gozukmeyecek yaniMemlekete gittiğinde ne iş yapacakmış peki bu adam? Bana kalırsa siz öğretmenlik yaparken onun markette çalışmasını yedirememiş kendine. Sizi işinizden ayırmak için de yapıyor olabilir, sorunlu bi adam çünkü. Ayrıca geçsin "ben nereye sen oraya" ayaklarını. Eskidenmiş o. Siz de bir bireysiniz sizin de kararlarınıza saygı duymak zorunda.
Ikimizin ailesine de uzak yerde yasyrz zaten.ailesi ona duskun degil hicbi faydalarida olmadi zaten simdiye kadar yinede olmycak zatenEşinizin ailesi sizin ailenize yakın olduğunuz için bu durumdan rahatsız olmuş olabilir. Ben öyle anladım ve oğullarını yanına istiyorlar. Her erkek annesi bunu ister zaten. Ama samimiyetle rinden emin değilseniz gidince mutlu olamam onlarla diyorsanız gitmeyin. Sizin ailenize de uzak bir yere taşının o zaman orda iş bulsun eşiniz. Ortayı bulun böylece .