Ayrilmak uzereyim

6 yıl devamli market isinde çalıştım gerçekten çok sabır gerektiren bir is başka çeşit işlerde çalışamaz mi ailesinin yanına gidince duzeniniz kaçar bence oturup iyice bu konuyu konuşun o sizden böyle bişey istiyorsa onun da sizi dinlemesi gerekir

O daha 4 aydir calisyordu cabuk pes etti.ustelik tutusmus gbi ewi birakip gtmis.geldim ewde yok..uzuldum cok..sabretseydi belki daha iyi isler bulunurdu ama

O daha 4 aydir calisyordu cabuk pes etti.ustelik tutusmus gbi ewi birakip gtmis.geldim ewde yok..uzuldum cok..sabretseydi belki daha iyi isler bulunurdu ama

Çok az durmuş boşver Sende tavrını koy ortaya hiçbir kayinvalide falan ne olursa olsun anne de desek insanın kendi annesi gibi olmuyor benim eşim de uzaklara köy gibi bir yere gitmek istiyor bende tmm deyip geçiyorum benimki maddiyat yetersiz geldiği için gidemiyor üzülme hiç seni takmayanı sende takma

O zaman orda düzeni kursun sonra isterseniz devam edersiniz

O zaman orda düzeni kursun sonra isterseniz devam edersiniz
Esim ewi terk etmis..pasaportunu diplomasini bilgisayarini ne warsa almis.bikac tane birikmis altinimiz wardi onlarida almis yani aniden cikip gtmek gbi degilde tamamen dsnmus geri donmemek uzere gtmis gbi..

Aynı evde mı yaşayacaksınız?
Memlekette hazır iş mi var...
Hangı bolumler mezunusunuz?

Canım bende atanamadim ve bir etüt merkezinde çalışıyorum eşim de ekonomik kriz yüzünden kendi iş yerini kapattı ve güvenlik görevlisi oldu mecburen ona da çok zor geliyor ama mecbur bizim için sabretmek zorunda ve sabrediyor. Bence senin eşin de sabretmeli. Sonuçta eşin sorumluluktan kaçıyor gibi şuan biraz ama sorumluluk almayan bir adamla da hayat yürümez bence. İkna etmeye çalış ayrılmak istemiyorsan başka çaren yok şuan.

Evet zor tabi ama sabredip kalmasini cok isterdim.gecinip dewam etmek sirf bu yuzden birakp beni gtmesi cok koydu..ben onu hcbi zaman birakip gtmemistim.ben ona destek olurdum isede grmistim ona destek olabilmek icin.ama suan ewimde o yok ve hatiralar yasadiklarimiz cok acitiyo hep aklima geliyo hersey acaba kndiside bunlari dusunuyormu

Kizlar psikologa gtmelimiyim yada erkenmi bunun icin daha..cok uzuluyorum hic moralim yok sanki bu durumdan kurtulamayacak gibiyim

Guclu dur saglam dur hicte uzulup moralini bozma.resmen karisini birakip cekip gitmis.insan bir oturur konusur.ben bi deniyecegim bile dememis.

Eşinizin aile olup ev geçindirmeye niyeti yokmuş hemen pes etmiş. İnsanlar evinin nafakasını çıkarmak için gece gündüz çalışıp ek iş yapıyor. Devlet memuru olmayı çok istiyorsa sadece öğretmen olmak zorunda değil. Polislik, düz memurluk gibi.. onun oynamaya niyeti yokmuş yerim dar diyor. Madem çiftçilik yapacaktı, inşaatlarda da çalışabilirdi. İkiside beden gücüne dayanıyor. Ayrıca altınları alıp sizi nasıl böyle bırakıp gidebilir?

Size gelince, Devlette büyük memur boşluğu var. Öğretmen olmak için diretmeyin başka memurlukları da zorlayabilirsin. Tek başına üstesinden gelemiyorsanız psikoloğa danışmanız faydalı olur tabi ki.

Altınları niye alıp gidiyor ki edepsiz ?
Zaten memleketine gidiyordu ne geregi varmışta almış ?
Bnm artirdigim gidip aldigim altinlari almis tabi onun maasindandi ama.bnde kenara atmayip harcayadabilirdim..beni burda zor durumda birakmak istiyor heralde maddiyat olmayinca ewide gecindiremem dye dusunuyor heralde.cnku ben ona o gtsede ben annemle orda kalmaya dewam edexegimi sylemistim

Guclu dur saglam dur hicte uzulup moralini bozma.resmen karisini birakip cekip gitmis.insan bir oturur konusur.ben bi deniyecegim bile dememis.
Evet insan bi helallesir vedalasir en olmadi.madem tamamen gidiyordu..cok kotuyum bugun ise geldim calisicam ama sanki yapamayackmisim da aglayiwercekmisim gbi derste allah korusun hic gucum yok insallah isime dewam edebilirim kizlar cesaretim yok gozum almiyo

Ben ona cok yalwardim gtme dye agladim galiba benm sewgime guwenerek gtti bnmde arkasindan gtcegime inaniyo belkide..bugun awukta gttim danismaya siddet gbi seyler olamdgi icin bisey olmuyomus ama o ewi terk ettigi icin ben bosanabilirmisim.calistigim icinde nafakada alamazmisim.ailesinin onu kiskirtmasinada bisey yapilamiyomus biraz daha bekle dedi

Hayırlısı ya. Bence pişman olur döner. Ama sen ne dersin o önemli. Zaten onun durumu belli. Ailesi yokluk içindeymiş onu ne edecek Allah aşkına.

Allah baska acılar vermesin .
Çivi de çiviyi söksün , gidersen ayrılırız de ...
En büyük acı 3 ay sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…