- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 28
Eşinizle memeleketine gidin ama ailesiyle yaşamayin anlaşirsaniz bu konuda gidinLutfen kizlar bana tavsiye verecek kimse yokmu..suan cok uzgun ve bitkinim acimla nasil basa cikacagim bilmiyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinizle memeleketine gidin ama ailesiyle yaşamayin anlaşirsaniz bu konuda gidinLutfen kizlar bana tavsiye verecek kimse yokmu..suan cok uzgun ve bitkinim acimla nasil basa cikacagim bilmiyorum..
Ciftcilik yapip koyde yasayacakmis.bide kndi ew yapcakmis tabi yaparsa iki goz oda zor buymus yapmak istedigikoruyamadığı durumda boşanmayı göze alıyor mu beyefendi?
kaybettiğiniz huzuru geri getirme garantisi var mı?
dediğim gibi en büyük sorun iş. oraya gidince var mı?
sektörü ile ilgili iş arasın hiç değilse...
Cok tesekkur ederim cnm insallah oyle olur insallah akli basina gelir..Insallah esin akilli adamdirda yanlis birsey yapmaz insallah feraha cikarsin mutlu olursun canim sende.. gonlunce olsun hersey.umarim ayrilmadan cozersiniz.
Iste bnde simdi ewime gidicem yasamaya dewam edicem bikac ay belki akli basina gelmis sekilde geri donerse dewam ederiz ama ayni dewam ederse bnde artik bni ustemeyeni birakmak zorunda kalcm.Allah Allah zoru neymiş ki anlamadım.Ya bu bir şeyi beceremeyip memleketine kaçan erkek tipleri çok itici gelmeye başladı vallahi.Bak cnm şimdi eğer ki evliliğin iyi gidiyorsa ve sen bu sorunu halledebilir onu ikna edebilirsen tabi ki evliliğini bitirme sonuçta yuva kolay kurulmuyor.Ama herşeyden böyle seni zorlayan ve dik başlı biriyse ve kesinlikle gidicem falan derse desin sen bilirsin hayırlısı olsun.
Tarih ogretmeni.markette satis elemani uygun degil ama gecinmek icin mecburiywtten grmisti dger islerede baswrmustu ama kimse olumu cewap wermedi buradan aradilar o anda baska secenk olmayinca grdi ama her zmndedim daha iyisini buldugun an burayi birak oraya gr ama daha ise greli 4 ay oldu 1 yil bile sabredemediEşiniz hangi bölümü bitirdi. Markette ne iş yapıyor. Belki yaptığı iş mesleğine uygun değildir. Ondan mutsuzdur.
Ciftcilik yapip koyde yasayacakmis.bide kndi ew yapcakmis tabi yaparsa iki goz oda zor buymus yapmak istedigi
Ailesi zor doyuyor iki goz odali ewleri war yazlarida dagda yasiyorlar naylondan cadir gbi bisey kurup orda yasiyorlar.seracilik isi tum yila yayilan bisey de degil haziran da seralar bitiyor eylule kadar e tum yaz ne yiceksin neyle gecinceksin bos bos yatiyolar bi isten insan kalkinabilrmi biseyleri ustuste koyabilirmiseracılıktan ne kadar kazanacak allah aşkına?! yani evde yok beraber oturulcak
Allah yardımcın olsun inşallah.Iste bnde simdi ewime gidicem yasamaya dewam edicem bikac ay belki akli basina gelmis sekilde geri donerse dewam ederiz ama ayni dewam ederse bnde artik bni ustemeyeni birakmak zorunda kalcm.
evler ewler değil:) ne bicim üni mezunusunuz:) neyse bu işin şakası.Markette calışamıyan köy işinde hiç çalışmaz.Ailesi zor doyuyor iki goz odali ewleri war yazlarida dagda yasiyorlar naylondan cadir gbi bisey kurup orda yasiyorlar.seracilik isi tum yila yayilan bisey de degil haziran da seralar bitiyor eylule kadar e tum yaz ne yiceksin neyle gecinceksin bos bos yatiyolar bi isten insan kalkinabilrmi biseyleri ustuste koyabilirmi
O kadar uzgunum ki surekli agladim dunden beri farkinda degilim..bnde oyle diyorum calisamicaginida biliyorum ama o neden bu kadar israrla gtmek istiyor...sirf is zor geldigi icin ailesinden az bucuk aldigiyla gecinmeye nasil tamah edebiliyor oysa biz sewiyoduk birbirimizi naasil daha rahata ewliliigini bi kenara firltiyo hala inanamiyorum okyanusu gecip derede bogulduk gibi oldu bu kadar basit seyden ayrilmak cok koyuyorevler ewler değil:) ne bicim üni mezunusunuz:) neyse bu işin şakası.Markette calışamıyan köy işinde hiç çalışmaz.
Allah yardımcın olsun inşallah.[/QUOT
Amin insallah
Ailesiyle ayni evde yasamak zorunda degilsin ki kiralar bir ev memleketinde. Ya sen cidden ogretmen misin baglaclari falan hep yanlis yaziyosun ilgimi cektiBen biz dedigim icin kalmayi seciyorum tabiki herkes kndi yasadigini kndisi bilir..insan hisseder dahami iyi olur yoksa en cabugundan bitirirlermi diye..bu deewirde kim kimle ayni ewde oturur ben neticede okumus bir insanim kndi ailem daha iyi sartlara sahip olmasina ragmen onu ailemle oturup oturmama konusunda germedim.cunku ayri ew ocak olmaliyiz.keyfini dusunen kisi esim malesef o iste kadinlarda calisuyor ewine ekmek gtruyo ama esime zor geliyo benimle wedalasmadan bile ewi terk edip gtmesi bundan sonra ben yokum demektr.
Evet.sadece turkce ogretmeni degilm.olabilir hic onlara dikkat etcek drumda degilim..Ailesiyle ayni evde yasamak zorunda degilsin ki kiralar bir ev memleketinde. Ya sen cidden ogretmen misin baglaclari falan hep yanlis yaziyosun ilgimi cekti
Gule gule gitsin ortak bir payda da bulusmadan gitmekte neyin nesi dur bi bekle bakalim daha neler cikacak.hakkinda hayirlisi olsun.Kizlar ewime geldim esim gtmis esyalarini da almis..
bu adamdan koca olmaz. inan ugrasma annesinin agzina bakan dmdan bir halt olmaz.Kizlar ewime geldim esim gtmis esyalarini da almis..
Bilmiyorum cok saskinim uzuldum vede.ewe gelince yinede belki ewdedir dedim ama yok cidden gtmis.cok ilginc..bikac altinimiz wardi onlarida almisGule gule gitsin ortak bir payda da bulusmadan gitmekte neyin nesi dur bi bekle bakalim daha neler cikacak.hakkinda hayirlisi olsun.
Alsinlar doysunlar birbirlerine ben sadece buna layik olmadigima uzuluyrm.cunku sewiyordum esimi beni burda zorda birakcagini dsnyr galiba ama artik bnde calisyrm ewimi gecindririm..bnde zorda kalip arkasindan gitcem aman nolur dye yalwarcgimi dusnuyo galiba..ama beni cok arayacak cok pisman olacakbu adamdan koca olmaz. inan ugrasma annesinin agzina bakan dmdan bir halt olmaz.