Bakiyoduk aslinda daha iyi biyerden olumlu bi cewap gelmedi malesef aslinda hemen gelmez tabiki is bulmak aslinda cok zor etut merkezleri kolejler filan almiyolar ihtiyac yok diyolar.keske bulabilseydik ama belki ax daha sabredip aramaya dewam etseydi bulunurmuydu bilmiyorum.kalip mucadele etmek zor geliyor ona..orada daha iyi sartlar beklemiyor ama o kesin daha rahat etcegine inanmisbulundugunuz yerde baska bir ise baksa ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrilmak uzereyim
- Konu Sahibi Pamuk1989
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrılık terkedilmek uzuntu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Kasım 2016
- 463
- 170
- 18
Esini seviyorsan esinde seni seviyorsa ve maddiyat yüzünden se tartismalariniz gitmekten baska careniz yok gibi sevmiyorsaniz bosanin herseyde bosan demeyi sacma buluyorumKizlar merhaba buraya yni katildim.3yillik evliyim esimle cok severek evlendik ailesi en bastan istemediler ama ben yinede sevdigim icin evlendim.esimle ikimiz universite mezunuyuz ama atanamadik esim markette calisiyor bende ucretli ogretmenlik yapmaya basladim.esim surekli markette calistigi icin sikayetlenmeye basladi istemiyor zor geliyor ve konu ya benimle memleketime gelirsin yada ayriliriz demeye geldi.ben simdi ailemin yanindayim bikac gun dinlenmeye geldim bugun beni aradi ve isi birakip memleketine gidecegini soyledi bende ya onla gidecekmsim yada bitecekmis bu is..cok agladim sabahtan beri lutfen bu konuda tecrubeli olanlar bana yardimci olsunlar
Esim beni sevmiyor zannedersem cunku sevse kalip ailesi icin calismayi secerdi cnku insanin ailesine bakmsi zaten yapmasi gerekendir ama o sade ve sadece is zor geldigi.icin bunu seciyor.gttigimizde bize kimse bisey vadetmiyor ki ne ew ne is.annesinin.ewinde serada calismak plani bu.daha kazancli bisey degil ve orada annesi babasi calisiyot kndine ait biyerde degil.ustelik.Esini seviyorsan esinde seni seviyorsa ve maddiyat yüzünden se tartismalariniz gitmekten baska careniz yok gibi sevmiyorsaniz bosanin herseyde bosan demeyi sacma buluyorum
- 22 Kasım 2016
- 463
- 170
- 18
Ozaman bencillik yapiyor esiniz . Ne desem bilemedim valla mne yapmayi dusunuyorsunuzEsim beni sevmiyor zannedersem cunku sevse kalip ailesi icin calismayi secerdi cnku insanin ailesine bakmsi zaten yapmasi gerekendir ama o sade ve sadece is zor geldigi.icin bunu seciyor.gttigimizde bize kimse bisey vadetmiyor ki ne ew ne is.annesinin.ewinde serada calismak plani bu.daha kazancli bisey degil ve orada annesi babasi calisiyot kndine ait biyerde degil.ustelik.
Ben ewime gidicem yine isime dewam edicem ailemde isine dewam et dedi.hayattan kopma biseylerle mesgul ol dediler kndo haline kalirsan cok kotu olursun dediler.bnde gucum yettigince calismaya calisicam nasipse.oda belki akillanip pisman olup donerse bilmiyrm ama ciddi sekilde dersini alip orda olmayacagini anlayip geri donerse beklerim dyorum.ama haziran da isim birtiginde hala biseyler degismemisse galiba iyi bitmeyecek bu ewlilikOzaman bencillik yapiyor esiniz . Ne desem bilemedim valla mne yapmayi dusunuyorsunuz
- 22 Kasım 2016
- 463
- 170
- 18
Mantikli yapcaklariniz hakkinizda hayirlisi olsunBen ewime gidicem yine isime dewam edicem ailemde isine dewam et dedi.hayattan kopma biseylerle mesgul ol dediler kndo haline kalirsan cok kotu olursun dediler.bnde gucum yettigince calismaya calisicam nasipse.oda belki akillanip pisman olup donerse bilmiyrm ama ciddi sekilde dersini alip orda olmayacagini anlayip geri donerse beklerim dyorum.ama haziran da isim birtiginde hala biseyler degismemisse galiba iyi bitmeyecek bu ewlilik
Amin insallah..ailem cok destek oluyorlar saolsun bende o olmadan o ewde yasayabilirsem insallah bakalim..sonucta o ewde 3 yil yasadik anilar insani acitir su halde bile cok.uzgunum yarin ewime gidince nasil olacak bilmiyrm tedirginimMantikli yapcaklariniz hakkinizda hayirlisi olsun
- 22 Kasım 2016
- 463
- 170
- 18
Zor olur baslarda ama napicaksiniz insan oglu herseye alisir. Insallah esinizde gitmez gitse bile hemen döner. Ama bana kalsa kocaman adam aileside istemez birsure sonra karinin yanına git derlerMantikli yapcaklariniz hakkinizda hayirlisi olsun
- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
-Meli -mali'yla isler donmuyo. Esin senin gibi dusunmuyo demek ki. Herkesin dogrusu kendine. Adam ben calismayacagim evi sen gecindir dememis zaten. Sorumlulugunu devam ettiriyo. Sen de once "biz" diyosan kocanin yaninda olursun zaten. Yok keyfin sartlarina uymayi kabul etmiyosa bosanirsin zaten bize laf dusmezEvlendigimizde isi vardi zaten calistigi yer kapandi sonra bir muddet issiz kaldi ve hep idare ettim bnde is aradim bu surectr ama birikmisimiz wardi ce zorluk cekmedik.atanmayi beklersek ohooo hicbir zaman olmayacak bisey bu ulkede artik zor buda bi gercek.asil o sorumluluk alamayacaktiysa evlenmeyecekti cunku evlimisiniz bilmiyorum ama evlilik bnce ben degil biz olmaktir.istemese bile daha iyisini bulana kadar ailesinn gecimi icin sabretmeliydi
- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
Iyi de esinin ailesi zaten konu sahibini istemiyo. Tam tersi "bak senin yaninda degil kadin basina keyfine gore yasiyo, cocuk olmadan bu kadini bosa" derler surekli. Hatta memleketlerinde evlenmesi icin de kiz bulurlar. Ben bu isleri biliyosam bu boyle olurZor olur baslarda ama napicaksiniz insan oglu herseye alisir. Insallah esinizde gitmez gitse bile hemen döner. Ama bana kalsa kocaman adam aileside istemez birsure sonra karinin yanına git derler
memlekete gidince işi hazır mı? eşini ve ailesini iyi tanıyor olmalısın memlekete gidince huzurunun bozulacağına eminsen "ben gitmiyorum, tek başına bu kararı aldıysan demek ki evliliği benimsememişsin, tek kişilik yaşıyormuşsun" benzerinde bir şeyler söyle ne diyecek bakalım. ayrıca seni önemsiyorsa seviyorsa, karşısına alıp etraflıca konuşmalı, her şeyin yolunda olacağına ikna edebilmeli ve senin de onayını alabilirse gitmelisiniz.
- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
ablamin esi evin tek cocugu ailesi ileşber tarla bag bahce cok tatillerde yardima gider koye kendileri sehirde ablam tarlada hic calismamistir sadece yiyecek sebzesini bazen oda yazin toplamaya gider gezme gibi. enistemse 16 senedir ayni is yerinde calisiyor baslarda yeri geldi yuk tasidi hamal gibi sabretti ve simdi o is yerinin uzun yillardir mudurlugunu yapiyor.baskalari neden babanin isini surekli yapmiyorsun diye sorana da hicbisey her ay eline hazir gelen maas gibi olmuyor diyor..
Esime de gelirsem.isi birakcam baska bir is bulcam kendi isimi yapcam vs vs derdi hep.bende is ha deyince oluyormu her isin zorlugu var sabret isin gayet rahat hem unv bitirdigi alanin isini yapiyosun her iste anlasamadigin insanlar olur sabret idare et derdim.. bazen bana sen bana destek olmuyorsun yanimda degilsin vs cok lafini duydum cok moralim bozuldugu zamanlar oldu.simdimi calistigi is yerinde bes yildan sonra terfi etti personellerden bassorumlu yonetici simdi.maasi da yukseldi.
Size gelirsek bikac ailenin yaptigi seracilik isi var onumuzde.bu is size her ay asgari ucret gibi kazandiracak mi peki ssk si da var.siz istemiyorsaniz zorla calistiramaz tabiki ucretli de olsa ogretmenliginizi yapin.esinizle artisisini eksisini herseyini dusunun.esiniz market isine devam edip baska daha iyi islerde arastirsin.
Ben de bi bayan olarak markette calistim yeri geldi yuk tasidim yeri geldi wc temizledim ben iki unv de bitirdim gocunmadim.simdi de ucretli ogretmenlik yapiyorum.erkekler daha ayagi saglam basmali zordan isten kacmamali.
Esime de gelirsem.isi birakcam baska bir is bulcam kendi isimi yapcam vs vs derdi hep.bende is ha deyince oluyormu her isin zorlugu var sabret isin gayet rahat hem unv bitirdigi alanin isini yapiyosun her iste anlasamadigin insanlar olur sabret idare et derdim.. bazen bana sen bana destek olmuyorsun yanimda degilsin vs cok lafini duydum cok moralim bozuldugu zamanlar oldu.simdimi calistigi is yerinde bes yildan sonra terfi etti personellerden bassorumlu yonetici simdi.maasi da yukseldi.
Size gelirsek bikac ailenin yaptigi seracilik isi var onumuzde.bu is size her ay asgari ucret gibi kazandiracak mi peki ssk si da var.siz istemiyorsaniz zorla calistiramaz tabiki ucretli de olsa ogretmenliginizi yapin.esinizle artisisini eksisini herseyini dusunun.esiniz market isine devam edip baska daha iyi islerde arastirsin.
Ben de bi bayan olarak markette calistim yeri geldi yuk tasidim yeri geldi wc temizledim ben iki unv de bitirdim gocunmadim.simdi de ucretli ogretmenlik yapiyorum.erkekler daha ayagi saglam basmali zordan isten kacmamali.
Ben biz dedigim icin kalmayi seciyorum tabiki herkes kndi yasadigini kndisi bilir..insan hisseder dahami iyi olur yoksa en cabugundan bitirirlermi diye..bu deewirde kim kimle ayni ewde oturur ben neticede okumus bir insanim kndi ailem daha iyi sartlara sahip olmasina ragmen onu ailemle oturup oturmama konusunda germedim.cunku ayri ew ocak olmaliyiz.keyfini dusunen kisi esim malesef o iste kadinlarda calisuyor ewine ekmek gtruyo ama esime zor geliyo benimle wedalasmadan bile ewi terk edip gtmesi bundan sonra ben yokum demektr.-Meli -mali'yla isler donmuyo. Esin senin gibi dusunmuyo demek ki. Herkesin dogrusu kendine. Adam ben calismayacagim evi sen gecindir dememis zaten. Sorumlulugunu devam ettiriyo. Sen de once "biz" diyosan kocanin yaninda olursun zaten. Yok keyfin sartlarina uymayi kabul etmiyosa bosanirsin zaten bize laf dusmez
Ne kadar guzel anlatmissiniz..ayni duygulari yasamisiz ama sizinki feraha ermis bende hep esimi teselli etmeye calisyrdum gece yatarken ayni mewzular sabah kalkiyoruz ilk kelimesi isten nefret ediyorum ama hamallikta degil ki bu bu kadar nefret edecek..daha iyi olcaz bnde artik csliyrm diyodum bnde katki saglarim ewe diyodum ama daha rahatlayacagina ddaha kotu oldu malesef cunku o rahat biyer ariyor parasi cok olcak.. nerde oyle is olsa keske ama yok.isten skildikca ewde huzursuzluk cikardi hergun.ama bi erkek byle miziklamamali bnce adam gbi ewine esine bkmasi lazimBak ablamin esi evin tek cocugu ailesi ileşber tarla bag bahce cok tatillerde yardima gider koye kendileri sehirde ablam tarlada hic calismamistir sadece yiyecek sebzesini yiyecegini bazen oda yazin toplamaya gider gezme gibi. enistemse 16 senedir ayni is yerinde calisiyor baslarda yeri geldi yuk tasidi hamal gibi sabretti ve simdi o is yerinin uzun yillardir mudurlugunu yapiyor.baskalari neden babanin isini surekli yapmiyorsun diye sorana da hicbisey her ay eline hazir gelen maas gibi olmuyor diyor..
- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
Sorma ne sikintilar yasadim terfi icin elemeler olacagi zaman eger bana vermezlerse gorevi isi birakirim baska is yaparim diyordu.Allahim hayirlisiysa eger olsun is yine dertlerle ugrasmiyalim diye dualar ettim.market isi aslinda zevklidir biraz saha sabredebilse..sanirim ailesi kafasini karistiriyor hani deseler oglum biz kendimize anca yetiyoz idare et sabret dese boyle olmaz.herkes rahat is bol para istiyo olmuyor iste.Ne kadar guzel anlatmissiniz..ayni duygulari yasamisiz ama sizinki feraha ermis bende hep esimi teselli etmeye calisyrdum gece yatarken ayni mewzular sabah kalkiyoruz ilk kelimesi isten nefret ediyorum ama hamallikta degil ki bu bu kadar nefret edecek..daha iyi olcaz bnde artik csliyrm diyodum bnde katki saglarim ewe diyodum ama daha rahatlayacagina ddaha kotu oldu malesef cunku o rahat biyer ariyor parasi cok olcak.. nerde oyle is olsa keske ama yok.isten skildikca ewde huzursuzluk cikardi hergun.ama bi erkek byle miziklamamali bnce adam gbi ewine esine bkmasi lazim
Cok sukur gecmis skintilariniz insallah rabbim daha mutluluklar wersin size..ama esiniz sabretmeyi basarabilmis bnimki sabredemiyor..aslinda bisey vadetmiyorlar kndin calisirsin ewini yaparsin diyorlar ama cesaretlendiriyolar yani dediginiz gbi ewet burasi markwte gore daha zor onu yapamiyorsan bu nu nasil yapcaksin zaten yillardir tarlaya grmemis.ama benim gitmeyecegimide bildikleri icin bilerekte gel diyolar.objektif olup hayatinin ve kazancinn daha iyi olmayacagini sylemiyorlar.zaten orasi onlara zor yetiyor hatta esim kac yildr para istyor onlardan araba almak icin ama wermiyorlar yok bizdede diyorlat kazaniyo olsalar bi yardimda bulunurlardiSorma ne sikintilar yasadim terfi icin elemeler olacagi zaman eger bana vermezlerse gorevi isi birakirim baska is yaparim diyordu.Allahim hayirlisiysa eger olsun is yine dertlerle ugrasmiyalim diye dualar ettim.market isi aslinda zevklidir biraz saha sabredebilse..sanirim ailesi kafasini karistiriyor hani deseler oglum biz kendimize anca yetiyoz idare et sabret dese boyle olmaz.herkes rahat is bol para istiyo olmuyor iste.
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
Ailesi o kdr cahil ki ama bilincli cahillerden asla tam olarak beni koruyamaz cunku dugunumde kadin benm uzerime benim ewimde para firlatti ayilma bayilma numaralari yapti ah ah neler yasadim
koruyamadığı durumda boşanmayı göze alıyor mu beyefendi?
kaybettiğiniz huzuru geri getirme garantisi var mı?
dediğim gibi en büyük sorun iş. oraya gidince var mı?
sektörü ile ilgili iş arasın hiç değilse...
- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
Allah Allah zoru neymiş ki anlamadım.Ya bu bir şeyi beceremeyip memleketine kaçan erkek tipleri çok itici gelmeye başladı vallahi.Bak cnm şimdi eğer ki evliliğin iyi gidiyorsa ve sen bu sorunu halledebilir onu ikna edebilirsen tabi ki evliliğini bitirme sonuçta yuva kolay kurulmuyor.Ama herşeyden böyle seni zorlayan ve dik başlı biriyse ve kesinlikle gidicem falan derse desin sen bilirsin hayırlısı olsun.
- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 36
seracılıktan ne kadar kazanacak allah aşkına?! yani evde yok beraber oturulcakHayir tabiki ailesi seracilik yapiyor koyde yasiyorlar orda onlarla birlikte seracilik yapacakmis.onlarin yaninda yasayacakmisz yada koyde kiralik evler warmis orda oturacakmis