• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilmak uzereyim

eşiniz bunalımda olabilir mi acaba
Baslarda bende oyle dsunmustum belki bunalima girip gitmistr doner dye ama 2 ay oldu hic seni birakip geldigim.icin pismanim filan demedi onu gec burda cok mutluyum bile dedi..bunalimda bile olsa zaman cok gecti ne biliyim halami akli yerine gelmedi

Nerdeyse 2 ay olucak bazen acaba hic pismanlik duydumu yada hata yaptigini anladimi dye dsnyrm.insan hicmi geride birini biraktim ne halde dye dsnmez bilmiyrm.oradan hic skilmadimi ewini beni ozlemedimi...ben cok acilar cektim dibe vurdum simdi simdi duzelmeye calisyrm acaba o bu surecte ne yasadi..zannimca bnm kdr uzulmemistr
Bence ne halt ettiğini anlayıp başını taşlara vuracak ama geç olacak. Şu anda yaptığı bencilliğin farkında değil. Ona göre siz suçlusunuz onu yarı yolda bıraktığınız için. Erkekler her koşulda beni desteklemeli arkamda olmalı kafasındalar maalesef. Sizin orada psikolojinizin bozulup mutsuz olmanız umurunda değil.

Bence ne halt ettiğini anlayıp başını taşlara vuracak ama geç olacak. Şu anda yaptığı bencilliğin farkında değil. Ona göre siz suçlusunuz onu yarı yolda bıraktığınız için. Erkekler her koşulda beni desteklemeli arkamda olmalı kafasındalar maalesef. Sizin orada psikolojinizin bozulup mutsuz olmanız umurunda değil.
Evet kesinlikle bni sucluyor sen glmedin diyo onunla çole gtse gtmeliymisim..bnim istegimi dsnmuyor suan sadece kndini dsnyr yani orda rahat edecegini dsnyr.gtmedgim icin beni sucluyor bnde gttigi icin onu..resimlerimizi silmis sosyl medyasindan ona uzuldum dun bgnde baktim ikametgah adresini bile oraya almis hatta bende onla ve ailesiyle ayni ewde gzkuyrm nasil oldu anladim haberim yok benim cok sasrdim.resmen orda gzkyrm.onu yapmayi bile dsnmus ne diyim ben burda nelere uzuluyrm neleri dsnyrm o nelerle ugrasiyor..

Evet kesinlikle bni sucluyor sen glmedin diyo onunla çole gtse gtmeliymisim..bnim istegimi dsnmuyor suan sadece kndini dsnyr yani orda rahat edecegini dsnyr.gtmedgim icin beni sucluyor bnde gttigi icin onu..resimlerimizi silmis sosyl medyasindan ona uzuldum dun bgnde baktim ikametgah adresini bile oraya almis hatta bende onla ve ailesiyle ayni ewde gzkuyrm nasil oldu anladim haberim yok benim cok sasrdim.resmen orda gzkyrm.onu yapmayi bile dsnmus ne diyim ben burda nelere uzuluyrm neleri dsnyrm o nelerle ugrasiyor..
Evli olduğunuz için eşin aldırdıysa otomatik sende oraya geçersin ikamette. Muhtemelen seçim için yapmıştır. Ama zor bi işlem değil sen kendi ikametini yine alırsın.
Önemli olan sen yalnız yaşıyorsun 2 aydır ve o orda galiba aladağdan serin!

Evli olduğunuz için eşin aldırdıysa otomatik sende oraya geçersin ikamette. Muhtemelen seçim için yapmıştır. Ama zor bi işlem değil sen kendi ikametini yine alırsın.
Önemli olan sen yalnız yaşıyorsun 2 aydır ve o orda galiba aladağdan serin!
Evet 2 aydir yanlizim.yaptigi herseyle beni uzmeyi basariyo dun resimleri sildi dye uzulmustum bugunse adres konusu canimi skti..psikyatrste gtsemde hala aci hissediyrm bilmiyrm belki zamanla gecermi..bide hala ewimdeyim ya.aladagdan serin bi deyimmi;) anlamliymis..nasil bu kadr rahat olabiliyo bnde bilmiyrm

Aynen deyim ve hakkaten gamsızları çok güzel anlatır:)
Sen peki napıcaksın tamam mı devam mı diyo hislerin?
Baslarda cok uzuldum yanina gitmeyi cok dsndum acimi yasimi tuttum fazlasiyla sonra baktim yapamyrm doktra gttim suan tedawi oluyrm ilaclardan sanirim biraz daha az dsnyrm ama hala ewimde onsuz yasyrm tamamen unutup hayatima normal dewam edemiyrm..git gel yasyrm bgnlerde bazi gunler cok iyi oluyrm bazi gunlerse cok kotu ama yinede icim.aciyor. mantikla dsnebildgim zamanlar oluyor mantigim oraya gtme ve sana bunu yapandan ayril diyor.duygularimsa bazen onu ozluyorm bazende kiziyrm nefret edyrm yaptiklari aklima gelince..ama ben bunlari yasarken oda bnm kdr uzulseydi durumu duzltmek icin ugrasrdi dyorum.ne biliyim aydinliga cikarim insallah

Adres konusu önemli. Bak seçimlerde oy bile kullanamazsın belki. Pazartesi ilk iş git adresini düzelt.

Adres konusu önemli. Bak seçimlerde oy bile kullanamazsın belki. Pazartesi ilk iş git adresini düzelt.
Secimlerde oyum onun koyunde gzkyor ben daha yeni anladim byle oldgunu byle olcagini tahmin etmedim.o ve ailesiyle ayni evde gzkyrm resmen sinirimden uyuyamadim

Secimlerde oyum onun koyunde gzkyor ben daha yeni anladim byle oldgunu byle olcagini tahmin etmedim.o ve ailesiyle ayni evde gzkyrm resmen sinirimden uyuyamadim
Pazar git, oyunu mutlaka kullan. Sonra da oturup konuşun boşanmak istiyorsan nasıl yapalım diye bir ağzını ara.

Adres konusuna takılma ,düzeltilir .seni isteyerek almamıştır o bilerek yaptığını sanmıyorum .Resmi eşin olduğu için sistem otomat,k seninde adresini alır.Yani takılacak bir ayrıntı değil onunda bunu bilerek yaptığını sanmıyorum.Düzeltirsin olur biter.

Adres konusuna takılma ,düzeltilir .seni isteyerek almamıştır o bilerek yaptığını sanmıyorum .Resmi eşin olduğu için sistem otomat,k seninde adresini alır.Yani takılacak bir ayrıntı değil onunda bunu bilerek yaptığını sanmıyorum.Düzeltirsin olur biter.
Sanki hersey bitti ayrildik ewi dagittik esyalari hallettik sira bi adresi degstrmeye geldi nasil bunu dusunebiliyo hayret ya.ben cekip gtsem babamin ewine adresimide aldrsam daha bisey hallolmadan acaba o arkamdan gelirmydi..hallediliyomus ya insallah

Sanki hersey bitti ayrildik ewi dagittik esyalari hallettik sira bi adresi degstrmeye geldi nasil bunu dusunebiliyo hayret ya.ben cekip gtsem babamin ewine adresimide aldrsam daha bisey hallolmadan acaba o arkamdan gelirmydi..hallediliyomus ya insallah
Seçim için değiştirdiğini düşünüyorum ben .İnat olsun diye yapmamıştır ama .belliki bitirmiş kafasında . 2 ay benim için çok uzun bir süre.sanırım artık sizde yeni hayatınıza bakın yada adım atın boşanmayı konuşmak için görüşme ayarlayın.ama olduğu yere gitmeyin bence o gelsin konuşun ,böyle beklemek insana çok acı verir belirsizlik daha kötü.

Peki suan senin ailenin oldugu sehirdemisiniz
Yoksa iki aileyede uzakmisiniz
Iki aileden uzaksaniz basta nasil geldi ayri sehre esiniz

Cnm peki bu iki aydır telle konusuyormusunuz uzak mi onun memleket bilmiyorum ama hicmi gelmedi 2 aydir cok uzun bi zaman olmus daha yeni okudum yorumlarda bilemedim hic eyvallahi yok gibi hic bu kadin yalniz oralarda diye hic mi dusunmez bi koca

Nüfusta çalışıyorum öyle bir durum yok. Eşinizle birlikte mi taşınıyorsunuz diye sorulur mutlaka. Bir de aile evine gittiği için anne ya da babasından biri gelip imza atmalı. Otomatik ben gittim o da otomatik geldi diye bir durum yok yani.

Nüfusta çalışıyorum öyle bir durum yok. Eşinizle birlikte mi taşınıyorsunuz diye sorulur mutlaka. Bir de aile evine gittiği için anne ya da babasından biri gelip imza atmalı. Otomatik ben gittim o da otomatik geldi diye bir durum yok yani.
Bende öyle olmuştu ,benim imzamı almadılar .2 sene olmadı daha

Söylemeyim diyorum ama.neden kendinize kalıcı işler bulup öyle evlenmediniz.ben de ögretmenim.sizi anlıyorum inanın.ama ikiniz de atanmamişsiniz.yanlış anlamayın atanmak sart degil tabi.egitim fakültesinden mezun başka işler yapan bir sürü arkadasım var.burada konu kalıcı iş.ücretli ögretmenlik yapmaya başladım diyorsunuz.yani bu adam markette calısarak 3 senedir ev gecindirmeye calısıyor.tabi canına tak etmiştir.

Back