• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilmak uzereyim

Resmen terketmiş gitmiş umursamamış. Senin yaşayamayacağın, mutlu olmayacağın şartları tercih etmiş. Zorbalıkla istediğini yaptırmaya çalışıyor. Sen sanırım oralara gideceksin, eşinden soğuyup nefret edene kadar, sevgiyi karşılıklı tüketene kadar vazgeçmeyeceksin. yazıkk. .

Bnde belki donermi dye bekliyorum zaten belki hatasini anlarmi dye.eger donerse ikna olursam neden yikayim yuwami dyorum cunku 3 yilim gecti sewiyorumda esimi.ailem sahip cikiyor ama eger geri gelirse bide cocugun olursa tekrar gderse o zmn sahip cikmayiz gbi konusyolar bnde sirf onlar istiyor dye ayrilamam ki kndimde karar wermek istyrm.zaten ailem yapici olarak bisey yapmiyor sadece hemn ayrilmami bekliyorlar.yani arayi bulmak icin bi grirismleri yok onlarda haklilar ama bnde birileri bisey yapsin istyrm bazen cnku bnm gucum yetmiyor tukendim artik uzuntuden..ailemde ayrilayim dye bakiyor yani oyle yasayip gdyrz esimde donmuyor aramiyor..olan aslinda arada bana oluyor hasta olcam bu gidisle uzuntuden..bnde buyuk olarak birilerinden yardim bekliyorum ama soyleyemiyorum bunu cekiniyorum

Siz davanızı açın, eğer dönecekse gelir size yalvarır zaten vazgeç diye.
O zaman geri alırsınız davanızı.

Ama boşuna da umutlanmayın, o sizden vazgeçmiş. Dönecek gibi değil.

Böyle arafta beklemek size daha çok acı verir. Aileniz bu yüzden hemen ayrılmanızı bekliyorlar. Ayrılsanız bir üzüleceksiniz, iki üzüleceksiniz, üçüncü gün toparlanacaksınız. Ama böyle daha kötü.

Büyüklerden ne yardımı bekliyorsunuz? Sizi sevmeyen, önemsemeyen adamı sihirli değnekle değiştiremezler ki.

Bnde belki donermi dye bekliyorum zaten belki hatasini anlarmi dye.eger donerse ikna olursam neden yikayim yuwami dyorum cunku 3 yilim gecti sewiyorumda esimi.ailem sahip cikiyor ama eger geri gelirse bide cocugun olursa tekrar gderse o zmn sahip cikmayiz gbi konusyolar bnde sirf onlar istiyor dye ayrilamam ki kndimde karar wermek istyrm.zaten ailem yapici olarak bisey yapmiyor sadece hemn ayrilmami bekliyorlar.yani arayi bulmak icin bi grirismleri yok onlarda haklilar ama bnde birileri bisey yapsin istyrm bazen cnku bnm gucum yetmiyor tukendim artik uzuntuden..ailemde ayrilayim dye bakiyor yani oyle yasayip gdyrz esimde donmuyor aramiyor..olan aslinda arada bana oluyor hasta olcam bu gidisle uzuntuden..bnde buyuk olarak birilerinden yardim bekliyorum ama soyleyemiyorum bunu cekiniyorum

ailen seni barıştırırsa yardım etmiş olmaz. seni bile bile ateşe atmış. böyle saçma evliliğe bir de çocuk getirirsen vay halinize. sence aklı başında bir insan evini bırakıp çekip gider mi??
bence sen de sağlıklı düşünemiyorsun. bir psikolog yardımı şart sana.
son olarak ortada yuva da yok ki.

Siz davanızı açın, eğer dönecekse gelir size yalvarır zaten vazgeç diye.
O zaman geri alırsınız davanızı.

Ama boşuna da umutlanmayın, o sizden vazgeçmiş. Dönecek gibi değil.

Böyle arafta beklemek size daha çok acı verir. Aileniz bu yüzden hemen ayrılmanızı bekliyorlar. Ayrılsanız bir üzüleceksiniz, iki üzüleceksiniz, üçüncü gün toparlanacaksınız. Ama böyle daha kötü.

Büyüklerden ne yardımı bekliyorsunuz? Sizi sevmeyen, önemsemeyen adamı sihirli değnekle değiştiremezler ki.
Sanki ayrilsam hic acim gecmeyecek gbi yani su belirsizlik beni i kadar uzuyorki anlatamam..aliskanliklar war bi yasanmislik war iyi kotu pat dye unutamm dyrm yada hic onu unutamassam baskasini sewemessem dyrm iste tum bu sorular bni yoruyo cok..dun konustuk bana dawa acmiycakmia ben acsamda ayrilmak istemiyrm dycekmis oyle syledi ama geri dnmuyor sen gel dyor ben oyuncak gbi oldum ortada

ailen seni barıştırırsa yardım etmiş olmaz. seni bile bile ateşe atmış. böyle saçma evliliğe bir de çocuk getirirsen vay halinize. sence aklı başında bir insan evini bırakıp çekip gider mi??
bence sen de sağlıklı düşünemiyorsun. bir psikolog yardımı şart sana.
son olarak ortada yuva da yok ki.
Ben aslinda cok ince dusunen birisiyim herseyi cok ince dsnyrm dusnmekten yoruldum artik oylesi nasil olur bylesi nasil olur dye hep dsncedeyim..psikolojim bozuldu ayakta zor dryrm bazen belki bunalimami grdi geri dnermi dye hep dsnceler belki kurtarabilirmiyiz dye ama ben yapcagimi yaptim esim yapmali artik eger istiyorsa dye dsnmeye calisyrm artik yoksa hasta olucam uzuntuden

Resmen terketmiş gitmiş umursamamış. Senin yaşayamayacağın, mutlu olmayacağın şartları tercih etmiş. Zorbalıkla istediğini yaptırmaya çalışıyor. Sen sanırım oralara gideceksin, eşinden soğuyup nefret edene kadar, sevgiyi karşılıklı tüketene kadar vazgeçmeyeceksin. yazıkk. .
Oraya gtmeyi dsnmuyorum ewimde onu bekliyorum ama bi muddet bekliycgm zaten isimde war simdilik ama isim bitince gelmemisse tabi artik bnde napayim yapcak seyim kalmiyor..herseyi benden bekliyor ne yazikki ben gdersem hersey cozulurmus ama kndisi dayatiyor anca..su gunleri hemen atlatmayi diliyorum..

Oraya gidince de zaten başka sebeplerle ayrılık noktasına geleceksin ailesi sana batacak sen ailesine ki seni istememişler eşin de çabasız boşanamayacağını bildiği için de öyledir belki belki de iş ciddiye binince korkup gelir

adam sizi gözden çıkarmış,
ne demek ya ben gidiyorum gelirsen gel yoksa ayrılırız..?
çocuk mu eşiniz?(sormam hata)
sayfaları okumadım ama yerinizde olsam böyle bir adamla evli kalmazdım.
her zorlukta çekip gidecek mi böyle anasının dizinin dibine?
niye evlendi ki o zaman?
yorumlara bakınca görüyorum ki siz boşanmak istemiyorsunuz.
madem bu zulmü çekeceksiniz bari biraz süründürün de geri kalan ömrünüzdeki acı katsayınız azalsın biraz.
kontağı kesin bir süre,ciddi olduğunuzu anlasın.
baktınız bi dönüş yok-ki olmayacağını düşünüyorum- mecbur ayrılacaksınız.
ya peşinden gidip hayatınızı kendi ellerinizle mahvedeceksiniz..

Ben aslinda cok ince dusunen birisiyim herseyi cok ince dsnyrm dusnmekten yoruldum artik oylesi nasil olur bylesi nasil olur dye hep dsncedeyim..psikolojim bozuldu ayakta zor dryrm bazen belki bunalimami grdi geri dnermi dye hep dsnceler belki kurtarabilirmiyiz dye ama ben yapcagimi yaptim esim yapmali artik eger istiyorsa dye dsnmeye calisyrm artik yoksa hasta olucam uzuntuden

ama yazık canına değmez çünkü. elbette üzüleceksin normali bu fakat kendini hasta edecek kadar değil.
önce ben demesini bil bazen.

Oraya gtmeyi dsnmuyorum ewimde onu bekliyorum ama bi muddet bekliycgm zaten isimde war simdilik ama isim bitince gelmemisse tabi artik bnde napayim yapcak seyim kalmiyor..herseyi benden bekliyor ne yazikki ben gdersem hersey cozulurmus ama kndisi dayatiyor anca..su gunleri hemen atlatmayi diliyorum..
eşinle irtibata geçmek sana iyi gelmiş diye hissettim..cümlelerin güçlenmiş.sanırım konuşa konuşa bitirmek daha iyi olacak senn için.diğer türlü olursa sanki keşkelerin olacak..öyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydm diye..ama görünen o ki eşin hala aynı tas aynı hamam..erkeklerin işte sen aç ben boşanmak istemiyorum dicem demesine bakma..bunu diyen insann seni seviyosa geri gelmesi gerek orta yolu bulması gerek..
yukardaki yorumlarda arkadaş yazmış sanırım tükene tükene bitecek diye..evet genellikle böyle biter ve bu kadınlar için en zorudur en yıpratıcısı..diğer türlü belki eşin akıllanır.. en iyisi iyice düşünmek. durmunuz nedr bilmyrm ama ailenzn yannda değil de akıllı bi arkdşn yanında vakit geçirebilirsinz bi süre.tek kalırsanız aklınıza sadece mutlu anılarınız gelir.

Sanki ayrilsam hic acim gecmeyecek gbi yani su belirsizlik beni i kadar uzuyorki anlatamam..aliskanliklar war bi yasanmislik war iyi kotu pat dye unutamm dyrm yada hic onu unutamassam baskasini sewemessem dyrm iste tum bu sorular bni yoruyo cok..dun konustuk bana dawa acmiycakmia ben acsamda ayrilmak istemiyrm dycekmis oyle syledi ama geri dnmuyor sen gel dyor ben oyuncak gbi oldum ortada

En kötüsü bu zaten. Ortada kalmak.

eşinle irtibata geçmek sana iyi gelmiş diye hissettim..cümlelerin güçlenmiş.sanırım konuşa konuşa bitirmek daha iyi olacak senn için.diğer türlü olursa sanki keşkelerin olacak..öyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydm diye..ama görünen o ki eşin hala aynı tas aynı hamam..erkeklerin işte sen aç ben boşanmak istemiyorum dicem demesine bakma..bunu diyen insann seni seviyosa geri gelmesi gerek orta yolu bulması gerek..
yukardaki yorumlarda arkadaş yazmış sanırım tükene tükene bitecek diye..evet genellikle böyle biter ve bu kadınlar için en zorudur en yıpratıcısı..diğer türlü belki eşin akıllanır.. en iyisi iyice düşünmek. durmunuz nedr bilmyrm ama ailenzn yannda değil de akıllı bi arkdşn yanında vakit geçirebilirsinz bi süre.tek kalırsanız aklınıza sadece mutlu anılarınız gelir.
Ewimde kalmaya dewam edyrm simdilik isim war calisyrm isim beni ayakta tutuyo yoksa acimla basbasa kalicam ve daha kotu olucam byle en azindan gun icinde bana unutturuyor..ewet onunla konusmak iyi geldi yani anltmaya calistim yine ne biliyim yanlis yaptgini beni cok uzdgunu yoksa hersey icimde kaliyo.o kdr dusunuyrm ki ama biyere waramiyrm oyle ortadayim ailemden yardim isteyemyrm yardim dedigim yani onu arayip ndn byle yaptin ewine don demelri ama bazen iyi fikir olmadgini dsnyrm bunun daha kotu zitlasma olabilir dye bi taraftan bazen neden onunla grsmyrlar dye aileme kiziyrm icimden galiba bi suclu aryrm bilmiyrm herseyim xok karisik..biyandan esime kiziyrm herseyi duzeltmeye calismadgi icin...

ben olayı tam bilmiyorum ama esin ilk yazdıgına bakarak haklı geldi . tabi eger gittiği yerde iş iyi ise. ailesiyle yine mesafe koyarsın.

ben olayı tam bilmiyorum ama esin ilk yazdıgına bakarak haklı geldi . tabi eger gittiği yerde iş iyi ise. ailesiyle yine mesafe koyarsın.
Ayni ewde yasayip nasil mesafe koyabilirim ailesine.isi tarlada calismak daha iyi bi is degil yani brda ewini beni birakip gtti ortada dolayisiyla ben cok uzuldum

Peki bu 3 yıl içinde aileyle paylaşımın iletişimin nasıldı? Yani evine geldiler mi? Bayramlarda olsun özel günlerde siz gittiniz mi? Telefonda konuşmalarınız oluyo muydu? Eşine aile tarafımdan baskı surat asma laf sokma vb şeyler yapılıyo muydu bunları merak ettim açıkçası. 3 sene nasıl geçti? Eşinle nasıldınız??

Valla canım. Ben eşimin okuluna af çıktı, evlendik başka şehre geldik. babası evlenin gidin ben size bakarım dedi.hemde bu hayattta en son gideceğim şehre. Hatta evlendikten bir gün sonra okula başladı. Sana şehir değiştir diye yazmıyorum bunu. Sadede geliyim. 15 gün bir yerde çalıştım. Ayaklarımının yarasından yürüyemiyordum. Mesai saatleri düzgün olsa çıkmazdım yine katlanırdım. Daha sonra babası iş buldu bana. Tam 3 sene öf demeden çalıştım. Ve okdar kötüydüki işim anlatılcak gibi değil.kabus gibi 3 sene. Ama sırf babası ben size bakıyorum demesin.yada çalışmaya g.t yok demesin diye sabrettim. Birde parası çok kıymetli cimrinin tekidir kaynpeder.Yani evlilik fedakarlık ister. Ben 3 yıl fedakarlık yaptım bu kadın halimle ve sevdiğim için. Babası laf etmesin ona diye.. Senin eşin sevdiğine inanmıyorum seni. İnsan sevdiği için herşeye katlanıyor. Evinde başbaşa olmak varken sana eziyet çektirmeyi istemesi ayrı, sana zorla birşey yaptırması ayrı. Ve ben eşime bir gün off demedim işim hakkında. Siz iyice düşünün kararınızı verin. Sonuçta hayat sizin hayatınız. Tek başına karar veremez. Bu sizi önemsemediği anlamına gelir. Ve de eğer bir kere kabul ederseniz ömür boyu boyun eğdirir. Nerde o eskiden ailesini hiçe sayıp evlenen adam? İyi düşünün bana sorarsan sen bilirsin gidersen git boşanırız de kestir at. Senin burnunu sürtüyor ya. Sen onunkini sürt. Zaten seviyorsa bırakıp gitmez seni. Ne yani bu evlilik için tek fedakarlık yapan omu.? Sizde kafasına kaksaydınız yaptıklarınızı. İyi düşünün ev ev üstüne olmaz.kendinizi yıpratırsınız.

Oyle bir tecrubeliyim ki aklin sasar. Esimin calismak istemedigi yere kadar ayni. Ne mi oldu coook uzun kavgalar ayrilma laflari. En sonunda su an annemlerin yaninda kaliyoruz. Esimin keyfine gore is ariyoruz. Evden manti yapip satiyorum. Mayista sinava girip sonrasinda sigortali ise basliycam. Anca boyle ikna ettim o da ikna sayilirsa

Benim esimde koyde annesigilin yaninda hayvancilik yapmak istiyor. Markette calismayi kariyer olarak gormuyormus da seraciligi mi gormus. Sacmalik resmen . onlar bahane markette ise baslyan adam isini iyi yapinca mudur olabiliyor uni mezunuysa. Ilerde isi ogrenip kendi marketini acabilir. Yukselme imkani da var yani. Esin memleketini oradaki rahatligi ozlemis her dedigine inanma. Sanki senin hayallerin seni istemeyen kv kpler koyde yasamak. Bir onun istekleri onemli farkindaysan. Gitmeyecegini kesin bir dille soyle. Eger blof yapmamissa memlekete giderse bu seni sevmedigini gosterir. Boyle bir durum icin esini terkeden adamin sevgisine inanmam ben.

Back