• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilmak uzereyim

Insallah canim..o gunler gelicekmi hic bilmyrm.werdigim karardan psmanlik dymam insallah.yakinlarimda oyle diyor uzuldgune uzulursun ilerde diyorlar ama suan icin bana tuhaf geliyor..
Başta öyle olur anlıyorum seni.
Birde şöyle düşün,
Herkesin bir bildiği var ki öyle diyorlar
Her zaman pozitif düşünmeye çalış bu süreçte
Bu sana iyi gelecektir.
Öncelik sen kendini iyi hissedecek şeyler yaparsan
İnsanların sana olan desteği seni daha güçlü yapacaktır. :)

Anlıyorum haberi var mı eşinizin.
Yani hazır da bekliyor mu acaba
Mutlu mu bari gittiğine değmiş mi?
Hiç bir şekilde bağlantı kurup bişeyler demedi mi?
Bi kac kez aramisti ama oda hic ozur dilememisti.sen gel buraya burda yasayalim diyodu hala.nasil gecnysn seni ozledim burda skildim filan yok hic..daha haberi yok dawadan ama bu hafta icinde olur birde onun cewabini bekliycem bakalim ne dycek bosanma dawa dilekceme..

Bi kac kez aramisti ama oda hic ozur dilememisti.sen gel buraya burda yasayalim diyodu hala.nasil gecnysn seni ozledim burda skildim filan yok hic..daha haberi yok dawadan ama bu hafta icinde olur birde onun cewabini bekliycem bakalim ne dycek bosanma dawa dilekceme..
Gelişmeleri burdan paylaşırsın öyleyse.
Hem böyle konuşmak bile sana iyi geliyordur.

Gelişmeleri burdan paylaşırsın öyleyse.
Hem böyle konuşmak bile sana iyi geliyordur.
Paylasrm tabiki:)ewet cok iyi geliyor beni tanimayan insanlarin yargilamadan suclamadan dgerlendrmesi iyi oluyor..ailem cok destek oluyo ama onlarlada konusmadgim seyler oluyor belki ilerde anlatabilirim ama suanda ailemle bile detayli konusamyrm herseyi..burda icimi dkuyrm..saolun bana destek oldgunuz icin

Paylasrm tabiki:)ewet cok iyi geliyor beni tanimayan insanlarin yargilamadan suclamadan dgerlendrmesi iyi oluyor..ailem cok destek oluyo ama onlarlada konusmadgim seyler oluyor belki ilerde anlatabilirim ama suanda ailemle bile detayli konusamyrm herseyi..burda icimi dkuyrm..saolun bana destek oldgunuz icin
Allah yardımcınız olsun, boşanmak tabi kimse istemez ama bazen başka çare kalmıyor demekki. Burdada okuyorum , birkaç arkadasım da var ayrılıp ikinci evliliğinde çok mutlu olan. Keşke herkes ilk evlilikte mutlu olsa ama olmuyor işte bazen . Olmuyorsa zorlamanın manası Yok, tabiki şimdi üzüleceksiniz ama geçecek, hangi acı baki kalıyor ki. gençsiniz , elbet hayırlı düzgün biri çıkar inşallah karşınıza. Hayırlısı olsun

Takilarimi bozdurmustuk issiz kaldgi bi donem olmustu o zmn onlarla gecinmistik kira filan.ama bi kismi dryor bnde.onun maasiyla bikac yarim altin yapmstim gderken onlari almis ama..
Takilarimi calismadigi gunlerde kirayi odemek icin bozdurdu diye talep edebiliyorsun. Dugun fotograflariniz ya da dugun videosu varsa onu kanit olarak sunabiliyorsun. Taki kadinindir. Avukatina da sor istersen.

Kizlar bosanma davami actim ailem ayrildigim zaman yanlarina gitmemi istiyor haziranda okul kapanicak ve isim biticek ailem farkli sehirde yasiyor bnde farkli sehirde.bnde gitmek istemiyorum bulundugum sehirde baska bi is bulup burda kalmaya dewam etmek istiyorum yanlizliga alistim zaten.vede kafami dinlemek istyrm acikcasi memleketime gtmek istemiyrm insanlarin konusmasi bakislari bunlari grmek istemiyrm..sizce ne yapmaliyim

Kizlar bugun bosanma davama esimden yanit geldi.ayrilmak istemiyormus beni cok seviyormus bosanmayi dusunmuyormus..neden byle yapiyor anlamadim
canım yine sen bilirsin de..üç ay doğru düzgün arayıp sormayan merak etmeyen kişi boşanma davası açınca sevyrm filan derse altında bi oyun ara,onda o anne baba varken bi şey düşünmüşlerdir.oyuna gelme derim.
sanmam ama eşin her şeyi bırakıp geri geldm de dese yine kanma bu sefer daha farklı olabilir her şey, eşin akıllanacak gibi durmuyor zira..

Kizlar bugun bosanma davama esimden yanit geldi.ayrilmak istemiyormus beni cok seviyormus bosanmayi dusunmuyormus..neden byle yapiyor anlamadim
Ben ondan bu tarz bişey bekliyordum doğrusu, ama 3 aydır aklı neredeymiş
Temkinli olun bence, hemen güvenmeyin, arkasından ne çıkacak bakalım, yada sizin bu kadar kararlı olacağınızı düşünmedi. Barışmayı düşünürseniz bile katı kurallar koyun bu sefer, kırmızı çizgilerinizi belli edin , yine istediğiniz gibi olmazsa boşanırsınız nasılsa

Bence eşini seviyorsan ve onunda seni sevdiğinden eminsen git şehir değiştirmek yüzünden ayrilikmi olurya .yuva böyle kolay bozulmamalı gid bence mutlu olursun insanın eşi ayrıdır helalidir ve emin ol bunu yapınca hep hatırlayıp değerini bölücek Allah kuşların dahi yuvasını bozmasın kimseninde amin

bence bu adamdan bir an önce kurtul, seni üç ay boyunca ne arayıp ne soruyor kadınsın sonuçta. insan merak etmez mi ne yaparsın farklı bir şehirde yapayalnız.. senin onu sevdiğin kadar sevmiyor bence. aileni dinle canım gidersen bir de çocuk olur o zaman yanarsın işte, burda birsürü konu okuyoruz ocuğum var ayrılamam deyenler

bence bu adamdan bir an önce kurtul, seni üç ay boyunca ne arayıp ne soruyor kadınsın sonuçta. insan merak etmez mi ne yaparsın farklı bir şehirde yapayalnız.. senin onu sevdiğin kadar sevmiyor bence. aileni dinle canım gidersen bir de çocuk olur o zaman yanarsın işte, burda birsürü konu okuyoruz ocuğum var ayrılamam deyenler
Davayi actim ayrilma istegim karsi tarafa gtti esimde cewap wermis ve esimi cok sewyrm ayrilmak istemyrm demis.ve kac aydr ayri yasadgimizdan filan hic bahsetmemis bnden ayri yasamayi hic dusunmemis dugun ve nisanda hic bir tartisma olmamis ailesiyle aileside beni kizi gbi sewiyomus..kisa bi sekilde bunlari yazmis..yaptiklariyla yazdiklari baska..aylardir ayri yasyrz ama bnden ayri yasamayi hic dsnmemis..neden byle yapiyor anlamadim son gunlerde beni sosyl medyadan bile cikartmisti ama simdi byle syluyr..

Bence eşini seviyorsan ve onunda seni sevdiğinden eminsen git şehir değiştirmek yüzünden ayrilikmi olurya .yuva böyle kolay bozulmamalı gid bence mutlu olursun insanın eşi ayrıdır helalidir ve emin ol bunu yapınca hep hatırlayıp değerini bölücek Allah kuşların dahi yuvasını bozmasın kimseninde amin
Canim sen konumu en bastan oku en iyisimi..

Ben ondan bu tarz bişey bekliyordum doğrusu, ama 3 aydır aklı neredeymiş
Temkinli olun bence, hemen güvenmeyin, arkasından ne çıkacak bakalım, yada sizin bu kadar kararlı olacağınızı düşünmedi. Barışmayı düşünürseniz bile katı kurallar koyun bu sefer, kırmızı çizgilerinizi belli edin , yine istediğiniz gibi olmazsa boşanırsınız nasılsa
Barismayi cok isterdim beni yeni birakip gttiigi zamanlarda cok bekledim dayanamayip donmesi icin psman olmasi icin ama olmadi zaman gecti ama donmedi psmanda olmadi..ama beni ikna etmeye calismadi donmedi simdi ise esimi sewyrm deyince yinede herseye ragmen belki samimiyetsz olarak sylese de icim bi tuhaf oldu..ama cidden sewseydi byle yapmazdi..karsilik olark bunlari syluyor ama aramadi bile bikere ben ayrilmak istemyrm dye

canım yine sen bilirsin de..üç ay doğru düzgün arayıp sormayan merak etmeyen kişi boşanma davası açınca sevyrm filan derse altında bi oyun ara,onda o anne baba varken bi şey düşünmüşlerdir.oyuna gelme derim.
sanmam ama eşin her şeyi bırakıp geri geldm de dese yine kanma bu sefer daha farklı olabilir her şey, eşin akıllanacak gibi durmuyor zira..
Peki ben neden hala bu kadar uzuluyorum..psikolojik tedawi grmeme ragmen cok kotu hissedyrm son gunlerde..o bosanmak istemyrm demis esimi sewyrm demis ama velakin esim adresini bile memleketine aldrmis tesadfen ogrendim.ayrilma durumunda ben isterim dye uzerindeki az bi tarlayi babasina dewretmis.e devletten grdum hepsini yani herseyiyle bosanmaya hazirlanmis ama simdi neden byle dawraniyor bu beni dahada uzuyo su bakimdan dawayi ben actim o ayrilmak istemyrm diyor sanki duygusal olarak bana sunu hissettryor o istemiyo ayrilmayi e dawayida ben actim ben btryrm bu ewliligi gbi..ben btryomusum gbi herseyi..

Back